- Učlanjen(a)
- 02.11.2007
- Poena
- 259
Sve kamperčine i snajperi. Danas sam odigrao par dobrih partija, ostalo se svodi na kampovanje. Retardirani klanovi i tenkovi sa neprobojnim oklopom
)) kao da ih budže u pimp my ride.
Vi koji ste kupili B2K preko Origina, koliko vam je trebalo da vam se pojavi DLC u My Games? Kupih pre sat vremena, gledam da li treba da saljem mail supportu ako su zeznuli posto jos uvek nista ne dobijam ni u My Games, niti u Battlelog-u.
Nece ti se ni pojaviti u My games na Originu, nego ces iz Battlelog-a moci da biras mape iz ekspanzije.
To sam procitao u FAQ-u, ali kao sto sam i stavio u EDITu, Battlelog me ne pusta da igram DLC iako je u News Feedu prikazano da sam kupio. Mogu da izaberem bilo koje cetiri mape ali dobijam onaj popup window "Requires expansion pack "Back to Karkand"" / You cannot join this server without the exp pack.
Da li ti je Battlelog ponudio update?
Problem je sto snajperi kad se popnu na neko brdo misle da su zasticeni i da ih niko ne vidi, a u stvari su najranjiviji, poslastica mi je da ih na caspian tako maltretiram![]()
"NOTICE We are performing maintenance on the game in general at the moment. We will keep you updated on the progress." To pise trenutno, mada ja mogu da se ulogujem.
Inace sve sto imam da kazem za Back 2 Karkand mape je: Hooah!Uzivancija
Imam isti problem. Kupio BTK, ali i dalje nemam pristup novim mapama?
Oni koji imaju Intesa internet karticu neka pokusaju da upadnu na neki server sa nekom BTK mapom, kada ce se otvoriti prozorcic sa ponudom da kupite ekspanziju, kliknite na link, odabertie placanje kreditnom karicom, zatim Visa Electron i ostale stavke popunite najnormalnije (Serbia, vasa adresa, zip,...).
DLC nisam uspeo da kupim na drugi nacin, a pokusavao sam sve zivo.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari