Šta je novo?

Battlefield 3

tek sad primetio da ni za noz ni za g17c sa prigusivacem nema dogtag za 100 kilova :(
a izlgeda ni za 500 onaj master :(

ljudi kako dobiti veteran titulu, vidim ima neka 3 pistolja u general a kad predjem misem preko njih pise Veteran

Pa kod ovih brzih nisana(reflex, Holo, Kobra) nema razlike, ali kod zum varijanata i ima. Oni sa 3.4x (ili slicno) , ima brzih i narocito se oseti razlika u odnosu na onaj od 4x iako ne nudi nesto veci zum. Takodje je povrsina gledanja veca kod jednog sa 3.4 zumom. U sustini ja koristim samo rds eventualno cobru pa nemam bas iskustva sa zoom optikom, ali to je neko moje krace iskustvo.

Uzas

Od mapa su dobre Kharg Island, Operation Firestorm, Caspian Border i Noshahr Canals. Ostale zaista zavisi, nekada je dobra zabava na njima, ali nekada je tezak smor (posebno na Metro-u kada pocinjes dole, tu nema kraja eksplozijama, ovi od gore samo spamuju sve moguce eksplozivne naprave)

Stvarno su hevi sa minobacacima, bazukama i bombama u metrou... i kad si gore i kad si dole... mada jos nisam video da su tu ameri pobedili... rusima je mnogo lakse jer su oni gore... inace uglavnom sada igram tu mapu jer sam prilican noob, pa moram da popravim katastrofalan kd ratio koji je oko 0.9 :( i da zbudzim oruzja... lepo igram css, ali dok sam shvatio ovde koga treba da gadjam, dobio sam kd ratio 0.19 :D :D :D... jezivo... pogotovo me smaraju one ogromne mape sa brdom vozila jer te non stop ubijaju tenkovi i mitraljesci iz dzipova... izgleda da treba biti gunner u vozilima, majke mi...

Da pitam opet: Ima li neko da hoće da mi kupi BTK da mu uplatim pare? Neće sa ovom Intesa Visa internet pa da ga j****

to sam i ja pitao neke ljude ovde, i niko se nije udostojio da mi odgovori... gospoda sa karticama :(... na kraju sam uzeo od wasada...

i ne kapiram sto se ne otvori tema BF3 - kupovina... ovde ne mozes da procitas maltene nista o gameplay-u, vec svi drve o kupovini...

Platio sam BTK na originu i dobio email koji potvrdjuje kupovinu , ali nista se nedesava nemogu da igram nove mape kaze da treba da kupim BTK ,novac sa kartice je skinut tj. rezervisan .Koliko vremena treba da prodje od kupovine do realizacije .

Treba da ugasis Origin, izlogujes se sa Battlelog-a i ugasis browser, pa zatim ponovo upalis SAMO browser i ulogujes se na battlelog-u i pokusaj da udjes na jedan od B2K servera. Pod uslovom da je patchovana igra/browser plugin, naravno.

Moja bar ne radi ali radi na gamersgate ;)

Radi provereno je i tu , jedino sto nece na Origin ali ne znam zasto :(
Mozda u medjuvremenu proradi :p

Wake island do jaja mapa jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :)

Zeza me origin nesto... kada startujem partiju BF3, origin se ''izloguje'', pa moram ponovo da se ulogujem, pa me onda svaki boziji put posalje u privacy settings ( ko moze da vidi account, avatar i takve gluposti )... i tako posle svakog puta kada promenim server...

Meni svaki put prijavljuje da sam ulogovan na drugom racunaru. Od B2K baguje Origin...

Ne mogu da udjem u SP.Cekam 10 min.Ni MP nije nista bolji.

Poslednja izmena:
Samo da kazem, nisam vise Mickogti, sada sam PewPewDaddy :p

Ajoj u onoj Karkand mapi stekara do stekare :/

Onaj Sharqi cist promasaj. Ranije sam je samo igrao na Bf play for free i bila mi je bas dobra, al ovde tolko mesta za stekanje, toliko snajperista da mi je muka od igranja na toj mapi.
Takodje, cemu one zastave na Karkandu preko kanala/vode kod onih skladista, totalno nepotrebno. Nasao sam jedan server na counqest large bez tih zastava, pa ako neko jos ima neki server za Karkand sa samo 5 zastava, bio bih mu zahvalan da mi ostavi ime servera.

Karkand postade ubedljivo najgora mapa, upravo zbog štekara ima ih po 15 na kvadratnom metru....

Ne znam cemu takvi komentari, mozda zato sto je 32vs32 (sto je previse za bilo kakvu mapu i uopste ne vidim kao prednost PC verzije, bez ljutnje). Snajperi su uglavnom predvidivi, zna se na kojim krovovima mogu biti, treba izbegavati trckaranje na otvorenom i kretati se sporednim ulicama i uz zidove.. Ja ne znam koja mi je bolja, Karkand ili Sharqi.

Na karkandu je uvek bilo previse preko 40 igraca. Mape sa avionima su za 64 igraca, ostale tesko.

Vrh Dno