Šta je novo?

Battlefield 3

ako je verovati IGN-u, ban-ovi su vec krenuli, i to masovno

ajd ako nekoga odavde banuju zbog toga, neka okaci sa kojim je obrazlozenjem bilo, bas me zanima

ja licno ne bih takve stvari nikada koristio, jer ne vidim poentu, ali da se ljudi kaznjavaju jer oni nisu dobro uradili svoj posao.. thats just wrong

Jel vi čitate njihovo saopštenje ili samo pretrčite preko ključnih reči?

"This week we've banned hundreds of offending accounts and have stats-wiped accounts for exploiting (such as boosting),"

Banovali su "offending accounts" tipa f*ckEA, BuyCheatsAtWWW.aimbot.com i sl. a ovima što su koristili pomenuti exploit, urađen je stats-wipe.

ko je koristio exploit,ima srece,samo ce da mu resetuju status.
bolje to,nego da dobijes ban

ne znam da li je njihovo saopstenje pogresno protumaceno, jer nije bas najjasnije.. ja sam komentarisao clanak na IGN-u koji je prilicno jasan:

"EA Bans Battlefield 3 Accounts Following Bug Exploit"
"We have a zero tolerance policy for cheating."

"Electronic Arts banned several accounts this weekend for exploiting an experience loophole in Battlefield 3. "

Molim clanove koji imaju 22"/1680x1050 monitor i dole neku od karata da mi se javi preko privatne poruke da ne zatrpavam temu i kazu kakve performanse imaju u BF3 MP. Kupujem neku od karata u rangu ali izgleda ni jedna nije dovoljna:

6770, 6790, gtx260, gts 450

Hvala.

Poslednja izmena:
.....

6770, 6790, gtx260, gts 450

Hvala.

Ortak ima gtx260 ,2gbram,q6600, i u 1920x1080 igra na low

ako je neko raspolozen za HC igru i da koristi skype za razgovor, neka me doda,jer ovako stvarno nema smisla,kad ne mozes timu da kazes ,a oni samo trce ko muva bez glave.

BF3 Smith_Digital
Skype Smith_bre

pozz

Poslednja izmena:
Ma nece nikog banovati zato sto su oni napravili gresku u igrici a ljudi to iskoristili sto je normalno :D a i ja sam pokuso sa drugom al su nas odma kikovali sa servera :D
Sta nekog sprecava da igra 10 ljudi pet u jednom pet u drugom timu i da se medjusobno rokaju i da se ozivljavaju i skupljaju poene i killove :p

Poslednja izmena:
cek cek sta onda treba da urade sa mapom metro na kojoj poslednji lik na tabeli ima 5000xp a na vrhu lik sa 20k-30k??

sta banovace me zbog ozivljavanja ili to sto bacim ammo a druga strana sa rpg-om ili GL samo spamuje?

glupost ...

Slazem se da sve igrace koji su koristili neki cheat treba banovati pa nek gledaju. A za ove sto su koristili neki bug explolit stats reset i caos.

Cak i u glupim FB igrama je zabranjen bilo koji nacin cheatovanja i bug exploita zasto ne bi bilo u BF3?

BF3 TOS jedan delic:
-Abuse or exploit bugs, undocumented features, design errors or problems in the game.
-Use or distribute unauthorized "auto" software programs, "macro" software programs or other "cheat utility" software program or applications.
-Use any game hacking/altering/cheating software or tools.
-Modify or attempt to modify any file or any other part of the EA Service that EA does not specifically authorize you to modify.
- Use and communicate exploits and/or cheats.
- i tako dalje ...

Kao drugo zar nije i design error u BC2 kad medic puca iz kuce sa "WC" prozora a puska mu viri kroz zid, dok se od njega vidi samo vrh kacketa? Ti njega ne mozes ubiti a on tebe moze. Osim ako ces na seljacku varijantu da ga oduvash cg-om

Ista prica i u BF3, i to me jako nervira :mad: Coveku viri vrh glave i ubije me :) mislim u sebi *** gde ti puska iza betoncine... Ali o5 to je jedan kill a nije 100k bodova po rundi. A veruj mi postoje jos mnogo nacina da se dodje do lakih bodova ne samo preko popravke.

Siguran sam da se zna ko je slucajno koristio neki exploit a ko je farmovao XP ceo dan ;)

Ako oćete da farmujete XP legalno, nađite metro mapu sa 64 igrača, i samo oživljavajte saborce :D

Bas juce razmisljam kako li je zabavan Conquest ili Rush sa 64 igraca u Metrou :d

Opa !!! izasli 11.11 i novi CAP 1 , kontam da moraju da rese neke problemcice... Skidam i javljam detalje ...

*** barem 2 puta za jedno vece dobijem

Game got disconnected ()
Game got disconnected ()
Game got disconnected ()
Game got disconnected ()
Game got disconnected ()

I to uglavnom kad ih cepam :D :-devil-::mad::smash::crash:

EDIT: Skontao sam do cega je :) server pukne...

Poslednja izmena:
Sa novim 11.11 igra radi stabilnije , nema velikih oscilacija u fps i generalno radi gladje... probao 3 partije na razlicitim serverima . Brao Ati !

Upravo instaliram :D imam neki cudan problem, slika zamrzne i boje nekako pobrljave cuje se trrrrrrrr i racunar se restartuje... Nisam ovaj problem imao ranije kad je izasla igra. Nadam se da ce novi drajveri rese problem.

Meni se to desava u poslednje vreme na nvidi-a grafickoj gtx 570 ref

jel vas ne nervira sto se snajper cuje kao da skljocas hemijskom olovkom... nema onog ocaravajuceg zvuka koji bar malo odjekuje :| isti je zvuk da li stojis pored svog snajperiste ili neko tebe snajpuje

a i precesto mi se desava da me prvo neko pogodi pa se onda tek cuje zvuk, i dalje ne mogu da se naviknem da ne treba da se orijentisem prema zvuku pucnja, pozicioniranje zvuka nije da ne postoji nego su tako dizajnirali da ne mozes da skontas u vecini slucajeva sa koje strane neko puca na tebe (pogotovo ako gomila ljudi oko tebe ne spotuje)

i definitivno je najzabavnije kada igram sa inzenjerom :)

Mora da padne ovde neki ozbiljniji patch u nadam se sto krace vreme

Sa novim 11.11 igra radi stabilnije , nema velikih oscilacija u fps i generalno radi gladje... probao 3 partije na razlicitim serverima . Brao Ati !

Meni i dalje laguje, doduše manje ali svejedno. Mnogo me nervira, posebno zato što je bilo sve ok i onda pre neki dan počelo i da laguje i da iskaču zeleni i narandžasti fleševi.

Kažite mi jel postoji mogućnost da laguje zbog pregrejavanja procesora? Možda lupam ali utopljenik se za slamku hvata :).
Pošto sam ograničio stock kuler Speed fanom da se ne dere temperatura mi u igri ide od 60-70 stepeni. Može li to da ima uticaj? Procesor je Phenom 955

Meni i dalje laguje, doduše manje ali svejedno. Mnogo me nervira, posebno zato što je bilo sve ok i onda pre neki dan počelo i da laguje i da iskaču zeleni i narandžasti fleševi.

Kažite mi jel postoji mogućnost da laguje zbog pregrejavanja procesora? Možda lupam ali utopljenik se za slamku hvata :).
Pošto sam ograničio stock kuler Speed fanom da se ne dere temperatura mi u igri ide od 60-70 stepeni. Može li to da ima uticaj? Procesor je Phenom 955

Temperatura procesora ti ide od 60-70 stepeni???? Ne znam kako a da ti se ne restartuje pc??!! Ja imam isti procesor kojeg teram na 3800mhz ali sa zamenjenim kulerom, bas zbog prevelike buke stok kulera. A za lag ne znam stvarno da li to moze biti uzrok...

70c nije mnogo, restart generalno pada tek oko 90+ stepeni i to cak zavisi od podesavanja u biosu na kolko je namestena zastita.

koliko sam se juce smorio znaci izbacivalo me sa servera jedno xXX puta sa servera, pa onda udjem pa igra zakuca.... ali nema veze ipak sam uleteo na metro da budzim lvl :D

Ja sam skoro uzeo pII 955 i raspitao se oko temperature i rekli su mi da je max dozvoljena 62c! Tako da nemoj da se zezas. Sa brockenom na 4Ghz u igrama se greje do 53c.

I taj fabricki kuler je tesko djubre, steta da ne odvrnes cpu sa nekim boljim kulerom.

Poslednja izmena:
e ljudi ae ako ima neko da se sprdamo u CO-opu ili neki squad :p

pa moze, uvek :) kiki posto bajs ;)

Nazad
Vrh Dno