pa da, a i kako da otvoris vrata kada sa obe ruke drzis oruzje? zubima?Vidis sta je napredan ai, kako se ovaj bot lepo vratio da mu otvori vrata kada je skapirao da igrac nema noclip perk.
Vidis sta je napredan ai, kako se ovaj bot lepo vratio da mu otvori vrata kada je skapirao da igrac nema noclip perk.
^^ Ups, zaboravio sam da sutnem vrata! Here you go human!
Ovo kao da je namerni bug.![]()
Koristio bi 2GB v.memorijeako bi uzeo jos jednu 560ti u sli da li bi to bf3 racuno kao 2gb memorije ili bi ostalo na 1gb,posto za bf 3 je bitna kolicina memorija...
Koristio bi 2GB v.memorije
mortar rastura, kada ostatak iz ekipe spotuje
nazalost bas je malo ljudi koji se cimaju oko spotovanja
jednu partiju u rushu, u odbrani, sam bio pored lokacije, provirim spotujem, i mortar iza mene pocisti lal... zapravo nemam pojma ima li ikakve odbrane protiv mortara ? dva mortara?
rush mi je predobar, stvarno je odradjen odlicno...
Ja stalno stiskam Qali onaj meni kad iskoci skloni mi zoom pa smara malo. Trebali su odvojeno dugme da stave za to a ne na Q je*o ih taj meni
![]()
Moze li pomoc.Igram igru i desava mi se da igra jednostavno zakucava i baguje
.Ili pucam,a grafika se zaustavi i cuje se da jos pucam ili jednostavno zakucava pa se malo vrati u normalu pa opet isto.Sve tako nesto zakucava i zabada
.Nmz normalno da se igra...
Aman ljudi dosta vise o ovoj hiper-ultra masini Sajevca... Jel neko probao 11.10 sto su danas izasli , kako rade?
ljudi, nišan mi je nestao.... one četiri bele crtice nemam, i sve idem na zoom..malo je teže, ali kako da vrati?..... sam je nestao....
ljudi, nišan mi je nestao.... one četiri bele crtice nemam, i sve idem na zoom..malo je teže, ali kako da vrati?..... sam je nestao....
Meni se povremeno desi na mi nestane crosshair, sto resavam swapom oruzja. Ako igras na HC serveru, crosshair je iskljucen.
evo kako meni radi sa ovim podesavanjima
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
4451, 60000, 56, 125, 74.183
Znači nešto slično mogu da očekujem sa sličnom konfom + 560ti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari