Šta je novo?

Battlefield 3

Do sada sam igrao samo 4h BF3 .

Igraj malo duže i videćeš....

A gde nije uključen TK, ima *****a, koji se voze po bazi sa džipovima (obično ih ima dvoje-troje), zalete na svoje i iskoče, gde džip pregazi igrače koji se spawn-uju. Za to tek nemam reči.

Po meni do sada najbolja kombinacija za avione: Air Radar, IR Flares i Rocket Pods

A koja je uopste poenta aviona u ovoj igri? Nisam nijednom zaginuo od njih, totalno su bezopasni po desavanje na zemlji, ne vidim kako doprinose partiji..

Recimo, da čiste nebo od helikoptera koji umeju da budu vrlo zeznuti i po pešadiju i po vozila...

ok jedno pitanje kad me izbaci iz igre sve ono sto sam uradio u igri nestane ili se isto ubraja u statistiku?

A koja je uopste poenta aviona u ovoj igri? Nisam nijednom zaginuo od njih, totalno su bezopasni po desavanje na zemlji, ne vidim kako doprinose partiji..

Pa poenta je da se ovi što se pale na avione zamlaćuju u vazduhu i puste nas prašinare da se koljemo na miru :D

ok jedno pitanje kad me izbaci iz igre sve ono sto sam uradio u igri nestane ili se isto ubraja u statistiku?

To je i mene interesovalo i pitao sam par puta u igri, rekoše mi da se računa ono što si skupio

Poslednja izmena:

U conqest modu se slažem, za dešavanja na zemlji nema mnogo uticaja. Većinu vremena izbegavaš druge avione i anti-air, nema mnogo vremena za dejstvo po zemlji, a i ne postoji splash damage za top, tako da je dobar samo za druge avione i dopuna kad ispucaš rakete u neko vozilo.

Dok sa druge strane, u rush modu, mogu da budu presudni, jer su topovi dosta ojačani, a avioni okretniji, tako da ako je dobar pilot sa ruske strane na Kharg-u, nema šanse da ameri stigu do obale.

http://www.youtube.com/watch?v=laychyvOZWw

Poslednja izmena:
u rushu su a10 i onaj ruski frog nesto, oni su anti tenk avioni/support trupama na zemlji, dok su u conq f18 i su35, lovci

Videćeš kad počnu da tovare bombe (ako ih ima kao perk)

Malo srece i mnogo skila. :)

[YOUTUBE]hpMbvxIWE6I[/YOUTUBE]

Najaci je ovaj sto ubi petoricu jednim metkom :p

Ljudi pomažite šta da radim oko laga. Ubacim se na server, krene normalno i onda počne da laguje. Instalirao sam 11.10 drajvere, igram preko Chroma, ADSL mi je 16/1.
Počelo je da mi laguje pre možda 3 dana, pre toga sve ok bilo, radilo kao podmazano.

Šta da mu radim više?

Ko kaze da i u BF3 drveca ne lete... literary flying : )))))

Lik se sa flanker-om zakucao u drveca i boga pitaj kako se iskobeljao i pobegao.. sa sve drvetom na sebi ... slicnu stvar sam uhvatio i na bc2 sa blackhawk-om ali tada sam imao snajper i bolje se videlo...

sjajno.

Prilozi

• bf3 2011-11-14 22-18-02-19.jpg
    bf3 2011-11-14 22-18-02-19.jpg
    295.7 KB · Pregleda: 133
Pa maskirni helikotper, šta nije jasno :D

Kratak sam sa vremenom, a i kad ga nađem, upalim Dark Souls na PS3 :D

Ljudi pomažite šta da radim oko laga. Ubacim se na server, krene normalno i onda počne da laguje. Instalirao sam 11.10 drajvere, igram preko Chroma, ADSL mi je 16/1.
Počelo je da mi laguje pre možda 3 dana, pre toga sve ok bilo, radilo kao podmazano.

Šta da mu radim više?

Ista prica i kod mene , jako mi je lepo radila do pre 2-3 dana , kao sto kazes ko podmazano , a sad stalno neko zapinjanje , minijaturno kocenje , ja ne bi rekao da je to lag... Frejmovi su tu kao i pre ali jako cudno radi , bas smeta... Sad razbijam glavu sta je uzrok da tako radi ?

danas od 3 sata igranja bar sat vremena sam se patio oko ulaska u igru.
Black screen je normala pojava, ili cesto mi se desi da udje u igru,ali ne mogu da kliknem na nista od sredine ekrana pa na dole,
tj kad kliknem udje u win,pa kad se vratim opet isto.
zlo koliko sam se smorio, igra je bas ne dovrsen proizvod.

btw ova igra bez team speak-a je useless

danas i kod mene uzasno radi, vazda izbacuje u win, jednu mapu zavrsim cim krene da menja sledecu oma zakuca. i pre se desavalo to al' ne ovako cesto ko danas :S

mislim da ne, barem ja nisam video.. i ne vidim zasto bi ljude banovali ako koriste ono sto je game mechanics, niko ovde ne radi nista sto nije dozvoljeno.. sigurno je da EA nije mislio da ce se repair tool i bot ovako koristiti, ali ovo je njihov propust

sad ce ti ljudi dobiti ban zbog njihove gluposti.
sto niste sredili to pre izlaska igre i ne bi bilo problema. sad banujete ljude koji su provalili tu gresku.

Poslednja izmena:
Tesko da ce banovati jer mogu najebati jer to nema u TOSu verovatno ce samo resetovati poene nista drugo nebi smeli da urade;)

Tesko da ce banovati jer mogu najebati jer to nema u TOSu verovatno ce samo resetovati poene nista drugo nebi smeli da urade;)

U TOS stoji stavka o eksploatisanju beskonacne popravke.

Pa ovo je neki vid cheatovanja. Oni koji su koristili to zasluzuju ban, nevezano za to da li pise u TOSu ili ne.

Pazi, citah sada TOS.

Stoji da je zabranjeno exploatisati design errors.

Oke, jel se slažemo da će se bez problema skupiti 10k ljudi da potpiše peticiju da smatra neki od mnogobrojnih bottleneck kamping mesta kao exploatisanje map design greške.?

Kao drugo zar nije i design error u BC2 kad medic puca iz kuce sa "WC" prozora a puska mu viri kroz zid, dok se od njega vidi samo vrh kacketa? Ti njega ne mozes ubiti a on tebe moze. Osim ako ces na seljacku varijantu da ga oduvash cg-om

realno to nije cheat to je exploit, i ne bi niko trebao da bude banovan ili kaznjen zato st ooni ne mogu da postignu sve bagove da ispeglaju

anyway http://www.youtube.com/watch?v=Dj_17Uvfwes funny moments with c4 :D

Vrh Dno