Šta je novo?

Battlefield 3

no bez *******cije sta je ovo niko nije aktivan na bf3?

hahah evo u pisanju pristize friend req tabasca :p

stig'o napokon ram, koji sam narucio u petak... ej... u petak..... strasno..... mada to sad i nije bitno, imam problem:
kada udjem u igricu, pise da nije otimalna reyolucija i preporucuje mi 1920x1080 sto i jeste moja rezolucija.... namestim sve to i kada udjem opet, jedino mogu da igram kada je window onako mali..... sta da radim? sve sam pokusavao...

Sad videh server:mapa metro,3500 tiketa,16vs16.Idealno za otkljucavanje svega:D.Samo sto verujem da partija traje do Nove godine.

@kexi

Na zalost,moras da udjes na neki server,tek tad mozes da promenis da startuje igru normalno.Cini mi se da je opcija "windowed mode=off".

Nadjoh i ovo,bez da ulazis u igru: http://bf3.realmware.co.uk/settings-editor/

Poslednja izmena:
Sad videh server:mapa metro,3500 tiketa,16vs16.Idealno za otkljucavanje svega:D.Samo sto verujem da partija traje do Nove godine.

@kexi

Na zalost,moras da udjes na neki server,tek tad mozes da promenis da startuje igru normalno.Cini mi se da je opcija "windowed mode=off".

Nadjoh i ovo,bez da ulazis u igru: http://bf3.realmware.co.uk/settings-editor/

ne mogu ja to da namestam i dok sam u igri, naravno udjem na neki server, ali sad sam shvatio foru..... je ne mogu da igram u full screen-u kada je 1920x1080 bilo rf 25, 50 ili 60, vec samo kad je manja od 1920x1080, a u full hd rey mogu da igram u window-u koji je najveci, osnosno ceo ekran, ali dole vidim start, i gore onaj okvir od prozora...

edit:skinuo sam ono i namestim i opet isto.... to se desava od kad sam instalirao nove drivere.... za grafučku...

Poslednja izmena:
E ko hoce nek me doda, ja vise ovu igru ne mogu da igram sa *****ima :(

Mickogti u BF3 :)

ne mogu ja to da namestam i dok sam u igri, naravno udjem na neki server, ali sad sam shvatio foru..... je ne mogu da igram u full screen-u kada je 1920x1080 bilo rf 25, 50 ili 60, vec samo kad je manja od 1920x1080, a u full hd rey mogu da igram u window-u koji je najveci, osnosno ceo ekran, ali dole vidim start, i gore onaj okvir od prozora...

edit:skinuo sam ono i namestim i opet isto.... to se desava od kad sam instalirao nove drivere.... za grafučku...

Probaj alt+enter... Jeste glupo ali mozda upali.

skoro me nije iznervirala neka igra ovoliko !&#!&&!%#&!#...zaglavio sam se u SP u nekom hotelu sta li. Penjes se sa jos jednim od pozadi preko nekih pozarnih stepenica i onda u nekoj klonji naidje neki iranac i uvek isto. On bane na vrata meni izadje "E" na ekranu ja pritiskam e i onda mi se pojavi mis na ekranu na delic sekunde i odmah pocrveni i ovaj me pridavi. Ovo je vec pedeseti put, ne znam jel sam ja toliki ***** pa ne vidim nesto sto bi trebalo ili me zeza neki key mapping. Ne znam sta se zahteva u datom trenutku, melee ili da pucam iz necega?!?!? Znaci zapalicu racunar -.-

Ili je bag ili nisi dovoljno brz, nema trece.

skoro me nije iznervirala neka igra ovoliko !&#!&&!%#&!#...zaglavio sam se u SP u nekom hotelu sta li. Penjes se sa jos jednim od pozadi preko nekih pozarnih stepenica i onda u nekoj klonji naidje neki iranac i uvek isto. On bane na vrata meni izadje "E" na ekranu ja pritiskam e i onda mi se pojavi mis na ekranu na delic sekunde i odmah pocrveni i ovaj me pridavi. Ovo je vec pedeseti put, ne znam jel sam ja toliki ***** pa ne vidim nesto sto bi trebalo ili me zeza neki key mapping. Ne znam sta se zahteva u datom trenutku, melee ili da pucam iz necega?!?!? Znaci zapalicu racunar -.-

Levi klik misem u odgovarajuce vreme. Nista vise.

Ma jok, neki bug, ili me ebe nesto trece. Klikam ko sivonja i nece. Cim se pojavi mis skoro istog trena je crven i ovaj me rabi sa cakijom :d

Vredi kako ne ima sva podesavanja kao sto je bilo i za BC2 :p

Prilozi

• profiles.JPG
    profiles.JPG
    51.8 KB · Pregleda: 51
  • graphics.JPG
    graphics.JPG
    71.3 KB · Pregleda: 64
  • sounds.JPG
    sounds.JPG
    42.7 KB · Pregleda: 57
  • controls.JPG
    controls.JPG
    46 KB · Pregleda: 50
  • common.JPG
    common.JPG
    53.2 KB · Pregleda: 46
@obi_van
probaj da te komande pritiskaš ranije nego kad se pojave.
tako sam ga ja ubio...

jel se desava nekome da se pogled zaglavi na gore pod 90 stepeni kao da mis ne radi.

Naravno zaboravih da sacuvam sejvove od kampanje pre reinstalacije win-a , a bas mi se nesto igra kampanja , da li ima negde da se skinu sejvovi pa da nastavim od 6-7 nivoa?

Ljudi jel imate i dalje one zelene bljeskove, ja da i jako me nerviraju :p

neki od tastera (nebitnih za kretanje) ili na tastaturi, ili na joypadu, volanu, ti je aktivan - tj "pritisnut" te igra prepoznaje da si nesto kliknuo sto ne treba..

***, ako nije ni ovo, :(

Mislim da je to u pitanju. Probacu sa drugim misem, pa sa drugom tastaturom, pa cu da vidim da li reaguje.

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno