Šta je novo?

Battlefield 3

Sve kamperčine i snajperi. Danas sam odigrao par dobrih partija, ostalo se svodi na kampovanje. Retardirani klanovi i tenkovi sa neprobojnim oklopom:))) kao da ih budže u pimp my ride.

Noćas sam igrao dve partije (pošto mi je preko dana ping užasan ide do 650ms), obe trajale po ~35 minuta igralo se casapian border... u prvoj partiji sam imao skor 24/15 od toga sam zaklao 8 ljudi (snajperi po brdima).
Druga partija imao sam skor 20/8 od toga 12 klanjem isto snajpere.

U BC2 za ovoliko klanje mi je trebalo bar 30 partija da odigram.

Problem je sto snajperi kad se popnu na neko brdo misle da su zasticeni i da ih niko ne vidi, a u stvari su najranjiviji, poslastica mi je da ih na caspian tako maltretiram :)

Uff, mape (koje sam za sad probao) ne da su dobre, nego otkidaju. Strike At Karkand - prava 64 player mapa. Prvi put da u BF3 osecam taj adrenalin koji me je non stop pratio u BF2.

Wake Island sam samo turisticki posetio, i takodje izgleda da je uradjen dobro.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/9915198/1/360939853/

Od ovoga moze da se "rikne" (broj poena timova )! :)

Poslednja izmena:
Vi koji ste kupili B2K preko Origina, koliko vam je trebalo da vam se pojavi DLC u My Games? Kupih pre sat vremena, gledam da li treba da saljem mail supportu ako su zeznuli posto jos uvek nista ne dobijam ni u My Games, niti u Battlelog-u.

EDIT: Hmm, na Battlelog-u u News Feedu pise da imam access B2K DLC-u, a opet ne pusta da udjem na njihove servere zato sto nemam "pristup" expansion packu. Ne razumem u cemu je problem.

Poslednja izmena:
Vi koji ste kupili B2K preko Origina, koliko vam je trebalo da vam se pojavi DLC u My Games? Kupih pre sat vremena, gledam da li treba da saljem mail supportu ako su zeznuli posto jos uvek nista ne dobijam ni u My Games, niti u Battlelog-u.

Nece ti se ni pojaviti u My games na Originu, nego ces iz Battlelog-a moci da biras mape iz ekspanzije.

Nece ti se ni pojaviti u My games na Originu, nego ces iz Battlelog-a moci da biras mape iz ekspanzije.

To sam procitao u FAQ-u, ali kao sto sam i stavio u EDITu, Battlelog me ne pusta da igram DLC iako je u News Feedu prikazano da sam kupio. Mogu da izaberem bilo koje cetiri mape ali dobijam onaj popup window "Requires expansion pack "Back to Karkand"" / You cannot join this server without the exp pack.

Onda ih cimaj na Live Support. Meni je danas stigao mail da je transakcija uspesno obavljena i bez problema sam odigrao jednu partiju na Wake Island-u.

To sam procitao u FAQ-u, ali kao sto sam i stavio u EDITu, Battlelog me ne pusta da igram DLC iako je u News Feedu prikazano da sam kupio. Mogu da izaberem bilo koje cetiri mape ali dobijam onaj popup window "Requires expansion pack "Back to Karkand"" / You cannot join this server without the exp pack.

Jesi probao da restartuješ Origin?

Yep, cak sam probao i Repair Install. Kao i Shimec, primio sam mail da je transakcija prosla, pare su dignute sa kartice, stoji mi u Order History B2K i da je successful. Pisem im trenutno mail na ea support. Jedino sto su rekli na Battlelog-u (a da se tice problema):

"Right now, we some players are experiencing issues with launching Karkand and we are investigating this issue as good as we can."

Da li ti je Battlelog ponudio update?

Da li ti je Battlelog ponudio update?

Browser plugin update? Da, instalirao bez problema i kaze da je up-to-date.

EDIT:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654776320914349/

Ne znam da li se ovo odnosi i na nas kojima igra uopste nije htela da krene. Prosle vesti imaju 200+ komentara, dosta ljudi sa istim problemima kao i ovaj moj.

EDIT #2:

Resio delimicno problem. Naime, logovao sam se na Battlelog bez pokretanja Origina i onda izabrao server, tada je proradilo.

Poslednja izmena:
Imam isti problem. Kupio BTK, ali i dalje nemam pristup novim mapama?

Oni koji imaju Intesa internet karticu neka pokusaju da upadnu na neki server sa nekom BTK mapom, kada ce se otvoriti prozorcic sa ponudom da kupite ekspanziju, kliknite na link, odabertie placanje kreditnom karicom, zatim Visa Electron i ostale stavke popunite najnormalnije (Serbia, vasa adresa, zip,...).

DLC nisam uspeo da kupim na drugi nacin, a pokusavao sam sve zivo. :)

Poslednja izmena:
Uradi ovo poslednje sto sam napisao. Izloguj se iz Battlelog-a, ugasi Origin i ugasi browser. Zatim upali samo browser i idi na battlelog, uloguj se i trebalo bi da pise da imas B2K (dole levo, gde je ranije pisalo da treba da kupis). Pokreni bilo koji B2K server i on ce sam pokrenuti Origin / uci u igru.

Hvala! Proradilo je. :)

Pokusavao sam to, ali bez Sign Out-a. :)

da li je neko voljan da mu uplatim pare na racun i da mi kupi dlc? hvala

Spomenuto je 1000x u ovoj temi. Kontaktiraj Wahada, imaće ključeve uskoro....

ma pitao sam ja coveka.... ali evo odgovora...... ''Nemoj da mi uplaćuješ, još uvek ne znam da li ću imati ključeve i koliko ću imati.'' a hteo bih da sto pre da igram.... :D

Problem je sto snajperi kad se popnu na neko brdo misle da su zasticeni i da ih niko ne vidi, a u stvari su najranjiviji, poslastica mi je da ih na caspian tako maltretiram :)

Jeste ako igraš protiv nekih banana. Onaj koji zna će da te skine za dve sekunde. A i da se cimam do njega me smara iskreno da ti kažem.

Ima lek za to, zaginem, spawn-ujem se u avionu, odletim iznad njega, iskocim i zakoljem vola. I ne, nije mi tesko da se iscimam, kad vidim da lik 20 minuta bleji na nekom brdu...

Da li još neko trenutno ima problem sa battlelog-om? Ja ne mogu da se ulogujem, izbacuje mi da sam ukucao pogrešan mail i pass. Probao sam i singl ali kad treba da počne misija samo izbaci ea server disconnect?????

Takodje gomila mojih prijatelja sa TS-a ima taj problem

"NOTICE We are performing maintenance on the game in general at the moment. We will keep you updated on the progress." To pise trenutno, mada ja mogu da se ulogujem.

Inace sve sto imam da kazem za Back 2 Karkand mape je: Hooah! :) Uzivancija

E, al me s... Jednom u nedelju dana nađem vremena da igram i odmah održavanje.

"NOTICE We are performing maintenance on the game in general at the moment. We will keep you updated on the progress." To pise trenutno, mada ja mogu da se ulogujem.

Inace sve sto imam da kazem za Back 2 Karkand mape je: Hooah! :) Uzivancija

Uspeo i ja da se ulogujem ali nema dalje od toga.

Poslednja izmena:
Imam isti problem. Kupio BTK, ali i dalje nemam pristup novim mapama?

Oni koji imaju Intesa internet karticu neka pokusaju da upadnu na neki server sa nekom BTK mapom, kada ce se otvoriti prozorcic sa ponudom da kupite ekspanziju, kliknite na link, odabertie placanje kreditnom karicom, zatim Visa Electron i ostale stavke popunite najnormalnije (Serbia, vasa adresa, zip,...).

DLC nisam uspeo da kupim na drugi nacin, a pokusavao sam sve zivo. :)

Hvala Jovylande, ti si naš idol. Ovako je prošla uplata iz prve :banana:

Edit: Neće sad Origin da mi se uloguje, jel još kod nekoga ili samo kod mene?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno