Šta je novo?

Battlefield 3

Meni u profilu na battlelog-u stoji Serbia i naša zastava, da ne bude sada nekih problema ako budem menjao? Gde se u Originu vide ti podaci?

Nema nikakvih problema sa visa internet karticom, vec nesto ne radite dobro. za jedno 100 kupovini sto na steamu sto na originu i nekim cdkey sajtovima ni jedan problem. jedino nece da radi ako unesem lose podatke za postal code ili nemam dovoljno para zbog kursa. tako da proverite stanje na racunu. zbog kursa uvek treba imati 2e vise. i na originu stavite US i nadjite grad adresu i zip code na gugku i radice.

kao sto rekoh, imao sam i ja 100 kupovina online sa ovom karticom, i na steamu radi perfektno ali na originu nece, ako stavim US podatke kao sto je vec neko spominjao - nece :|

Na HC serverima skoro uopste nema bas takvih noob-ova :) Najvise me odusevi kad saigrac uzme moj assault kit i ozivi me, mnogo je veci procenat takvih likova na HC-u..

Hahha, to i ja radim. Uzmem support kit, izbacim municiju, vratim se na assault i ozivim lika :)

Prošla mi za sada kupovina BTK-a preko origina sa američkom adresom,tj. moja adresa i grad Belgrade ali US,Montana ZIP 59714. U pitanju je MasterCard iz Intese, upravo dobio izveštaj da mi je skinuto 11,62€. Stigao i mejl iz EA sa potvrdom. Valjda neće biti komplikacija.

Ja sam kupio na GamersGate-u jos 2 decembra,i dobio sam mail sa potvrdom ali key mi ne stize.Valjda ce sutra ujutru.Mislim,trebali bi biti malo azurniji pa slati malo ranije dan,dva a ne na dan izlaska.Jel kupovao neko sa gamersgate-a,kada odprilike salju kljucice?

Poslednja izmena:
porucih ja preko .gamersgat-a nisam vise mogao da se bakcem sa kreditnom, zato je MB prosao kao od sale x) samo jos cekam SerialKey :S
Verovatno ce sutra se pojave ili sto vec.

NOTICE Tomorrow between 10am CET and 11am CET we are going to perform maintenance on Xbox 360 and PC.

Lik sa sacmarom u metrou... :D

[YOUTUBE]r4fwgR1GbYc[/YOUTUBE]

Glas naratora je stvarno jedan od najboljih koje sa cuo. :)

Poslednja izmena:
porucih ja preko .gamersgat-a nisam vise mogao da se bakcem sa kreditnom, zato je MB prosao kao od sale x) samo jos cekam SerialKey :S
Verovatno ce sutra se pojave ili sto vec.

Gde si našao na GamersGate-u Back to Karkand?

@ jovyland

Dobar :) Zasto recoil izgleda ovako nepostojeci kad gledam ove kompilacije, puske bre cimaju mnogo vise od toga..

Poslednja izmena:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! wtf, pa ovoga nema nu u filmovima Johna Wooa, mada lepa ideja za neki sledeći.

Da se pohvalim uspeo sam da oborim heliš snajpom iz jednog hitca, to jest pilot je dobio headshoot. Koje je pljuvanje posle palo na chat-u, toliko je popizdeo lik da je pasovao ban :smoke:

to sam radio u bc2 :D

Da pitam opet: Ima li neko da hoće da mi kupi BTK da mu uplatim pare? Neće sa ovom Intesa Visa internet pa da ga j****

napokon sam sredio racunar, i posle vise od mesec dana sedam za bf3 opet! :D da li neko zna da li wahad prodaje dlc? pitao sam ga pre i rekao mi je da ce da bude verovarno na dan izlaska..... znaci danas ili sutra..... nego zanima me ista stvar kao i coveka koji je postavio post iznad? hvala

@kexi

pogledao sam sajr koji drzi wahed i tamo stoji dlc. mozda je 11evra kod njega,ne secam se

napokon sam sredio racunar, i posle vise od mesec dana sedam za bf3 opet! :D da li neko zna da li wahad prodaje dlc? pitao sam ga pre i rekao mi je da ce da bude verovarno na dan izlaska..... znaci danas ili sutra..... nego zanima me ista stvar kao i coveka koji je postavio post iznad? hvala

Welcome back Kexi :D

radi wahad, cena kao sto je vec spomenuta

Omg kexi, ja sam mislio da si ti batalio gejming xD
Dobrodosao nasad :D

Vrh Dno