Šta je novo?

Battlefield 3

@Outlaw82

To se i meni desilo pre neki dan, ali ni posle pola dana nisam mogao da se ulogujem.
Resenje je bilo da resetujem pass preko maila.

Neće sad Origin da mi se uloguje, jel još kod nekoga ili samo kod mene?

Nešto čačkaju.

NOTICE We are performing maintenance on the game in general at the moment. We will keep you updated on the progress.

Pa nije origine samo za BF3. Kaže pogrešna lozinka ili mejl. Inače battlelog radi.

EDIT: Origine pukao svima. Jedno 50 strana ispisano za sat vremena na Battlelog forumu.

Poslednja izmena:
@Outlaw82

To se i meni desilo pre neki dan, ali ni posle pola dana nisam mogao da se ulogujem.
Resenje je bilo da resetujem pass preko maila.

Uspeo sam da se ulogujem u battlelog ali ne mogu ni kampanju da igram, a hteo sam da prekratim vreme dok oni ne završe sa čačkanjem.

Poslednja izmena:
pukao je origin, meni su prijatelji svi bez imena, kao da su imena nestala....

Game disconnected: something went wrong.

Al ga objasniše, svaka im čast. :wall:

Igram najnormalnije vec 20-ak minuta?

da pukao origin, sto je najgore vidim vas dvojicu da se igrate !@#$% :D

anyway moja zafrkancija sa kupovinom je prosla, kupio sam preko origin store-a do kojeg sam dosao preko battlelog-a, sa jednom sackoljicom prilikom kupovine mi je prikazao neki error

da mi pilauda nije rekao da me pokazuje na listi prijatelja koji imaju b2k ne bih uopste znao da li sam kupio igru, nikakvo obavestenje nisam dobio, nikakav mail, nigde na battlelogu nije pokazivao da sam kupio dlc, na onom prozoru mi je i dalje nudio da ga kupim itd... po pilaudinom savetu sam se izlogovao i sa origina i sa battle loga i logovao opet, i dlc je tu... ali ne moze da se igra! horaaay za ea!

Znaci,iskljucite Origin,idite na neki server,udjite.Origin ce se tada startovati i traziti vam lozinku,ubacite je.Posle toga ide poruka da mozete samo offline biti na Originu,idite ok i to je to.Ja sam posle toga upao na izabrani server.Takodje se uredno belezi statistika.

Ljudi nisam u fin sit da kupim karkand , dajte koju ocenu kako izgledaju mape vizualno i da li su zanimljive , igrive . Naravno i kako su ispeglane tj da li rade bolje nego osnovne misije ( sto je slucaj bio sa Vietnamom u odnosu na bc2) ?

Znaci,iskljucite Origin,idite na neki server,udjite.Origin ce se tada startovati i traziti vam lozinku,ubacite je.Posle toga ide poruka da mozete samo offline biti na Originu,idite ok i to je to.Ja sam posle toga upao na izabrani server.Takodje se uredno belezi statistika.

Nemoze,sad sam probao.

Sve vise i vise mi je muka od BF3 i Origina i battlelog-a, koj moj samo nesto rade i drndaju.Nemozes ko covek da igras, uvek neki problem bre!!Idem lepo da igram CSS i pucam ko covek.A da danas igram i neki lik sa nikom "IIIIIIIL" cist aim bot ima score 88-1, maltretira ceo server, ma niko nista, nema admina.Ubi mi volju za igrom, tako da sto se mene tice nikad vise pare necu dati za ovaj shit od igre...pozz drugari

pa steam je za ovo majka mara ***, ovo je strasno

Ja pokusavam svakako ali nikako netje :(

Ljudi nisam u fin sit da kupim karkand , dajte koju ocenu kako izgledaju mape vizualno i da li su zanimljive , igrive . Naravno i kako su ispeglane tj da li rade bolje nego osnovne misije ( sto je slucaj bio sa Vietnamom u odnosu na bc2) ?
Au i ja sam u ovom trenutku nasao da pitam (stajem na zulj svima koji su kupili a ne igraju zbog poznatih problema ) kako mape rade i izgledaju ... lol

Eo ga kod mene proradio Origin :D

Au i ja sam u ovom trenutku nasao da pitam (stajem na zulj svima koji su kupili a ne igraju zbog poznatih problema ) kako mape rade i izgledaju ... lol

Pa evo da ti odgovorim,danas dok je radilo,probao sam karkand,sharki i wake.Onu cetvrtu nisam stigao.Prve dve po meni su slicne mape,urbane,sa mnogo zgrada,ulicica,prolaza.Ako si igrao BF2-to je to samo sto su ih dosta obogatili sa detaljima.Wake je mala mapa,onako ogoljena,bez mnogo vegetacije-idealna za snajpere.Meni su sve tri mape radile OK,isto kao i glavna igra.

Poznat pejzaž ali opet različito, doterano našminkano, sa mnogo krovova i ulaza koji nisu bili pristupačni u dvojci plus destrukcija. Ima nešto od starog šmeka,nije da nema ali ipak je ovo nešto novo.

@ zlatann

Ja igram samo nove mape od kako su izasle, wake island mi nije bas na nivou ali ove tri su predobre.

Borise, igras se na PS3 ili PC-u?

PS3..

Ni ja ne mogu da se ulogujem na Origin,izbacuje wrong password :crash:

Šta ste zapeli polako srediće se, ja sam ionako na poslu:))) mala šala:)

Vrh Dno