Šta je novo?

Battlefield 3

Iskljuci post aa ako si vec ukljucio 2xmsaa, omeksava ti prikaz i generalno nekako muti sliku, ne mnogo ali lepse je bez njega.

Samo kad cuvam / zauzimam zastavu ili se healujem...inace 70% vremena jurcam ki blesav. :)

ajde ajde imas dobru masinu steta je da nema instaliran bf3 :-devil-:

Pa imam instaliran bf3:-devil-: ali mp se odlaze za neka bolja vremena :smoke::d

Dakle da iskljucim AA post.. ajde bas da vidim da li je lepse bez :)

Pucaju li vama teksture na velikim mapama?

Ako bilo sta kazem ispasce da "placem" ... ali i dalje tvrdim da patch place za ovom igrom jer je djubre neopevano i izbagovano...

Prilozi

• u zidu.jpg
    u zidu.jpg
    227 KB · Pregleda: 162
  • sky.jpg
    sky.jpg
    257 KB · Pregleda: 150
@ppredrag
Ponekad se pojavi malo zelenila,ali samo na milisekundu...

nisi me razumeo,nije to lag servera,igram MP igre vec 2-3 godine redovno,u bc2 imam preko 1200 sati staza,znam sta je lag servera a sta je spor cpu,cim sam ugasio dva jezgra vidi se razlika i to ocigledna,frejmovi katastrofa,nije to onako glatko kao sa 4 jezgra tj 2500k na default,palio sam i gasio igru i ulazio na par sevrera ne moguce da na 5 servera laguje i bas kad sam vratio cpu na normalu ono sve ok......a kad se gleda sredina mape sa 2 jezgra.....blagi ocaj :smoke: tj...najlakse da opisem problem,igra radi kao sa mojim starim e5200 samo malo bolje jer je jaci 2500k

Ma u redu to sa dva jezgra. U stvari pojma nemam obzirom da ja imam Q6600. Igra mi se identicno ponasa bilo da je procesor OC na 3.0GHz ili 2.6GHz ili na defaultu. Razlika u FPS-u je zanemarljiva. Problem je u takozvanom rubber band efektu koji je prisutan u BF serijalu jos od BF1942. Svoju punu kulminaciju taj problem je doziveo u BF2. Bilo ga je i u BF2142 i na pocetku u BC2. Jednostavno serveri placu za patchom. Inace 2-3 godine online igranja...pa ti si jos u obdanistu :). Ja sam u online svetu od 2002...closed beta tester BF2 i BF2142, veruj mi da znam sta je problem sa serverom ;)

Malo eksperimentisemo, ali evo: Battlefield 3 Srbija Classic rules server :)

-Nema regeneracije HP
-Killcam ugasen
-Spawn samo na squad leadera
-Friendly fire upaljen

@Jovy
Da danas je bas bilo dobro. I drago mi je da maltene NIKO nije igrao snajperima nego se jurcalo na sve strane :)

@Oki
Salio sam se danas, nemoj sve tako bukvalno da shvatas i da se ljutis :) Do sada ni jedan BF naslov nije izasao bez problema. To je postalo zastitni znak DICE-a.

Poslednja izmena:
Mnogo se bre stekate :p

Ako cemo da se vredjamo i vi imate klempave ushi :p :-d
@Yovyland
Odlicno pucanje zaista. Respect za obaranje zastava!
@Sajko
Dobra podesavanja. Mozda jos crosshair off za idealno po meni ali moze odbiti igrace. U in game chat bi mogla da ide admin poruka sa podesavanjima u pocetku...

Ako cemo da se vredjamo i vi imate klempave ushi :p :-d
@Yovyland
Odlicno pucanje zaista. Respect za obaranje zastava!
@Sajko
Dobra podesavanja. Mozda jos crosshair off za idealno po meni ali moze odbiti igrace. U in game chat bi mogla da ide admin poruka sa podesavanjima u pocetku...

Ako izbacim crosshair laser dosta gubi na upotrebljivosti (on ga smanjuje i pucanje iz kuka je malo lakse) :)

Treba mi mala pomoc. Kad udjem u helikopter ne znam da se pokrenem, to jest znam gore-dole (W-S) ali ne znam napred-nazad. Kako to treba (jel isto i za avion?)?
Sta da pritisnem za Chat?

meni je zabavna igra, nisam bas neki igrac, ali sve jedno, fun fun fun

jedino me nervira sto sve sljasti i oni lens flare efekti i slicno sto moze samo kamerom da se vidi, OK ako si u tenku, ali ne i pesadinac...

Treba mi mala pomoc. Kad udjem u helikopter ne znam da se pokrenem, to jest znam gore-dole (W-S) ali ne znam napred-nazad. Kako to treba (jel isto i za avion?)?
Sta da pritisnem za Chat?

Za helis A-D ruder i X-Y mouse axis za pitch (trebalo bi vec da ti je podeseno)...udji na neki poluprazan server pa vezbaj iznad baze za pocetak. Ako odes dalje mozes se katapultirati u no fly zonu i gines,a sa tim skilom se ne upucuj ka zastavama za pocetak :)
Chat [L]-squad,[K]-team,[J]-all

edit: nevermind

gde je lociran srpski server ?

sta je sa pricom da ce biti otvoreni EA serveri u srbiji ? nesto nesto kgb

Poslednja izmena:
Na kojem serveru tacnije (naziv servera) ;)

Samo da pohvalim post AA u BF3, izgleda bolje od 4xMSAA a kosta manje i
radi i na dx10 kartama.

stalno je pun, a i tražimo nove admine :) tako da ono ;)

Koliko se igraju mape sto dolaze uz LE?

Da li ima svrhe kupovati obican bf3, bez te ekspanzije ili je bolje stekati pare pa uzeti le?

Ne igraju se uopšte jer će biti dostupne tek krajem godine, koliko ja znam.

Da li ima svrhe kupovati obican bf3, bez te ekspanzije ili je bolje stekati pare pa uzeti le?
I ja se isto pitam, dal ce to posle doci kao besplatna varijanta za pola godine, te cetri mape. Ili ce moci samo da ih igraju dozivotno oni koji su kupili LE.

Doćiće kao besplatna varijanta, potvrdio je DICE manager neki u nekom intervijuu, bilo je u ovom topiku odavno o tome.

razmisljam se da kupim. pa mi sad pomognite nesto :D
ako je budem kupio i ako mi se ne svidi. hteo bih da prodam. je l' onda kad neko bude kupio od mene,treba da mu dam samo key code?? ili treba jos nesto

Back to Karkand nece doci kao besplatna varijanta, ali zato physical warfare pack oce posle par meseci. O njemu je pricao u intervjuu, ne o B2K.

@ BogdanB
Moras da mu prodas sa sve EA account-om.

Poslednja izmena:
Brutalno iskreno pitanje. Koliko traje single kampanja (da da u BF pitam za single, MP cu da picim iz igraone koja ima oridjinal) i da li je dozivljaj vredan 13GB posla.

Brutalno iskreno pitanje. Koliko traje single kampanja (da da u BF pitam za single, MP cu da picim iz igraone koja ima oridjinal) i da li je dozivljaj vredan 13GB posla.

vredan je sigurno, ne znam koliko traje jer sam je igrao jedno pola sata, ostalo sam pičio samo mp.... :D

Vrh Dno