Šta je novo?

Battlefield 3

jel vas ne nervira sto se snajper cuje kao da skljocas hemijskom olovkom... nema onog ocaravajuceg zvuka koji bar malo odjekuje :| isti je zvuk da li stojis pored svog snajperiste ili neko tebe snajpuje

a i precesto mi se desava da me prvo neko pogodi pa se onda tek cuje zvuk, i dalje ne mogu da se naviknem da ne treba da se orijentisem prema zvuku pucnja, pozicioniranje zvuka nije da ne postoji nego su tako dizajnirali da ne mozes da skontas u vecini slucajeva sa koje strane neko puca na tebe (pogotovo ako gomila ljudi oko tebe ne spotuje)

i definitivno je najzabavnije kada igram sa inzenjerom :)

Zrno uglavnom i stize pre zvuka,ako ga nisi cuo sigurno vec trazis saborca pogodnog za deploy ;).
Kod mene na sluskama pozicioniranje savrseno funkcionise i dosta se oslanjam na to.
Imao sam maler sa sluskama ovih dana i dok sam cekao da dodju sa RMA sam pazario Prestigio-ve in ear od soma dinara. Odusevljen sa zvukom plasiranim direktno u vuglu i pozicioniranjem istog mislim da cu da batalim igranje sa velikim sluskama koje idu preko glave i pazarim one steelseries in ear.

Poslednja izmena:
Ljudi ne radi mi battlelog, a kad pokusavam da se ulogujem na origin kaze da mi je pogresan mail/nick ili pass.
EDIT: Sada sam promenio sifru i dobro mi radi, nisam ulazio na origin 12 dana jel moguce da trazi promenu sifre onda? Ali battlelog mi ne radi na chrome vec na IE samo.
EDIT2: Blokiran mi je battlelog zbog previse ne uspelih pokusaja. Koliko treba da se odblokira? Moguce na chrome da mi ne radi zato sto sam stavio da mi se automatski loguje, ali sam izbrisao i idalje nece

Poslednja izmena:
@G!!!
od bike-a je ostala samo dyna sis XT grupa volan(WC) lula(kcnc) i viljuska(FOX) ;)

i definitivno je najzabavnije kada igram sa inzenjerom :)

I ja najviše igram sa inženjerom. Najbolja mi je fora kad postavim mine i već zaboravim kad sam ih stavio, a poeni krenu da stižu odjednom :D.

Inače od sad igram mape sa max 32 igrača, puno se brže napreduje. Sinoć do kasno igram na nekom serveru, ostalo nas 20 na Caspianu i skupim 11000 poena ko od šale. I puno se ozbiljnije igra kad je manje ljudi, ono kad ih je 64 lete meci sa svih strana, kad su manje mape ljudi se nabiju u gomilu i napucavaju se do besvesti

Poslednja izmena:
Kod mene na sluskama pozicioniranje savrseno funkcionise i dosta se oslanjam na to.
Koja su ti podesavanja za audio u igri..?
Ja vrlo retko provalim po zvuku sa koje strane mi preti opasnost.

EDIT:
Evo sad,upalim origin i ....?!
2011-11-16163300.jpg

Poslednja izmena:
I kod mene isto, ali mozete da se logujete preko battleloga direktno i igrate.

Origin nije ni potreban da bi igrali BTF3.

kako nije potreban, kad mi je ugasen origin, i joinujem server preko browsera pali prvo origin pa launchuje igru

I kod mene isto, ali mozete da se logujete preko battleloga direktno i igrate.
Da,nema veze sto je origin offline,moze normalno da se igra multi,ja ga i stavljam u offline mod kada igram,kazu tada da manje baguje...

evo i zvanicno...
2011-11-16190202.jpg

Poslednja izmena:
^ hoces reci stavljas chat u offline a ne ceo Origin :)

Da li postoji nacin da se podesi mouse senstativity odvojeno za vozila ? Jer koristim mali sens tako kad sam u vozilima treba mi vecnost da se okrenem za 360 na primer.

Zrno uglavnom i stize pre zvuka,ako ga nisi cuo sigurno vec trazis saborca pogodnog za deploy ;).
Imao sam maler sa sluskama ovih dana i dok sam cekao da dodju sa RMA sam pazario Prestigio-ve in ear od soma dinara. Odusevljen sa zvukom plasiranim direktno u vuglu i pozicioniranjem istog mislim da cu da batalim igranje sa velikim sluskama koje idu preko glave i pazarim one steelseries in ear.

ono jeste kada malo bolje razmislim :)

ali los zvuk sanjpera i dalje ostaje, ok ok postoje i prigusivaci, ali opet se slabo to sve cuje... meni bolju atmosferu daje kada snajper zveci i uliva strah preko pola mape (ne ne igram sa istim, sta vise ne volim ih)

nego jeste li primetili da animacija protivnika tj njegov polozaj ne mora da znaci da je odgovarajuci... koliko mi se puta desilo da se sretnem na blizinu (5-6-10m) sa protivnikom i on gleda negde pod uglom od 90% u odnosu na mene i samo paf ubi me bez da se mrdnuo !@#$%^!!

i meni poceo redovno da se diskonektuje, pored vec poznatog problema i zakucavanja sa prvim ulaskom u igru... mnogo bagovito za ovakvu igru

Kakva je na PC-u situacija sto se tice opredeljenja za HC i normalne servere? Stvarno ne mogu da igram na normalnim i nije mi uopste jasno sto je to default.. neki igraju HC ali i dalje vise od pola liste kod mene igra na obicnim.

Meni mnogo smeta to pozicioniranje ,milim da je lose uradjen, i to svuda, tj zvuk,mini mapa,pa i onaj hit marker koji vam izadje kad vas neko pogodi. Mini mapa je uzasna, ne pamti kako ste je namestili, i nije sihronizovana sa igrom. Sto se zvuka tice ne mogu da ocenim od dakle neko puca na mene,btw ima G35,sad cu da probam da se igram malo sa podesavanjem, da cujem da li ima razlike. Zvuk snajpera je stvarno los,streba da grmi,a kad se nosi neki prigusivac, moze da se cuje onako. I mnogo mi smeta sto u igri nije ogranicen broj klasa,jer mi se desava da sam jedini medik na mapi, sve sami snajperi koji se ne pomeraju iz baze, a igramo rush,znaci niko da pomeri dupe da postavi bombu ili da je skine.To isto vazi za inzinjere na zatvorenim mapama ,npr metro, kao branioci njih 80% su inzinjeri i svi spamuju sa rpg-om i granatama, tuku po zidovima pa ti prodji,ubija te splash u 99%.

***,to za odabir klasa je uvek bila boljka BF-a(sem ako igras sa ljudima koji znaju sta rade i timski igraju).Koliko puta sam ja gledao kao defender kako moji saborci prolaze pored armovanog MCOM-a kao da ne postoji.Kad bi se za ubistvo dobijalo 10 poena,a za arm ili disarm 500,tad bi radili ono sto treba.Takodje i za support klasu,da se dobija po 100 poena za resupply svi bi bacali paketice.Ovako uglavnom dobijas dzabanu ako neko omasi dugme za reload.

Ima kod mene u bloku neki mracan lik,ima svega:hors,krek,hasis,eksere,...Mislim da je ispravan,dolaze ljudi.

Gdje da nadjem ispravan Crack?

Poslednja izmena:
ammo mozes dobiti samo na metro mapi ovo ostalo niko ne **** zivu silu, moram 15 puta pritisnuti q da bi on uopste razmislio da li da mi baci resupply.

Nazad
Vrh Dno