Šta je novo?

Battlefield 3

SP traje oko 8-9 sati po mojoj slobodnoj proceni, na hard tezini ...a da li vredi? Pa ako nemas nista drugo...fin je zvuk, i bolja je kampanja od prethodnih nekoliko i onog sledeceg kolodjutija , tako da ...

SP traje oko 8-9 sati po mojoj slobodnoj proceni, na hard tezini ...a da li vredi? Pa ako nemas nista drugo...fin je zvuk, i bolja je kampanja od prethodnih nekoliko i onog sledeceg kolodjutija , tako da ...

Ima ovde likova koji su SP presli za sat vrenema :d
Ja sam igrao jedno 6. sati minimum na hadru, i SP je extra odradjen i ima dobru pricu. :)

Jel ovaj team speak dostupan svima ili samo clanovima foruma Battlefield Srbija?

Poslednja izmena:
Ima ovde likova koji su SP presli za sat vrenema :d
Ja sam igrao jedno 6. sati minimum na hadru, i SP je extra odradjen i ima dobru pricu. :)

Jel ovaj team speak dostupan svima ili samo clanovima foruma Battlefield Srbija?

Svi koji igraju BF su dobrodosli. :)

procesor mi zabada stalno na 100% i tada mi secka zvuk. sve sam smanjio ali opet secka. jel treba neki tweak ili sta. malo mi cudno obzirom da ide i 40-50fps. mada su padovi veliki. cpu na x2 def clock kao i graficka. sta da radim? hitno mi je. sutra se ide na posao :)

sad mi nista nije jasno. sad mi radi tecno. izgleda da se mora izaci iz igre posle vecine podesavanja. igram na 1280x1024, vs on, ono glavno na med, aa off, ssao. ostalo na low. sta jos mogu da pojacam?
inace, cpu je i dalje na 90-100% ali nista ne zastajkuje.

igram samo SINGLE PLAYER. nemam punkbuster. poz.

Poslednja izmena:
sad mi nista nije jasno. sad mi radi tecno. izgleda da se mora izaci iz igre posle vecine podesavanja. igram na 1280x1024, vs on, ono glavno na med, aa off, ssao. ostalo na low. sta jos mogu da pojacam?

otključaj taj procesor u x4.... 99% ćeš uspeti... radiće to mnogo bolje

Ako mislis na to sto ti ponekad zvuk nestane ili se utisa dosta sam od sebe to je bag...treba patch koji nije izasao xD ..

Da li je moguce da sami hostujemo server ili moramo iskljucivo biti ea partneri?

bugovi, bugovi. podigao sam sve glavno na high + HBAO + VS. jedino mi AA obori fps i blur. sad ispade da radi extra :)))

nece u x4 :( los primerak.

bugovi, bugovi. podigao sam sve glavno na high + HBAO + VS. jedino mi AA obori fps i blur. sad ispade da radi extra :)))

nece u x4 :( los primerak.

Jel narodna verzija ili original?
Kod mene na originalu nije bilo nikakvih bagova, a dosta ljudi se zale da na narodnoj verziji ima baga.

Dobih bf3 le za dzabe na giveawayu jednom :) Sutra malo da se rokamo, moze a? :d

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk

Vidim da serveri polako implementiraju novi R6 patch.

Changes
- Fix for crashes usually occurring during level switches. Server providers may see a little bit of memory leakage instead in this situation
- Game servers should no longer quit in some situations where the online backend servers are down. Server will reconnect to the backend once it's up again
- Fix for ghost servers which didn't accept connections
- Kick reasons should better match situations where they are issued. This will help battlelog provide more accurate information to the player
- Connection fixes to avoid players sometimes being rejected while joining the game server on one of the last slots
- Security updates
- Improved server logging

Primetio sam da pojedini serveri malo bolje rade posle R5...nadam se da ce i sada biti jos malo bolje.

Ko hoce da iz cuga predje co-op na svim jacinama nek me doda TozABG a da zna da vozi helis :D

ne znam kako je vama, ali meni su 64 mape neigrive vec 2 dana....svaki server uzasno laguje

edit: nvm

Poslednja izmena:
ne znam dal je bilo ali je odlicno :D

863462211.gif

^^ Ups, zaboravio sam da sutnem vrata! Here you go human!

Ovo kao da je namerni bug. :D

I ja sam imao problema sa pojedinim serverima, a bogami lagg-ovalo je u pojedinim situacijama do jaja.

Ima li negde trening server, da se vežba letenje helišem? :)

mozes da nadjes one koji su prazni :) pa udri

nego, nisam igrao ranije bf igre a i u ovom sam noob :) ali mi se cini da je engineer malo op, pogotovu u mapama gde su tenkovi, tipa firestorm, jedan ili dva koji popravljaju tenk, i on je skoro pa neunistiv :) a za mape sa koridorima imaju i rakete, pa kad krene rpg spam :)

a vezano za minobacac, ne znam sada napamet koja ga klasa vozi, da li mi se cini ili to cudo moze da pogadja i pored zgrada, nema zaklona? bas juce na onoj most na seni mapi, neki lik nas bombardovao... jedva ga ubili na kraju

It's not a bug, it's a feature!

Vidis sta je napredan ai, kako se ovaj bot lepo vratio da mu otvori vrata kada je skapirao da igrac nema noclip perk.

Igranje snajperom nije uopste tako lako kao sto neki misle ovde. Mada meni je ok, volim da je teze. Samo me uzasno nervira kad nekog pogodim na 30m u grudi a on pobegne kao da ga nisam pogodio :) pa makar da ga usporim ili oborim na pod ako vec nije 1 hit kill... Ili jos gore dok ja odradim reload on me kokne iz 2 meta :D Vecinu killova na blizinu zavrsim sa pistoljem nema drugog resenja. Ako nije head shoot jako su male sanse da ces ponovo pogoditi istu metu snajperom.

Suppressive fire
Sa ovim najvise muke mucim, lik na 100m poliva oko me ko blesav a ja ga ne mogu ubiti zasto? Jer moram fucking da cekam 5 sec negde zaklonjen da ne bi promasio cistu metu. Sa jednim likom sam se prepucavo 1v1 sniper vs sniper 2-3 min :D lezimo oboje ne pomeramo se, ali ne vredi mora tih 5 sec proci bez pucnjave oko tebe :) da bi pogodio metu.

Tako kad vidite reflektor na 200m samo opalite 2 metka u tom pravcu i mirni ste par sec. Ne pomaze ni COVR

Vrh Dno