Šta je novo?

Battlefield 3

Imam i ja zelene bljeskove. Mislio sam da je zbog oc vram-a ali i na def se isto dešava. Znači drajveri su u pitanju ili je do igre.

Kakve veze ima Teamveiwer?

Zeleni bljeskovi su i na PS3, opusteno, ispravno vam je vodeno hladjenje :D :)

Kod mene se pokreće u fullscreen-u iako je Teamviewer uvek aktivan.

Ajde da pitam još jednom, postoji li mogućnost da igra laguje ako se procesor previše greje?

Poslednja izmena:
Čini mi se da uglavnom krene da laguje nakon odredjenog vremena, zato i pitam jel moguće da je zbog zagrevanja procesora. Čudno mi je jer kad sam počeo da igram išlo je sve kako treba, nikakav lag i tako trajalo par dana. I onda odjednom počelo i manji broj partija prodje bez laga

Poslednja izmena:
Da nemaš možda joystick?

Nemam zelene bljeskove, a Teamviever ni ne koristim. Samo Team Speak imam uključen, ali i dalje kad uključim eyefiniti ne mogu da igram u fullscreen već moram u prozoru raširenom preko sva tri ekrana. Razlika u rezolucijama je 30ak piksela čini mi se...

Upravo sam otkrio "gey" nacin za levelovanje vozila -.-

Tj. posto sam cackao config fajl, posto sam trazio nacin da povecam sensativity dok sam u vozilima, tako ti ja udjem na servere koje sam trazio pod "1 player" tj. servere gde igra pocinje za jednim igracem na serveru.
Tako dok sam testirao u heliju kako radi novi sens koji sam stavil, onako uzmem da se okrecem u krug oko zastave koju treba zauzmem, i gle cuda, dobijem 250p za jednu zastavu i tako 5 istih = 1250pojena :S taman koliko mi je bilo potrebno za predposlednji upgrejd za helija. Tako da na ovaj nacin moze svako lako upgrejduje tj. dobije unlocks za ostala vozila (sem za avione xD jedino ako vam nije muka da ih vozite do zastave :p )
Tako da ne znam sta da mislim o ovome, licno ovakvi serveri su dobri gde mozes lagano vozis avion, heli da se praksas i slicno, a sa druge strane mozes dobijas pojene radeci maltene nista.

Kod mene se pokreće u fullscreen-u iako je Teamviewer uvek aktivan.

*** igra je random sta drugo da kazem.
Ja sam imao problem sa fullscreen-om,pa sam naleteo na nekom forumu ,da je Teamviewer krivac za to,kad sam ga iskljucio igra mi je radila normalno.
Zbog toga sam i preneo vest ovde, u slucaju da neko ima isti problem da proba da ga resi ,jer mene je jako nerviralo.

najbolje za nabijanje levela,a da bude posteno je metro coqnuest 64igraca i assault klasa :D

Ne znam da li je bilo ali evo zanimljivog poredjenja skaliranja igre sa GPUovima iz oba tabora :) zakljucak je da je AMD konacno odradio bolji posao :)

http://www.tomshardware.com/reviews/battlefield-3-graphics-performance,3063.html

nvidia%20high%201920.png

amd%20high%201920.png

nvidia%20sli%201920.png
amd%20crossfire%201920.png

Lep test i to je od prilike to, ja sam drzao fraps upaljen bas juce i za 9 sati igranja na GTX570 (950mhz) sa ultra setovanjem je bilo ovako:

min 39 fps
max 91 fps
avg 64 fps

Sto je moram priznati jako lepo :D pogotovo ako gledamo da su njihovi rezultati bazirani na sendiju :)

Poslednja izmena:
Zanimljivo je koliko se dobro drzi gtx295 :) Iako trosi kao luda i nema dx11, zver covece.
A i 5850 :D Uvek se odusevim kada pogledam ovako neki test i vidim sta sam kupio za 130e i to nova graficka :D
I default je veoma malo slabija od 6870 i gtx560ti, kada se ocuje eto je blizu 5870 i 6950 :)

e pored svega krenulo i meni diskonektovanje... pa ovo je raspad, kada nadjem vremena da se igram vec dobijam dilemu da li da igram bf3 ili ne... i naravno da ce da se diskonektuje kada zabodes dobar server, sa dobrim saigracima, da ne laguje, tebi ide super i prethodno naravno zakuca na prvom ucitavanju igre...

a balansiranje i jeste potrebno, mislim jednim metkom iz pp2000 sa daljine je roflmao, pa i trckaranje i snajpovanje sa m249 nesto ne deluje ozbiljno :) mada sve je to mizerno i poprilicno dobro odradjeno od samog pocetka, moze smao malko da se tvikuje

e pored svega krenulo i meni diskonektovanje... pa ovo je raspad, kada nadjem vremena da se igram vec dobijam dilemu da li da igram bf3 ili ne... i naravno da ce da se diskonektuje kada zabodes dobar server, sa dobrim saigracima, da ne laguje, tebi ide super i prethodno naravno zakuca na prvom ucitavanju igre...

a balansiranje i jeste potrebno, mislim jednim metkom iz pp2000 sa daljine je roflmao, pa i trckaranje i snajpovanje sa m249 nesto ne deluje ozbiljno :) mada sve je to mizerno i poprilicno dobro odradjeno od samog pocetka, moze smao malko da se tvikuje

Slažem se da je potrebno tvikovanje, medjutim plašim se da će po starom dobrom običaju sve živo da poremete. Najbolji balans oružja koji su ikada uspeli da naprave je bio u njihovom prvencu tj. BF1942.

Vrh Dno