Auuu kakvo je rostiljanje bilo sa malom ekipom sa Bencha!![]()
ajde ajde imas dobru masinu steta je da nema instaliran bf3 :-devil-:
nisi me razumeo,nije to lag servera,igram MP igre vec 2-3 godine redovno,u bc2 imam preko 1200 sati staza,znam sta je lag servera a sta je spor cpu,cim sam ugasio dva jezgra vidi se razlika i to ocigledna,frejmovi katastrofa,nije to onako glatko kao sa 4 jezgra tj 2500k na default,palio sam i gasio igru i ulazio na par sevrera ne moguce da na 5 servera laguje i bas kad sam vratio cpu na normalu ono sve ok......a kad se gleda sredina mape sa 2 jezgra.....blagi ocaj :smoke: tj...najlakse da opisem problem,igra radi kao sa mojim starim e5200 samo malo bolje jer je jaci 2500k
-Nema regeneracije HP
-Killcam ugasen
-Spawn samo na squad leadera
-Friendly fire upaljen
Mnogo se bre stekate![]()
Ako cemo da se vredjamo i vi imate klempave ushi:-d
@Yovyland
Odlicno pucanje zaista. Respect za obaranje zastava!
@Sajko
Dobra podesavanja. Mozda jos crosshair off za idealno po meni ali moze odbiti igrace. U in game chat bi mogla da ide admin poruka sa podesavanjima u pocetku...
Treba mi mala pomoc. Kad udjem u helikopter ne znam da se pokrenem, to jest znam gore-dole (W-S) ali ne znam napred-nazad. Kako to treba (jel isto i za avion?)?
Sta da pritisnem za Chat?
Da li ima svrhe kupovati obican bf3, bez te ekspanzije ili je bolje stekati pare pa uzeti le?
I ja se isto pitam, dal ce to posle doci kao besplatna varijanta za pola godine, te cetri mape. Ili ce moci samo da ih igraju dozivotno oni koji su kupili LE.Da li ima svrhe kupovati obican bf3, bez te ekspanzije ili je bolje stekati pare pa uzeti le?
Brutalno iskreno pitanje. Koliko traje single kampanja (da da u BF pitam za single, MP cu da picim iz igraone koja ima oridjinal) i da li je dozivljaj vredan 13GB posla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari