- Učlanjen(a)
- 02.02.2009
- Poena
- 200
juce sam instalirao nove beta drajvere i igra mnogo tecnije radi...
ne mogu ja to da namestam i dok sam u igri, naravno udjem na neki server, ali sad sam shvatio foru..... je ne mogu da igram u full screen-u kada je 1920x1080 bilo rf 25, 50 ili 60, vec samo kad je manja od 1920x1080, a u full hd rey mogu da igram u window-u koji je najveci, osnosno ceo ekran, ali dole vidim start, i gore onaj okvir od prozora...
edit:skinuo sam ono i namestim i opet isto.... to se desava od kad sam instalirao nove drivere.... za grafučku...
koliko se poena dobija za assault,engineer.... service star?
"Rick Powers" (a pseudonym) who was privy to Nintendo's inner workings during the GCN era, told a story in which DICE came to Nintendo with Battlefield, which was proposed as a Nintendo console exclusive. Though there was much excitement over the title within Nintendo, it never reached fruition because of the Gamecube's basically non-existent online infrastructure.
Za one koje nervira Battlefield 3 Beta na spisku igara u Origin-u, evo kako je sakriti. Ovo je, tehnički, neće izbrisati sa vašeg naloga, ali će je ukloniti sa liste igara. Meni dovoljno.![]()
Interesuje me ima li ko da igra BF3 sa grafickom 9800gtx i mozda sa nekom slicnom konfiguracijom kao sto je moja u potpisu, i naravno i rezultati tj FPS ...itd
e ljudi jel zna neko zasto posle nekoliko spustanja igre u taskbar igra mi crashuje aero ili me pita da promeni ?
Za one koje nervira Battlefield 3 Beta na spisku igara u Origin-u, evo kako je sakriti. Ovo je, tehnički, neće izbrisati sa vašeg naloga, ali će je ukloniti sa liste igara. Meni dovoljno.![]()
Zato sto aero trosi video memoriju i pozeljno ga je iskljuciti ako igras bf sa grafickom koja ima manje od 1,5gb vram.
Betu sam terao na 9600GT...uglavnom sve na low da bi FPS bio podnosljiv. Sve to na 1680x1050.
ok kapiram ja to ali ne znam sto mene *****ava kad imam 3gb?
...Ne kapiram zasto tri puta pise za BC2 i ovo 71067 mora da je BF3..
Da to sam i ja mislio..posto su ortaci kod mene se logovali sto se tice BC2...Moja teorija je da su tu navedene igre za tri Origin naloga: "bfbc2_dd" za jedan, "bfbc2_le" za drugi, i "71067" i "bfbc2_le" za treći nalog. Verovatno se još neko logovao sa svojim nalogom na tom računaru.
Inače, ko u Origin-u ima BF3 Betu, a nema je u InstalledGames.xml-u, može ručno da je doda na spisak, i da stavi hidden="1". To je uradio jedan od korisnika sa linka.
Je li ko primetio koliko su helikopteri pogotovu avioni beskorisni na HC serverima?
Tek sad vidim koju graficku imas... Brate...kako ti radi bf molim te mi reci ?
E to bi prvo trebali da isprave. Glupost mi je to nevidjena!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari