Šta je novo?

Battlefield 3

Interesuje me kakav stav ima vecina po pitanju IR-a? Da li ga koristite i sta mislite o tom, po mom misljenju fantasticnom dodatku. Jel ga smatrate "cheat"-om?

Ja sam danas probao malo IR... nije lose za sumovite mape gde ima dosta kampera. Preporucujem svim nuberima koji ne mogu macku da ubodu :D

Poslednja izmena:
Ja sam danas probao malo IR... nije lose za sumovite mape gde ima dosta kampera. Preporucujem svim nuberima koji ne mogu macku da ubodu :D

I ja sam prvo bio odusevljen sa tim nocnim nisanom,ali sam brzo ukapirao da dok ja buljim kroz njega,neko me obavezno zakolje!Tako da sam ga ubrzo batalio.Mozda bi on vise odgovarao za rush,ali za conq.-bas i nevalja.

Jel ima neko na prodaju kljuc? Pozeljno limited edicija :alo:

forum.benchmark.rs/showthread.php?270653-Battlefield-3-kljucevi

Ja bih to kaznio banom. I ovako su random likovi u timu beskorisni. Ovim exploitom je dovoljno da troje njih cucne u cosak i glumi fikuse tokom runde.

Sta ih bole uvo otkljucavaju sve najace puske i ostale stvari :p

Sta ih bole uvo otkljucavaju sve najace puske i ostale stvari :p

Pa nije to poenta igre valjda. Kad vidim ovo,sada mi smešno deluje ono pucanje u hamer ili njegovo nabijanje u zidove da bi se dobili repair poeni u i ona nesretna zlatna medalja za 20 popravki u bf2.
Uopšte sistem napretka u bf2 je bio zakon. Nisi ni mislio o medalji bez 250 sati igre, a o generalskoj zvezdici bez 1000+ sati. Ovako samo deci hrane sujetu, što šarenije i prostije to bolje.

posle velikog mucenja,poginuo sam oko 25puta dok nisam unistio neki avion iz mog aviona. sad mi treba jos 150poena za mamce i bice mi mnogo lakse da izbegavam rakete

Koji je ovo Q... sa HC na BF3???
Uvek sam igrao pre Cod na HC serverima i evo pokusavam ovde ali ne ide! Pogotovu ako je CQ mod, uvek kad idem ka nekom vozilu ili pak udjem u helija, uvek me moj ubije ili dok uzlecem da bi on uzeo moje mesto... tako je u zadnjoj partiji lik koji je svo vreme jurio da vozi heli, ubio me ladno 3-4x dok sam uzlecao i on upadne u vozilo, da li postoji na ovim serverima TK ban/kick ili ovde mozes gazis po celom timu a da i dalje igras niti gubis sta ubijanjem drugih.... koje ****** omg :mad:

Kako da reinstaliram igru preko Origina? Novi Win7 i game installer mi je na fizickom hdd-u. Nije valjda da mora download ponovo???

Kako da reinstaliram igru preko Origina? Novi Win7 i game installer mi je na fizickom hdd-u. Nije valjda da mora download ponovo???

Ja sam samo izbrisao Origin i opet ga instalirao igru nisam ni dirao..on nije prepoznao da je vec skinuta -.- i sve odpocetka skidao... >.>

:d Origin rulezzzz :mad::smash::wall:

Ma kakvi , samo se origin instalira ponovo i stavi kvacica obavezno na " keep game installers after games have been installed " i pokrene provera na bf3 , traje par minuta da chekira igru i to je to...

otkljucani mamci i rakete na avionu posle velikih danasnjih muka.
koliko je sad lakse :D

otkljucani mamci i rakete na avionu posle velikih danasnjih muka.
koliko je sad lakse :D

Heatseekeri su beskorisni. Neces mnogo doprineti ako ucestvujes samo u air to air borbi. IR Flares odnosno mamci ti nisu potrebni jer 99% raketa mozes da izbegnes prostim manevrima. Extinguisher i Laser guided missile su najbolja kombinacija.

Imas u Originu u settingsima dve putanje koje treba da namestis - jedna je gde da skida igre a druga gde da drzi "instalacije", ovo namestis kao sto ti je ranije bilo i cekiras "keep game installers after games have been installed" kao sto je Zlatann rekao.

Meni je nasao bez problema BF3 a isto sam reinstalirao win7, menjao hardove, pomesale mi se particije itd. ali sam namestio putanje kako treba i naso' je :)

EDIT: sad vidim da mi nije ni cekirano ono "keep game...", pa su ti najvaznije samo ove dve putanje.

Poslednja izmena:
Slažem se, keep installer sam stavio na drugi disk a putanja za instalaciju je bila na postojećem sistemu koji sam reinstalirao. Da li sam samo trebao da prekopiram folder Origin games u isti folder na novom winu?

Heatseekeri su beskorisni. Neces mnogo doprineti ako ucestvujes samo u air to air borbi. IR Flares odnosno mamci ti nisu potrebni jer 99% raketa mozes da izbegnes prostim manevrima. Extinguisher i Laser guided missile su najbolja kombinacija.

cekaj da otkljucam to,pa cu da zamenim sa zadnja dva sto si naveo

IR flares beskorisni? Nisu beskorisni kada svakih 20 sekundi te neko lockuje. I bas me zanima koji su to prosti manervi...

Najbolji kombo, makar po meni je - STEALTH - IR FLARES - ROCKET PODS.

imam i ja stealth,pa me zanima kako se to koristi ili je to automatski podeseno da radi??
od kad imam ir flares,mozda me oborili jednom

Poslednja izmena:
Po meni do sada najbolja kombinacija za avione: Air Radar, IR Flares i Rocket Pods

Najveći problem nisu heat seaker-i nego topovi sa drugih aviona, a sa radarom teško da ti se neko može prišunjati iza ledja.

Što se tiče laser guided missle-a, malo su bezveze, jer ti treba min. dva preleta, a kombinacija rakete-top u većini slučajeva završava posao.

Još nešto, avioni na rush mapama imaju mnogo veći uticaj na stvari na zemlji, nego u conquest mapama.

Poslednja izmena:
Koji je ovo Q... sa HC na BF3???
Uvek sam igrao pre Cod na HC serverima i evo pokusavam ovde ali ne ide! Pogotovu ako je CQ mod, uvek kad idem ka nekom vozilu ili pak udjem u helija, uvek me moj ubije ili dok uzlecem da bi on uzeo moje mesto... tako je u zadnjoj partiji lik koji je svo vreme jurio da vozi heli, ubio me ladno 3-4x dok sam uzlecao i on upadne u vozilo, da li postoji na ovim serverima TK ban/kick ili ovde mozes gazis po celom timu a da i dalje igras niti gubis sta ubijanjem drugih.... koje ****** omg :mad:

Do sada sam igrao samo 4h BF3 i to sve HC, i niko me nije ubio da bi mi zauzeo mesto,cak i team kill je retkost.
btw u 90% sam rush igrao.

Poslednja izmena:
Meni prvih par dana radilo sve glatko, bez pucanja, laga, narandžastih fleševa...
A onda zadnja dva dana i laguje i flešuje i puca i svašta nešto jbm li mu sve u .........

Ne znam da li može biti do toga ali baš pre toga sam pokušao da instaliram 11.10 drajvere, nešto mi nije htelo, zeznulo mi se sve i ja uradim restore point na staro tj. 11.9. Od tada me zeza ovako. Recimo partija do pola radi ok a onda počne nenormalno da laguje i ne može da se igra.
Šta li bi mu pomoglo, ako uopšte nešto pomaže?

Nazad
Vrh Dno