Šta je novo?

Battlefield 3

ETA 7 h mora i lek biti uskoro...cheers

Aj ko prvi svuce nek javi obavezno!!

Da mi download ide kako bi trebao da ide, bilo bi gotovo za 3-4h, ovako piše 12...

E izgleda po komentarima da dzaba trosimo internet :crash: ne moz da se instalira(treba origin)

Poslednja izmena:
Znaci uskoro cemo imati i origin ripove kao sto su do sad steam ripovi? :D

e-a i ja sam se ponadao :p

Bice za par dana , samo da ga ove batice skidrow dohvate i naprave installer.;)

nego Sax ocemo mi malo bc2 da skratimo muku?

Poslednja izmena:
Potreban je unpacker kao sto postoji za steam, pa je onda posle toga problem release date checking koji mora da se zaobidje. Mada ako su mogli sve sa steama da zaobidju ne verujem da ce i ovo da im bude problem. Fala bogu da je proslo vreme starforce-a i one retardirane virtuelne masine i muke oko nje. :D

Potreban je unpacker kao sto postoji za steam, pa je onda posle toga problem release date checking koji mora da se zaobidje. Mada ako su mogli sve sa steama da zaobidju ne verujem da ce i ovo da im bude problem. Fala bogu da je proslo vreme starforce-a i one retardirane virtuelne masine i muke oko nje. :D

Za taj Origin i Steam moj deda ima jednu jako dobru recenicu '' J..o ih onaj sto ih izmislio'' .

Poslednja izmena:
Jel zna neko hoce flash suppressor biti unlock opcija za sva oruzija ili samo uz LE paket za SKS sniper?

Za sve, zbog čega bi samo bilo za LE. LE dobija ta oružja i gadget-e odmah na početku, u tome je fora...

Iskreno posle ove " region " promene uzecu pare nazad, nije vise poenta u lovi nego u zdravom razumu. Uradio sam preorder ali ne volim kad me levate na ovaj ili onaj nacin, DICE i EA su pokazali da ne znaju da naprave " hit reg " BC2 je najbolji primer, igra je stara preko godinu dana i poslednjim patchom nisu nis napravili.

Tako da cemo sacekati da igra izadje, pa kad se bude igralo na 64 p serverima kako valja odnosno bude potvrda platicemo koliko kosta ( u sta realno sumnjam da moze ). Igrao sam i Alphu i Betu i ja ne vidim mogucnost da se ovaj problem resi bez nekih 6 - 10 meseci mukotrpnog rada a nemam zivaca vise da ih cekam.

Haug

p.s. Lovu vracenu cu uloziti u kupovinu novih " LOL " heroja, za koje znam da rade i za koje ima dobra podrska :d Brand, Vayne, Talon eve me :d

Poslednja izmena:
Iskreno posle ove " region " promene uzecu pare nazad, nije vise poenta u lovi nego u zdravom razumu. Uradio sam preorder ali ne volim kad me levate na ovaj ili onaj nacin, DICE i EA su pokazali da ne znaju da naprave " hit reg " BC2 je najbolji primer, igra je stara preko godinu dana i poslednjim patchom nisu nis napravili.

Tako da cemo sacekati da igra izadje, pa kad se bude igralo na 64 p serverima kako valja odnosno bude potvrda platicemo koliko kosta ( u sta realno sumnjam da moze ). Igrao sam i Alphu i Betu i ja ne vidim mogucnost da se ovaj problem resi bez nekih 6 - 10 meseci mukotrpnog rada a nemam zivaca vise da ih cekam.

Haug
ima tu istine-uobrazili su se,igra je dobra i svidja mi se smek,ali da su poceli da kenj...ju JESU :mad:

Koja je razlika izmedju LE i obicne verzije ? Ako je samo u gadgetima, onda je ok, jer meni se samo otkljucavanje gadgeta zanilmjivije nego da dobijem sve na gotovs.

Koja je razlika izmedju LE i obicne verzije ? Ako je samo u gadgetima, onda je ok, jer meni se samo otkljucavanje gadgeta zanilmjivije nego da dobijem sve na gotovs.

Ta razlika u gadgetima nema veze, razlika je u 4 " refurbished " mape iz BF2 zbog kojih masa BF2 veterana i narucuje sam BF3 i eventualno mozda novih mapa, mada mislim da bi one isle kao poseban dlc.

u LE dobijes i 4 mape "back to karkand".... a u obicnoj ne-nego ces doplatiti ako budes hteo kad se te mape pojave :type:

Meni je najvise do mape "Back to Karkand" ali sta da se radi uzecu je posebno kad bude :D tu mapu sam igrao 99% u BF2 retko kad koju drugu.

Meni je najvise do mape "Back to Karkand" ali sta da se radi uzecu je posebno kad bude :D tu mapu sam igrao 99% u BF2 retko kad koju drugu.

Back to Karkand i Wake island :D mada u tip mapama imate druge puske ;) postavljao sam listu ranije...

ovaj je bolji :)

i EDIT:

@zookarma :)

Realno, za nekog ko nece kupiti igru i ko je u startu odustao od igranja previse se trudis da budes kritican ? Zasto ne probas da ostanes pri onom sto si rekao i ne igras je ? Zasto ne ostavis ljudima koji je igraju da je degustriaju kako oni misle da treba ? Iskusniji znaju da ce i kad izadje biti bugova, da je EA takav kakav je i sve ostalo, ali jednostavno za 20 eura ovo je odlicna zabava, Ajd sad pusti lepo ljude da komentarisu.

i sad cancel preorder?
troll.gif

Poslednja izmena:
Pa, nije... :)

@zookarma

Ne odustaj sad kada razmisljam da se vratim :p :D

Poslednja izmena:
Jel može još da se naruči igra kod Wahada?
Ako može neko ukratko da mi objasni koja se verzija dobija i u čemu se razlikuje od verzije koja će biti kad igra bude zvanično puštena.
Gledao sam nešto po temi ali nisam baš najbolje ukapirao

Moze se naruciti, standard edition je u pitanju. To ti je verzija koja ce biti pustena po izlasku... Kasnije stizu DLCovi...

Pa zar nije logicno ? Nisam ko neki koji kazu igracu Gw2 pa doguraju do 40 lvl u istoj igri koju nisu hteli da igraju. Razne stvari koje mesecima pokusavaju da proguraju pa nekako javnost uspe da preokrene oni svakodnevno ruiniraju raznoraznim smicalicama ? Ja sam svestan da ce tesko na trzistu ( mozda ro2 sa neslavnim pocetkom ) biti ispegalnije igre ali ove sitnice kao i neki tehnicki detalji jednostavno cine da covek i igranjem dobije gorak ukus.
Samo sam odustao od preordera, ako se igra pokaze valjanom i posle 25 platicu je i da je 50 eura posto sam toliko platio svojevremeno BF2. Samo sam izrazio opravdano cinjenicnu sumnju da ce DICE i EA uspeti da ispeglaju stvar posle kratkog vremena.

@ kmario

Ma zbog tebe i u vatru i u vodu :)

Citam zadnjih nekoliko strana ali ne kapiram sledece: ako sam uzeo kljuceve na cdkeydiscount-u za cca 20$ dana 13.oktobra tj pre ove najave od strane EA/Origina, da li ce ti kljucevi da rade kod nas ili su to neki RUS/UKR only kodovi?

Pitam posto su i drugari uzeli preko mene. Necu njih da zeznem a ni sebe sa kljucevima koji ne rade...

Nope, to su ENG kodovi, francuski bolje rečeno, samo je Standard Ed a ne LE...

sutra ću postaviti skrin sa mog origina da vide svi

Uff...dobro je. Samo da mogu da se igraju ovde bez mambo/dzambo VPN-isanja i ostalih IP igrarija...

Vrh Dno