Neće sad Origin da mi se uloguje, jel još kod nekoga ili samo kod mene?
@Outlaw82
To se i meni desilo pre neki dan, ali ni posle pola dana nisam mogao da se ulogujem.
Resenje je bilo da resetujem pass preko maila.
Znaci,iskljucite Origin,idite na neki server,udjite.Origin ce se tada startovati i traziti vam lozinku,ubacite je.Posle toga ide poruka da mozete samo offline biti na Originu,idite ok i to je to.Ja sam posle toga upao na izabrani server.Takodje se uredno belezi statistika.
Evo,ja opet usao,iz drugog pokusaja.
Au i ja sam u ovom trenutku nasao da pitam (stajem na zulj svima koji su kupili a ne igraju zbog poznatih problema ) kako mape rade i izgledaju ... lolLjudi nisam u fin sit da kupim karkand , dajte koju ocenu kako izgledaju mape vizualno i da li su zanimljive , igrive . Naravno i kako su ispeglane tj da li rade bolje nego osnovne misije ( sto je slucaj bio sa Vietnamom u odnosu na bc2) ?
Pa da,vidim,neki ljudi igraju,a ja na primer nemogu da se ulogujem na Origin-kaze wrong pasword.
Pa posle te poruke,kad ubacis drugi put pasword,jel te pita da ides offline?
Au i ja sam u ovom trenutku nasao da pitam (stajem na zulj svima koji su kupili a ne igraju zbog poznatih problema ) kako mape rade i izgledaju ... lol
Ljudi nisam u fin sit da kupim karkand , dajte koju ocenu kako izgledaju mape vizualno i da li su zanimljive , igrive . Naravno i kako su ispeglane tj da li rade bolje nego osnovne misije ( sto je slucaj bio sa Vietnamom u odnosu na bc2) ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari