Šta je novo?

Battlefield 3

Stvarno su vam dobra ta pravila na serverima, nema RPG na pesadiju, ne smes granatom da ubijes vise od dvojice, ne smes nikog preko da pogledas i ostalo :)

Što ne bi smeo rpg na pešadiju? Jel' to ne postoji u realnosti? Bomba ne sme više od dvojice??? Hahahhahahaaha piššš na takvim serverima uopšte ne želim da se pojavljujem, to treba pogasiti sve.

Zašto bi se neko adaptirao dečijoj *****ariji da se zakucava avionom u heli kad za to nije potrebna nikakva veština? Jel moram da objašnjavam zašto je c4 car *****njsko igranje? I upravo su serveri sa striktnim pravilima i bili uvek posećeni i puni, a na ove šabanske na kojima se ne zna ko pije a ko plaća niko normalan ni ne igra više od par minuta. Vremenom ćeš skontati zašto. Na kraju svega, onaj ko plati server, taj određuje pravila. Ako ti se ne dopada ti idi na haotične servere. Borisov post tek neću da komentarišem...

Ne slažem se za jihad džip, po meni to je legitimna strategija uništavanja protivničkog oklopa. Seti se Jalalabada koji je bio kao stvoren za to, treba se probiti kroz brdo AT-ova,mina,mitraljeza sa džipova...izabrati put gde je opozicija najslabija,gledati mapu non-stop i moliti Boga da je tenk spotovan i da isti ne gleda mapu i prići mu sa strane gde nije okrenuta kupola. A onda izabrati pravi trenutak za iskakanje i aktivaciju c4 i naravno preživeti susret i po mogućstvu upucati još kojeg neprijatelja pre nego te skinu. Trebalo je imati skill-a za to. Da ne pominjem da je žrtvovanje jednih kola i svog života naspram uklanjanja najveće pretnje po tvoj tim itekako isplativo. O majstorima koji su to radili sa hamerima na Karkandu kroz svu onu ludnicu neću ni da pričam. Kapa dole.

Gađati neprijateljskog vojnika u zaklonu rpg-om? Šta je tu funjarski? Ne dešave se u stvarnosti? Ili ako me neko iznenadi dok nišanim tenk sa rpg-om u rukama treba da prebacujem na automat dok me on kolje natenane da ne bi popio ban?

Za raming u redu, žrtvovati avion zbog jednog helikoptera i nije najmudrija taktika ali opet ako ne može drugačije,recimo u heliju lete majstori koji ti masakriraju tim,onda bi bilo opravdano.

U svakom slučaju "čije ovce onog i livada" pa kome se ne sviđaju pravila ode negde drugde, tu si u pravu potpuno. Toliko puritanstvo je malo previše za mene. Uređen server za mene znači prisustvo admina kiji kickuju one koji ubijaju svoje da bi došli do vozila, "stats pedere" i one koji koriste glitcheve a ne serveri koji ograničavaju upotrebu oružja i strategija za uništavanje neprijatelja.

Ne slažem se za jihad džip, po meni to je legitimna strategija uništavanja protivničkog oklopa. Seti se Jalalabada koji je bio kao stvoren za to, treba se probiti kroz brdo AT-ova,mina,mitraljeza sa džipova...izabrati put gde je opozicija najslabija,gledati mapu non-stop i moliti Boga da je tenk spotovan i da isti ne gleda mapu i prići mu sa strane gde nije okrenuta kupola. A onda izabrati pravi trenutak za iskakanje i aktivaciju c4 i naravno preživeti susret i po mogućstvu upucati još kojeg neprijatelja pre nego te skinu. Trebalo je imati skill-a za to. Da ne pominjem da je žrtvovanje jednih kola i svog života naspram uklanjanja najveće pretnje po tvoj tim itekako isplativo. O majstorima koji su to radili sa hamerima na Karkandu kroz svu onu ludnicu neću ni da pričam. Kapa dole.

Gađati neprijateljskog vojnika u zaklonu rpg-om? Šta je tu funjarski? Ne dešave se u stvarnosti? Ili ako me neko iznenadi dok nišanim tenk sa rpg-om u rukama treba da prebacujem na automat dok me on kolje natenane da ne bi popio ban?

Za raming u redu, žrtvovati avion zbog jednog helikoptera i nije najmudrija taktika ali opet ako ne može drugačije,recimo u heliju lete majstori koji ti masakriraju tim,onda bi bilo opravdano.

U svakom slučaju "čije ovce onog i livada" pa kome se ne sviđaju pravila ode negde drugde, tu si u pravu potpuno. Toliko puritanstvo je malo previše za mene. Uređen server za mene znači prisustvo admina kiji kickuju one koji ubijaju svoje da bi došli do vozila, "stats pedere" i one koji koriste glitcheve a ne serveri koji ograničavaju upotrebu oružja i strategija za uništavanje neprijatelja.

Ja sam pričao za c4 car i ramming. Nemam ništa protiv rpg-a na pešadiju

Ljudi dodajte me : Snakeaca89
Nmg nikako da se naviknem na ovu igru, grafika mi sljasti previse, jedva vidim protivnike...

Ja sam pričao za c4 car i ramming. Nemam ništa protiv rpg-a na pešadiju
pa sve jedno, sta je i u tome problem?
plus sto za sve to treba skill, na kraju krajeva, i da to zabrane, taj neki lik bi te i dalje ubijao, pa bi onda kukao na nesto trece... zato se i kaze, dobri igraci se adaptiraju na situaciju, taktike... losi kukaju

Za c4 car i ramming ti treba skill? E Dušane...

:beat:

...Toliko puritanstvo je malo previše za mene. Uređen server za mene znači prisustvo admina kiji kickuju one koji ubijaju svoje da bi došli do vozila, "stats pedere" i one koji koriste glitcheve a ne serveri koji ograničavaju upotrebu oružja i strategija za uništavanje neprijatelja.
Potpuno si u pravu. Kad krenu da *enjaju sa zabranjenim radnjama, smuči mi se. U BFBC2 sam uletao na servere gde sam maltene više pazio da ne uradim nešto "zabranjeno" (admini se iživljavaju), nego što sam igrao. Za sada u BF3 toga nema (ili ja još nisam naleteo na takve), ali je samo pitanje vremena.

Ti u stvari imaš izbora na kom serveru ćeš igrati. Jel znaš to? :)

Moze li neko da potvrdi ovo navodno banovanje ruskih kljuceva?

Jel može neko da mi kaže kako da uključim m_filter, molim vas, odlepiću.

Jel neko skenjao nekoga sa onim air dronom ? Video sam na YT kao da mose ali mi nije islo.
Inace mi se cini da mi je ppredrag prisao iza tenka. Znaci ti si tico. :D

ako mislis na rikonov MAV, ja sam ubio par ljudi, samo se zaletis u njih i padaju :D

Moze li neko da potvrdi ovo navodno banovanje ruskih kljuceva?

ja imam ruski, radi igra (za sad) :D
u Originu je prvobitno bio titl "Battlefield 3 - Russia Standard Edition", promenio se pre par dana sad pise samo "Battlefield 3", sto znaci da je prosao neki filter.

ja sam konkretno dobio fotografiju cd-key-a uslikanu direktno sa kutije od igre, sto znaci da je legit i da je deo para otisao EA-u, valjda sam postedjen bana :D

ja imam ruski, radi igra (za sad) :D
u Originu je prvobitno bio titl "Battlefield 3 - Russia Standard Edition", promenio se pre par dana sad pise samo "Battlefield 3", sto znaci da je prosao neki filter.

ja sam konkretno dobio fotografiju cd-key-a uslikanu direktno sa kutije od igre, sto znaci da je legit i da je deo para otisao EA-u, valjda sam postedjen bana :D

Takodje i meni je pisalo Battlefield 3 - Russia Standard Edition, sada samo "Battlefield 3" , nisam ni primetio :) . Kljuc sam uzeo isto skeniran region free, necemo dobiti ban sigurno :)

Jel neko skenjao nekoga sa onim air dronom ? Video sam na YT kao da mose ali mi nije islo.
Inace mi se cini da mi je ppredrag prisao iza tenka. Znaci ti si tico. :D

probah sa onim sranyem da te maknem ali ono se tako grdno upravlja da sam hteo da pojedem miša i tastaturu u kompletu :)

pa ne, ne vredi se vise nervirati.... taman mislis da ce da se desi nesto normalno, kad ono djo*a, juce sam narucio ram da bi mi stigao danas, da igram preko vikenda BF, kad danas ceo dan kurira nema, presedoh kuci ceo dan srecan kao kuce, u iscekivanju da mi dodje ram, ali na zalost.... nista....... sad sam stvarno poludeo!!!

pa kad zivis u zemlji nedodjiji :p :D

Sto se tice posebnih pravila po serverima, ja ne vidim nista tu lose, jer zasto bi cekali da nesto isprave patchom, nego lepo to pravilo primenis odma.
npr svi kukate na flash,i eto resenja. btw ja sam cod 4 iskljucivo igrao na serverima na koima su banovani svi retardirani noskill perkovi

pa kad zivis u zemlji nedodjiji :p :D
Petar Pan Delivery :p

Poslednja izmena:
Sramota. Meni kao pukovniku u penziji [ zbog negativnog k/d-a hahahahaha] bi bilo ispod casti da ovako nesto uradim. Neozbiljno krajnje... Mada.. u sustini ko se bash lozi na poene i moze da ga pogodi ova prica, ja sam skapirao da je pub postao dosadan i vise cu se fokusirati na klanske...mislim to mi pada na pamet jer sam koliko toliko "savladao" sve mape..

Interesuje me kakav stav ima vecina po pitanju IR-a? Da li ga koristite i sta mislite o tom, po mom misljenju fantasticnom dodatku. Jel ga smatrate "cheat"-om?

Poslednja izmena:
ja bez IR-a uopste ne igram,jer nema svrhe usred prevelikog broja snajperista,kampera,citera...Jos kada padne snajperska mapa,pisi kuci za odelo...Samo se ustekaju i cekaju zrtvu,i to naravno iz p... materine uz samo jedan hitac...

Vrh Dno