Šta je novo?

Battlefield 3

Samo mi jedna stvar nije jasna, kako na battlelogu jedva da nadjes slobodan server? Izgleda da nas bojkotuju...

Radi, ne radi.....

Ja sam sad odigrao 2 partije na novim mapama dok mi je Origin bio u offline modu.

Ja kupio B2K ali mi piše da ne mogu da udjem na B2K mape i da kupim B2K.... !?

Da li jos uvek radi onaj Razer-ov "patch" za zaobilazenje Origina. Muka mi je od spyware-a koji pritom i ne radi :crash:

Uradio to jedno 600 puta danas u toku dana... i iz 601 puta je skontao da imam B2K :/

Znači ja gori community i organizaciju oko glupe igre (afektu glupe) nisam video... ja sam mislio da je Steam nešto najgore što je čovek mogao da izmisli.... bio sam u zabludi.

I <3 Steam...

Ja ne mogu da se ulogujem na Origin, trazi mi stalno password. Uzas!

Ne mogu ni ja ni većina Origin korisnika.... dzaba mi BBlog kada treba da pokrene origin da bi igra startovala... crap.

Ahahahahahah kako sam se sada ismejao :D:D:D:D:D

Guys, many players play as you cry on this forum.

Simple workaround:

1. Logout of battlelog.
2. Exit Origin
3. Login to battlelog.
4. Chose server and join.
5. When prompted in Origin enter password.
6. Wait and it will Connect to server.
7. Proof? watch my battlelog profile, i am playing

Have fun
---------------------
Didn't work for me, either. Origin stops me at the login screen and keeps telling me that my email, password or login id is incorrect

obožavam ovakve likove :D

Ma radi se o tome sto ja nemam samo BattleField na Originu. :cuss:

Ja imam BC2 i MoH i obe igrice mogu da pokrenem iz Origin foldera na kompu samo BF3 mora da se pokrene direktno iz Origin programa...

Imam isti problem. Kupio BTK, ali i dalje nemam pristup novim mapama?

Oni koji imaju Intesa internet karticu neka pokusaju da upadnu na neki server sa nekom BTK mapom, kada ce se otvoriti prozorcic sa ponudom da kupite ekspanziju, kliknite na link, odabertie placanje kreditnom karicom, zatim Visa Electron i ostale stavke popunite najnormalnije (Serbia, vasa adresa, zip,...).

DLC nisam uspeo da kupim na drugi nacin, a pokusavao sam sve zivo. :)

Hvala ti za ovo !!!!
Posle 5,6 neuspelih pokusaja, ovo definitvno pali za Intesinu karticu :)

Karkand brings the money - Logins dont... :)

ako neko planira da kupuje BF3 na Originu neka mi se obrati na pm.
Dobio sam neki kod od Sapphirea (promocija vezano za graficku), kupis BF3 i dobijes ovaj Back to Karkand DLC za dzabe...
Ja ne igram BF3 pa mi ne treba.
E sad treba biti malo pametan i juriti neki popust na Originu (recimo juce je bio 36$=27evra na akciji). Kod moze da se iskoristi do 30. aprila 2012, tako da nije zurba :)

ja ne znam sto su morali da ubacuju origin i battlelog,kad su mogli isto da urade kao u bc2,ono je po meni bolje 100puta

Sta su se istripovali kao da je iRacing (pokretanje samo iz browsera i samo sa internet konekcijom da ne bi mogao da vezbas offline...), ne razumem.

Od bete se i ne ocekuje da radi bolje nego sto sada radi :D
Nadam se da ce to srediti uskoro da pa se igramo ko ljudi. :)

Nije problem pokretanje online, problem je što je ceo taj koncept izuzetno loše odrađen.

Isto tako su mogli da urade da prilikom startovanja igre .exe ona proveri da li si povezan na internet i onda te pusti u MP mod... kao u BC2... ali ne bolje da oni zakomplikuju i naprave još jednu "facebook wanabe" mrežu za glupiranje i spamovanje sa Hoooooooooooooooosh itd itd

Nije problem pokretanje online, problem je što je ceo taj koncept izuzetno loše odrađen.

Isto tako su mogli da urade da prilikom startovanja igre .exe ona proveri da li si povezan na internet i onda te pusti u MP mod... kao u BC2... ali ne bolje da oni zakomplikuju i naprave još jednu "facebook wanabe" mrežu za glupiranje i spamovanje sa Hoooooooooooooooosh itd itd

Battlelog je do ja*a, kad ne moras preko njega da pokreces igru :d

Nazad
Vrh Dno