Nema nikakvih problema sa visa internet karticom, vec nesto ne radite dobro. za jedno 100 kupovini sto na steamu sto na originu i nekim cdkey sajtovima ni jedan problem. jedino nece da radi ako unesem lose podatke za postal code ili nemam dovoljno para zbog kursa. tako da proverite stanje na racunu. zbog kursa uvek treba imati 2e vise. i na originu stavite US i nadjite grad adresu i zip code na gugku i radice.
A kad "pustaju" Back to Karkhand za PC?
porucih ja preko .gamersgat-a nisam vise mogao da se bakcem sa kreditnom, zato je MB prosao kao od sale x) samo jos cekam SerialKey :S
Verovatno ce sutra se pojave ili sto vec.
porucih ja preko .gamersgat-a nisam vise mogao da se bakcem sa kreditnom, zato je MB prosao kao od sale x) samo jos cekam SerialKey :S
Verovatno ce sutra se pojave ili sto vec.
Gde si našao na GamersGate-u Back to Karkand?
Aha,jel i tebi stoji na "polici" na sajtu,ali ne pise key?I sta ti je MB?
Da, kljuc koliko vidoh dobijamo dan posle, tj ne sutra vec 14 ili 15og.
a mb je moneybookers tj. ovo: http://www.moneybookers.com
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! wtf, pa ovoga nema nu u filmovima Johna Wooa, mada lepa ideja za neki sledeći.
Da se pohvalim uspeo sam da oborim heliš snajpom iz jednog hitca, to jest pilot je dobio headshoot. Koje je pljuvanje posle palo na chat-u, toliko je popizdeo lik da je pasovao ban :smoke:
Odakle sad to? Pise na UK BF3 forumima da ih sutra dobijamo?
Ozbiljno???!!!O,ne.fuck.14 ili 15-og!Gde to pise?
Vi koji ste kupili preko origin-a sigurno dobijate istog treba kad izadje x) tj. ako ste kupili ili imate LE.Serbian91 je napisao(la):Odakle sad to? Pise na UK BF3 forumima da ih sutra dobijamo?
napokon sam sredio racunar, i posle vise od mesec dana sedam za bf3 opet!da li neko zna da li wahad prodaje dlc? pitao sam ga pre i rekao mi je da ce da bude verovarno na dan izlaska..... znaci danas ili sutra..... nego zanima me ista stvar kao i coveka koji je postavio post iznad? hvala
napokon sam sredio racunar, i posle vise od mesec dana sedam za bf3 opet!da li neko zna da li wahad prodaje dlc? pitao sam ga pre i rekao mi je da ce da bude verovarno na dan izlaska..... znaci danas ili sutra..... nego zanima me ista stvar kao i coveka koji je postavio post iznad? hvala
@kexi
pogledao sam sajr koji drzi wahed i tamo stoji dlc. mozda je 11evra kod njega,ne secam se
radi wahad, cena kao sto je vec spomenuta
Welcome back Kexi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari