Šta je novo?

Battlefield 3

juce sam instalirao nove beta drajvere i igra mnogo tecnije radi...

Ma ja imam 5850 i drugu 5850 i koji ce mi sta bolje. Jedino sam mogao promeniti plocu na kojoj imam x4 na drugom PCI-E umesto x8

koliko se poena dobija za assault,engineer.... service star?

ne mogu ja to da namestam i dok sam u igri, naravno udjem na neki server, ali sad sam shvatio foru..... je ne mogu da igram u full screen-u kada je 1920x1080 bilo rf 25, 50 ili 60, vec samo kad je manja od 1920x1080, a u full hd rey mogu da igram u window-u koji je najveci, osnosno ceo ekran, ali dole vidim start, i gore onaj okvir od prozora...

edit:skinuo sam ono i namestim i opet isto.... to se desava od kad sam instalirao nove drivere.... za grafučku...

Ако ништа не упали стави autohide taskbar, ја сам на бети тако решио проблем. Са фул игром га нисам ни имао.

Interesuje me ima li ko da igra BF3 sa grafickom 9800gtx i mozda sa nekom slicnom konfiguracijom kao sto je moja u potpisu, i naravno i rezultati tj FPS ...itd

:)

[YOUTUBE]F2t1DT3a06c[/YOUTUBE]

ok posle oko 2h u avionu 2 asistencije jedno obaranje . ok i suck!

Kad sam vec u BF temi, jedan interesantan podatak:

"Rick Powers" (a pseudonym) who was privy to Nintendo's inner workings during the GCN era, told a story in which DICE came to Nintendo with Battlefield, which was proposed as a Nintendo console exclusive. Though there was much excitement over the title within Nintendo, it never reached fruition because of the Gamecube's basically non-existent online infrastructure.

Za one koje nervira Battlefield 3 Beta na spisku igara u Origin-u, evo kako je sakriti. Ovo je, tehnički, neće izbrisati sa vašeg naloga, ali će je ukloniti sa liste igara. Meni dovoljno. ;)

e ljudi jel zna neko zasto posle nekoliko spustanja igre u taskbar igra mi crashuje aero ili me pita da promeni ?

e ljudi jel zna neko zasto posle nekoliko spustanja igre u taskbar igra mi crashuje aero ili me pita da promeni ?

Zato sto aero trosi video memoriju i pozeljno ga je iskljuciti ako igras bf sa grafickom koja ima manje od 1,5gb vram.

Betu sam terao na 9600GT...uglavnom sve na low da bi FPS bio podnosljiv. Sve to na 1680x1050.

E pa pazi kod mene je beta radila jako lose..morao sam da stavim 1024x768 i sve na low i imao sam max 30 fps-a a u guzvi oko 20 znaci katastrofa..dok u full verziji sve na low isto ali 1440x900 rezolucija i imam oko 50 fps-a a u najvecim guzvama padne do 30 :) tako da je to mnogo bolje nego glupa beta..

Za one koje nervira Battlefield 3 Beta na spisku igara u Origin-u, evo kako je sakriti. Ovo je, tehnički, neće izbrisati sa vašeg naloga, ali će je ukloniti sa liste igara. Meni dovoljno. ;)

:S meni pokazuje ovako kad otvorim taj file

<?xml version="1.0"?>
<InstalledGames>
<Uba82d49390eb035ef689276ccc74d086bc1d8543301192d1d614defa0ef384cf>
<Game gameID="bfbc2_dd" lastPlayed="1320507243" hidden="0" favorite="0"/>
</Uba82d49390eb035ef689276ccc74d086bc1d8543301192d1d614defa0ef384cf>
<Ua66b324f1255bc7a79e55e939ac2b08b132d633c2b7dd13039df6c15a68b7a3b>
<Game gameID="bfbc2_le" lastPlayed="1320517294" hidden="0" favorite="0"/>
</Ua66b324f1255bc7a79e55e939ac2b08b132d633c2b7dd13039df6c15a68b7a3b>
<U8b496a39cca28e3d29f4c504472e16fdbc1d8543301192d1d614defa0ef384cf>
<Game gameID="71067" lastPlayed="1320965584" hidden="0" favorite="1"/>
<Game gameID="bfbc2_le" lastPlayed="1320500180" hidden="0" favorite="1"/>
</U8b496a39cca28e3d29f4c504472e16fdbc1d8543301192d1d614defa0ef384cf>
</InstalledGames>

Ne kapiram zasto tri puta pise za BC2 i ovo 71067 mora da je BF3..

...Ne kapiram zasto tri puta pise za BC2 i ovo 71067 mora da je BF3..

Moja teorija je da su tu navedene igre za tri Origin naloga: "bfbc2_dd" za jedan, "bfbc2_le" za drugi, i "71067" i "bfbc2_le" za treći nalog. Verovatno se još neko logovao sa svojim nalogom na tom računaru.

Inače, ko u Origin-u ima BF3 Betu, a nema je u InstalledGames.xml-u, može ručno da je doda na spisak, i da stavi hidden="1". To je uradio jedan od korisnika sa linka.

Moja teorija je da su tu navedene igre za tri Origin naloga: "bfbc2_dd" za jedan, "bfbc2_le" za drugi, i "71067" i "bfbc2_le" za treći nalog. Verovatno se još neko logovao sa svojim nalogom na tom računaru.

Inače, ko u Origin-u ima BF3 Betu, a nema je u InstalledGames.xml-u, može ručno da je doda na spisak, i da stavi hidden="1". To je uradio jedan od korisnika sa linka.
Da to sam i ja mislio..posto su ortaci kod mene se logovali sto se tice BC2...

Je li ko primetio koliko su helikopteri pogotovu avioni beskorisni na HC serverima?

Znaci bez 3d spotinga praktivno je nemoguce da vidis ijednu metu na zemlji, pogotovu ako stoji u mestu pa nnije moguce primetiti ni prasinu/dim okolo, znaci bruka -.-

Poslednja izmena:
Je li ko primetio koliko su helikopteri pogotovu avioni beskorisni na HC serverima?

Ja ne znam sta je to, i u BC2 sam igrao samo na HC serverima ali sam ginuo od helikoptera non stop, sada sam mozda jednom zaginuo od helikoptera/aviona. Jel to zato sto sad helikopteri jure avione da obore ili sta?

Pa kad ne vidis sta pucas tesko je ubiti ista, jedno ubijam ljude kad sam guner u heliju i imam izabarn thermal vision inace bez toga ne vidim nista zivo pogotovu ako je neka mapa gde ima puno zgrada ili slicno. Prosto je nemoguce uociti ista na mapi iz vazduha kad si na vecoj visini a kad letis nisko uvek te dva tri stingera imaju na nisanu i cekaju da te obore.
A drugo je to sto retko ko (kad ulazis na serveru sam) zeli da bude guner svi bi da voze, a one rakete na heliju maltene se beskorisne protiv pesadije, moras ih ciljas u celo da bi ga sa par raketa ubio, a o tome sto moras na primer iz aviona uz pomoc guided missala da pogodis 2x neko vozilo da bi ga barem disejblovao da ne pricam, jedno gde su dobri avioni na hc-u je da skidaju druge helije xD dok su za zemlju pogotovu na CQ mapama useless.

Mislim da bi najbolje bilo da barem dok si u avionu heliu barem mozes da spotujes mete bar za sebe ako ne vec za ceo tim, jer bez toga retko sta mozes da ubijes.

A isto je vise nego iritantno to sto u avionima uvek kad skreces naglo ili slicno avion pocne da se trese nekontrolisano i tesko da mozes da zadrzis avion na putanji ili meti koju juris ili pak ako zelis da ispraznis rocked pods, jednom recju nesto mora da se ucini.

A i AirRadar na HC srverima nije bas koristan, jer prikaziju veliko podrucije i poenkad i ako prikazije da idem prema nekom tenku tesko je odrediti koliko je zaista to vozilo udaljeno a da ne primac o tanom polozaju istog.

E to bi prvo trebali da isprave. Glupost mi je to nevidjena!

Ne razumem , sto vam toliko smeta ta lampa i laser? Kad to vidite bar znate gde treba da pucate, u 90% sam ubijao te koje su mi nabijali lampu u oci.
Mene nervira onaj IRNV,meni je to klasican cheat, koja je poenta da su ono cudo stavili u igru, i to da radi u sred bela dana, bez ikakvog limita ,ko da igramo AVP.
i nervira me splash od RPG-a, kakav skill vam treba sa tim,kad ubija sve u prostoriji od 18 kubnih metara,a pri tome da niste nikog ni pogodili.

Mapa je katastrofa uradjena,totalno je nepregledna,i stalno mora ponovo da se namesta kad umres(npr. igram sa velikom mapom i jednom odzumirano).
bilo bi super kad bi mogli da oznacavamo na mapi kao u strategijama,bar jednoj klasi to da dozvole.

Poslednja izmena:
ja ne razumem kako tebi ne smeta
pa kad me oslepi kad stoji ispred mene,ne znam gde da pucam.
oslepe me igraci iz mog tima..

ja dokle pogodim gde je svetlo,posto mi oslepi ceo ekran,on ce da me ubije.

vezano za pec:
Osetićete stabilnije i dobro izbalansirano oružje, funkcionalniju kontrolu Squadova, poboljšan korisnički interfejs. Ukloniće i takozvano "negativno ubrzanje miša" koje je nekim igračima jako smetalo. Očekuje nas i smanjena jačina lampi (o kojim smo već pisali), kao i ispravka IRNV scope-a na koji su se igrači žalili.

zbog cega se zalili na irnv? nisam upoznat :D

Vrh Dno