Šta je novo?

Battlefield 3

ASSIGNMENTS OVERVIEW je odlicna ideja, steta sto nisu ovako nesto od pocetka napravili za otkljucavanje oruzije i raznoraznih zezancija.
I jedno pitanje, dal iko od vas igra na HC serverima, :S ne primecijem da od 20 vas koje sam dodao, igra na istima :S

Ja to ne mogu da shvatim, a sve pljuvaci cod-a i 'decijih' igara. Ovde se sakrijes i napuni ti se energija, sipas rpg-ovima i granatama bez bojazni da ces ubiti svog..

ASSIGNMENTS OVERVIEW je odlicna ideja, steta sto nisu ovako nesto od pocetka napravili za otkljucavanje oruzije i raznoraznih zezancija.
I jedno pitanje, dal iko od vas igra na HC serverima, :S ne primecijem da od 20 vas koje sam dodao, igra na istima :S

Ja igram samo na HC serverima, ali se nekad desi da odem na neki normal ako ima puno benchmarkovaca :) I sam se cudim otkud toliko malo ljudi igra HC.

Da, zato ja vise ne igram na non hc serverima i nikad sa vise od 32 igraca x) Puno je zabavnije ovako x)

ps. Probajte squad TDM zaraza x) bar za mene, a jos bolje bi bilo da imam svoj tim -.- tj da ne igram sa random likovima isto.... :(

metro skroz druga mapa kad je zabranjeno koriscenje, rpg, swam, m320. zadnjih par dana samo metro picim i bas je uzivancija.

Na prvu loptu rekao bih da je Sharqi najbolje odrađen, Oman odličan prava 64 player mapa, jedino što enorman broj snajpera smara na ovoj mapi. Karkand me nervira sa silnim krovovima i zgradama, valjda zato što je i najiščekivanija mapa pa je nekako bljutavo ispalo ali ok neću reći da je loša. Wake je dobar do 32 igrača,sve posle toga je agonija.

znaci ovaj f35 je boze smece :mad:
kao prvo ona grafika (hud) kad sam u f35 izgleda kao da sam na 800x600px rezoluciji, i sve vreme drhti kao luda, nemoguce je da se brzo okrenes a da maltene ne stanes u mesto -.-
zivo ****** od aviona :mad:

Od prvog dana kada sam kupio BC2 igrao sam samo na HC serverima, prvih mesec i kusur sam gino ko glinen golub posle dodje praksa sa vremenom :) Isti slučaj i ovde.

jest samo sto na hc serverima imas osecas da se svi samo stekaju i preveliki broj snajpera ima, po meni to ubija gejmplej

meni samo nije jasno zasto nema ne-hc servera sa ukljucenim friendly fire-om.... mislim ocekivao sam to jer je u beti tako bilo podeseno, kad ono krljanje rokanje....

znaci ovaj f35 je boze smece :mad:
kao prvo ona grafika (hud) kad sam u f35 izgleda kao da sam na 800x600px rezoluciji, i sve vreme drhti kao luda, nemoguce je da se brzo okrenes a da maltene ne stanes u mesto -.-
zivo ****** od aviona :mad:

Juce sam plakao od smeha kad sam procitao post na battlelog forumu: F35 is like a toilet, because the moment you lift off you get sh*t on! :D

BqtyZ.png

jest samo sto na hc serverima imas osecas da se svi samo stekaju i preveliki broj snajpera ima, po meni to ubija gejmplej

meni samo nije jasno zasto nema ne-hc servera sa ukljucenim friendly fire-om.... mislim ocekivao sam to jer je u beti tako bilo podeseno, kad ono krljanje rokanje....

Meni tri najveca problema sa Normalom su friendly fire, lecenje over-time i 3D spotting, sve ostalo bi mogao da prezivim. Jedina mana Hardcore-a je sto su promenili da moras da se spawnujes na Squad Leader-u.

Poslednja izmena:
Pazario sam B2K pre par sati i jos uvek nista.Izlogovao sam se iz svega zivog(jos samo iz zivota da se izlogujem) ali bez uspeha.Sto sam nasao post neke budale na blogu battlefield-a :d

gordonstender wrote:
December 14, 2011 04:11 AM

purchased this back to kirkland expand bs 4 map thing.....(no code to redeem product, no play).....now my family has no food to eat and i lost my job. thank you ea....

Piše na battlelogu da opet nešto rade (jebli ih radovi). Mada sam ja igrao malopre

Pa valjda za ove koji su B2K kupili naknadno release date je 15 decembar. Inace nove mape su raj za kampere :D

Ma ni stare nisu nista bolje :)

Ma dobro. Ali karkand sa svim ovim zgradama je haos ne znas odkle ce da te skinu. Inace ko zeli add me na battlelog-u Rolo_SRB :D

Pa valjda za ove koji su B2K kupili naknadno release date je 15 decembar. Inace nove mape su raj za kampere :D

Igrom slučaja EA je iz nepoznatih razloga odbio moju uplatu za B2K pre 8 dana, sinoć sam kupio ponovo i uplata je prošla, dobio sam mejl sa "order number" i posle pola sata mogao sam da igram i igrao B2K....

Uzeo bih pack samo zbog Omana, Wake i Sharqui, Karkand nisam nikad voleo:) ali brate 20$ je puno za 4 mape.

Igrom slučaja EA je iz nepoznatih razloga odbio moju uplatu za B2K pre 8 dana, sinoć sam kupio ponovo i uplata je prošla, dobio sam mejl sa "order number" i posle pola sata mogao sam da igram i igrao B2K....

Ma mozda sam ja nesto pobrkao znam da je bilo na support strani release date za B2K PC Retail Code - 15 december al sa origin i EA nikad nisi na sigurnom juce kad je origin bio down ja sam u offline modu mogao da ulazim na servere nekima je lepo radio pun je bugova. :D

Ja kupio sinoć preko paypala. Pošto nije proradilo posle nekog vremena, ja ispizdim, odem na battlelog i opet u kupovinu, i pošto mi je ponudio da promenim način plaćanja sa paypala na vizu ja to i uradim. Sve proradi, i ja se sinoć izigram super. E sad, jutros vidim da mi je skinuto 15 eura sa paypala, i 15 sa vize. Čekam sad na customer support (aprx. wait time 153 minutes till next available advisor contacts you), pa da vidim da li će da vraćaju pare. Ima li neko iskustva sa ovim?

Uzeo bih pack samo zbog Omana, Wake i Sharqui, Karkand nisam nikad voleo:) ali brate 20$ je puno za 4 mape.
Prvo nije 20 dolara nego 15 iliti 13 evra...drugo nisu samo mape nego i oruzije i vozila i malo drugaciji nacin da otkljucas oruzije..i to sve uopste nije puno..pogotovo kad pogledas kakve je mape izbacivao Activision za CoD DLC-e.. a i da ti uzeo LE verziju dobio bi za DZ DLC ;) tako da su ovde ispali skroz OK sto se tice ovog DLC-a :) isto kao sto je bilo i sa Vietnamom za BC2...

Nazad
Vrh Dno