probao ono i radi. nabio dva levela![]()
Interesuje me kakav stav ima vecina po pitanju IR-a? Da li ga koristite i sta mislite o tom, po mom misljenju fantasticnom dodatku. Jel ga smatrate "cheat"-om?
Ja sam danas probao malo IR... nije lose za sumovite mape gde ima dosta kampera. Preporucujem svim nuberima koji ne mogu macku da ubodu![]()
za ovo kaznjavaju resetovanjem statsa http://grsdk.com/Filer/BF3stats.png
Ja bih to kaznio banom. I ovako su random likovi u timu beskorisni. Ovim exploitom je dovoljno da troje njih cucne u cosak i glumi fikuse tokom runde.
Sta ih bole uvo otkljucavaju sve najace puske i ostale stvari![]()
Kako da reinstaliram igru preko Origina? Novi Win7 i game installer mi je na fizickom hdd-u. Nije valjda da mora download ponovo???
otkljucani mamci i rakete na avionu posle velikih danasnjih muka.
koliko je sad lakse![]()
Kako da reinstaliram igru preko Origina? Novi Win7 i game installer mi je na fizickom hdd-u. Nije valjda da mora download ponovo???
Heatseekeri su beskorisni. Neces mnogo doprineti ako ucestvujes samo u air to air borbi. IR Flares odnosno mamci ti nisu potrebni jer 99% raketa mozes da izbegnes prostim manevrima. Extinguisher i Laser guided missile su najbolja kombinacija.
Koji je ovo Q... sa HC na BF3???
Uvek sam igrao pre Cod na HC serverima i evo pokusavam ovde ali ne ide! Pogotovu ako je CQ mod, uvek kad idem ka nekom vozilu ili pak udjem u helija, uvek me moj ubije ili dok uzlecem da bi on uzeo moje mesto... tako je u zadnjoj partiji lik koji je svo vreme jurio da vozi heli, ubio me ladno 3-4x dok sam uzlecao i on upadne u vozilo, da li postoji na ovim serverima TK ban/kick ili ovde mozes gazis po celom timu a da i dalje igras niti gubis sta ubijanjem drugih.... koje ****** omg![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari