mirza82
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.10.2007
- Poena
- 505
Battlelog je do ja*a, kad ne moras preko njega da pokreces igru :d
Borise idi igraj igru
Battlelog je do ja*a, kad ne moras preko njega da pokreces igru :d
ASSIGNMENTS OVERVIEW je odlicna ideja, steta sto nisu ovako nesto od pocetka napravili za otkljucavanje oruzije i raznoraznih zezancija.
I jedno pitanje, dal iko od vas igra na HC serverima, :S ne primecijem da od 20 vas koje sam dodao, igra na istima :S
ASSIGNMENTS OVERVIEW je odlicna ideja, steta sto nisu ovako nesto od pocetka napravili za otkljucavanje oruzije i raznoraznih zezancija.
I jedno pitanje, dal iko od vas igra na HC serverima, :S ne primecijem da od 20 vas koje sam dodao, igra na istima :S
znaci ovaj f35 je boze smece![]()
kao prvo ona grafika (hud) kad sam u f35 izgleda kao da sam na 800x600px rezoluciji, i sve vreme drhti kao luda, nemoguce je da se brzo okrenes a da maltene ne stanes u mesto -.-
zivo ****** od aviona![]()
jest samo sto na hc serverima imas osecas da se svi samo stekaju i preveliki broj snajpera ima, po meni to ubija gejmplej
meni samo nije jasno zasto nema ne-hc servera sa ukljucenim friendly fire-om.... mislim ocekivao sam to jer je u beti tako bilo podeseno, kad ono krljanje rokanje....
Pa valjda za ove koji su B2K kupili naknadno release date je 15 decembar. Inace nove mape su raj za kampere![]()
Igrom slučaja EA je iz nepoznatih razloga odbio moju uplatu za B2K pre 8 dana, sinoć sam kupio ponovo i uplata je prošla, dobio sam mejl sa "order number" i posle pola sata mogao sam da igram i igrao B2K....
ali brate 20$ je puno za 4 mape.
Prvo nije 20 dolara nego 15 iliti 13 evra...drugo nisu samo mape nego i oruzije i vozila i malo drugaciji nacin da otkljucas oruzije..i to sve uopste nije puno..pogotovo kad pogledas kakve je mape izbacivao Activision za CoD DLC-e.. a i da ti uzeo LE verziju dobio bi za DZ DLCUzeo bih pack samo zbog Omana, Wake i Sharqui, Karkand nisam nikad voleoali brate 20$ je puno za 4 mape.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari