Potreban je unpacker kao sto postoji za steam, pa je onda posle toga problem release date checking koji mora da se zaobidje. Mada ako su mogli sve sa steama da zaobidju ne verujem da ce i ovo da im bude problem. Fala bogu da je proslo vreme starforce-a i one retardirane virtuelne masine i muke oko nje.![]()
ima tu istine-uobrazili su se,igra je dobra i svidja mi se smek,ali da su poceli da kenj...ju JESUIskreno posle ove " region " promene uzecu pare nazad, nije vise poenta u lovi nego u zdravom razumu. Uradio sam preorder ali ne volim kad me levate na ovaj ili onaj nacin, DICE i EA su pokazali da ne znaju da naprave " hit reg " BC2 je najbolji primer, igra je stara preko godinu dana i poslednjim patchom nisu nis napravili.
Tako da cemo sacekati da igra izadje, pa kad se bude igralo na 64 p serverima kako valja odnosno bude potvrda platicemo koliko kosta ( u sta realno sumnjam da moze ). Igrao sam i Alphu i Betu i ja ne vidim mogucnost da se ovaj problem resi bez nekih 6 - 10 meseci mukotrpnog rada a nemam zivaca vise da ih cekam.
Haug
Koja je razlika izmedju LE i obicne verzije ? Ako je samo u gadgetima, onda je ok, jer meni se samo otkljucavanje gadgeta zanilmjivije nego da dobijem sve na gotovs.
Koja je razlika izmedju LE i obicne verzije ? Ako je samo u gadgetima, onda je ok, jer meni se samo otkljucavanje gadgeta zanilmjivije nego da dobijem sve na gotovs.
Meni je najvise do mape "Back to Karkand" ali sta da se radi uzecu je posebno kad budetu mapu sam igrao 99% u BF2 retko kad koju drugu.
Realno, za nekog ko nece kupiti igru i ko je u startu odustao od igranja previse se trudis da budes kritican ? Zasto ne probas da ostanes pri onom sto si rekao i ne igras je ? Zasto ne ostavis ljudima koji je igraju da je degustriaju kako oni misle da treba ? Iskusniji znaju da ce i kad izadje biti bugova, da je EA takav kakav je i sve ostalo, ali jednostavno za 20 eura ovo je odlicna zabava, Ajd sad pusti lepo ljude da komentarisu.
i sad cancel preorder? http://www.exxtreme3d.net/forum/imag...lies/troll.gif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari