Šta je novo?

Battlefield 3

mene sad u zadnjoj misiji stalno izbacuje. igram i posle me izbaci. dva puta me izbacilo u toj misiji.

Vidis sta je napredan ai, kako se ovaj bot lepo vratio da mu otvori vrata kada je skapirao da igrac nema noclip perk.
pa da, a i kako da otvoris vrata kada sa obe ruke drzis oruzje? zubima?

A noge? Vidis da sad ai ispade pametniji i od igraca. :D

a nogom mozes samo da razvalis vrata. kako ce sledeci igrac posle tebe da otvori vrata ako ih razvalis :)

Vidis sta je napredan ai, kako se ovaj bot lepo vratio da mu otvori vrata kada je skapirao da igrac nema noclip perk.

upravo sam i ja to pomislio

imam jedan big fkin problem...igram na lcd televiziji 1900x1000(valjda full hd) ali krajevi se ne vide,to jest 3/4 mape i 3/4 lifea (grafa je 5770 i bravia 2 generaciuja)
kako da namjestim to?

Poslednja izmena:
Kako radi Batterfield 3 sa novijim g. kartama
LINK

mortar rastura, kada ostatak iz ekipe spotuje

nazalost bas je malo ljudi koji se cimaju oko spotovanja

jednu partiju u rushu, u odbrani, sam bio pored lokacije, provirim spotujem, i mortar iza mene pocisti lal... zapravo nemam pojma ima li ikakve odbrane protiv mortara ? dva mortara? :p

rush mi je predobar, stvarno je odradjen odlicno...

mene u beti zaboleo prst od stiskanja Q :D

ako bi uzeo jos jednu 560ti u sli da li bi to bf3 racuno kao 2gb memorije ili bi ostalo na 1gb,posto za bf 3 je bitna kolicina memorija...

Udomio bih jednu kopiju BF3 (ne mora LE) :D

Nego i dalje imam problem sa nasumicnim izbacivanjem iz igre uz poruku BF3.exe has stopped working. Nekada odigaram i sat vremena i nista se ne desi, nekada pukne posle pet minuta igranja. SP je u pitanju.

Nebitno koja podesavanja stavim u igri puca. Rezolucija 1680x1050, sva podesavanja ULTRA, AA off, vsync off. Masina je iz potpisa

Moze li pomoc :( .Igram igru i desava mi se da igra jednostavno zakucava i baguje :( .Ili pucam,a grafika se zaustavi i cuje se da jos pucam ili jednostavno zakucava pa se malo vrati u normalu pa opet isto.Sve tako nesto zakucava i zabada :( .Nmz normalno da se igra...

mortar rastura, kada ostatak iz ekipe spotuje

nazalost bas je malo ljudi koji se cimaju oko spotovanja

jednu partiju u rushu, u odbrani, sam bio pored lokacije, provirim spotujem, i mortar iza mene pocisti lal... zapravo nemam pojma ima li ikakve odbrane protiv mortara ? dva mortara? :p

rush mi je predobar, stvarno je odradjen odlicno...

Ja stalno stiskam Q :) ali onaj meni kad iskoci skloni mi zoom pa smara malo. Trebali su odvojeno dugme da stave za to a ne na Q je*o ih taj meni :D

Moze li pomoc :( .Igram igru i desava mi se da igra jednostavno zakucava i baguje :( .Ili pucam,a grafika se zaustavi i cuje se da jos pucam ili jednostavno zakucava pa se malo vrati u normalu pa opet isto.Sve tako nesto zakucava i zabada :( .Nmz normalno da se igra...

Pa gde ces na dual core proc da igras ako igras na konfi iz potpisa ... Pogotovo sa 512 v.rama mozda na LOW ...

Koliko je dug SP?

Onoliko koliko treba tehnicarima telekoma da dodju da mi uvedu net -.-

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Sta se sve moze procitati:).
Inace SP, uh, nikakav. Ali zato MP sabija. Drzace me igra neko vreme:)

Aman ljudi dosta vise o ovoj hiper-ultra masini Sajevca... Jel neko probao 11.10 sto su danas izasli , kako rade?

Iskulirajte sa prozivkama.

ljudi, nišan mi je nestao.... one četiri bele crtice nemam, i sve idem na zoom.. :D malo je teže, ali kako da vrati?..... sam je nestao....

evo kako meni radi sa ovim podesavanjima
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
4451, 60000, 56, 125, 74.183

Prilozi

• bf3 2011-10-31 20-28-36-89.jpg
    bf3 2011-10-31 20-28-36-89.jpg
    142.5 KB · Pregleda: 88
ljudi, nišan mi je nestao.... one četiri bele crtice nemam, i sve idem na zoom.. :D malo je teže, ali kako da vrati?..... sam je nestao....

Meni se povremeno desi na mi nestane crosshair, sto resavam swapom oruzja. Ako igras na HC serveru, crosshair je iskljucen.

Znači nešto slično mogu da očekujem sa sličnom konfom + 560ti?

pa recimo da je tako,samo nisam siguran zbog video memorije na 560ti,na slici sto sam postavio i tim podesavanjima vidi se 1085mb vrama,a skace i do 1180mb na vecim mapama,morala bi se rasteretiti malko mem na grafickoj :smoke:

Nazad
Vrh Dno