Ne slažem se za jihad džip, po meni to je legitimna strategija uništavanja protivničkog oklopa. Seti se Jalalabada koji je bio kao stvoren za to, treba se probiti kroz brdo AT-ova,mina,mitraljeza sa džipova...izabrati put gde je opozicija najslabija,gledati mapu non-stop i moliti Boga da je tenk spotovan i da isti ne gleda mapu i prići mu sa strane gde nije okrenuta kupola. A onda izabrati pravi trenutak za iskakanje i aktivaciju c4 i naravno preživeti susret i po mogućstvu upucati još kojeg neprijatelja pre nego te skinu. Trebalo je imati skill-a za to. Da ne pominjem da je žrtvovanje jednih kola i svog života naspram uklanjanja najveće pretnje po tvoj tim itekako isplativo. O majstorima koji su to radili sa hamerima na Karkandu kroz svu onu ludnicu neću ni da pričam. Kapa dole.
Gađati neprijateljskog vojnika u zaklonu rpg-om? Šta je tu funjarski? Ne dešave se u stvarnosti? Ili ako me neko iznenadi dok nišanim tenk sa rpg-om u rukama treba da prebacujem na automat dok me on kolje natenane da ne bi popio ban?
Za raming u redu, žrtvovati avion zbog jednog helikoptera i nije najmudrija taktika ali opet ako ne može drugačije,recimo u heliju lete majstori koji ti masakriraju tim,onda bi bilo opravdano.
U svakom slučaju "čije ovce onog i livada" pa kome se ne sviđaju pravila ode negde drugde, tu si u pravu potpuno. Toliko puritanstvo je malo previše za mene. Uređen server za mene znači prisustvo admina kiji kickuju one koji ubijaju svoje da bi došli do vozila, "stats pedere" i one koji koriste glitcheve a ne serveri koji ograničavaju upotrebu oružja i strategija za uništavanje neprijatelja.