Slazem se da sve igrace koji su koristili neki cheat treba banovati pa nek gledaju. A za ove sto su koristili neki bug explolit stats reset i caos.
Cak i u glupim FB igrama je zabranjen bilo koji nacin cheatovanja i bug exploita zasto ne bi bilo u BF3?
BF3 TOS jedan delic:
-Abuse or exploit bugs, undocumented features, design errors or problems in the game.
-Use or distribute unauthorized "auto" software programs, "macro" software programs or other "cheat utility" software program or applications.
-Use any game hacking/altering/cheating software or tools.
-Modify or attempt to modify any file or any other part of the EA Service that EA does not specifically authorize you to modify.
- Use and communicate exploits and/or cheats.
- i tako dalje ...
Kao drugo zar nije i design error u BC2 kad medic puca iz kuce sa "WC" prozora a puska mu viri kroz zid, dok se od njega vidi samo vrh kacketa? Ti njega ne mozes ubiti a on tebe moze. Osim ako ces na seljacku varijantu da ga oduvash cg-om
Ista prica i u BF3, i to me jako nervira
😡 Coveku viri vrh glave i ubije me
🙂 mislim u sebi *** gde ti puska iza betoncine... Ali o5 to je jedan kill a nije 100k bodova po rundi. A veruj mi postoje jos mnogo nacina da se dodje do lakih bodova ne samo preko popravke.
Siguran sam da se zna ko je slucajno koristio neki exploit a ko je farmovao XP ceo dan
😉