Šta je novo?

Battlefield 3

eh vidim moracu da se prebacim na vozila, *** meni je biti prasinar ipak najbolja uloga :)

Moze neko da mi kaze jel bi mogao da igram na nekim medium detaljima (rezolucija moze sto niza) sa 7770 grafickom i sadasnjim komponentama? Ugradio bi jos 2GB memorije verovatno..

BF3 je 50e na Origin-u? U cemu je fora..

Medium podesavanja,1650x1080,bez AA i ono HBAO (valjda se tako zove).45-60 FPS-a.Pa ne znam za overklok,ne znam kako ce se ponasati.

"Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Sorry, players from Serbia are not allowed." :hump:

(server: [FaBri] FeierabendBrigade.org / CQ-B2K / rotation / 2+)

Ma ne diskonektuju vas radi imena drzave. Serveri se ograde na neki region ili bude samo njihova dzava only te su takve stvari vecinom automatske prvenstveno radi pinga. Nije nista licno.

Iz Srbije, na nemackim serverima ping je ispod 40ms, nesto ne verujem da je to razlog...

Da ali su mozda setovali par drzava u okruzenju ili samo stavili njemacka only. Mozda postoji neki drugi razlog ali cisto sumnjam.

Da ali su mozda setovali par drzava u okruzenju ili samo stavili njemacka only. Mozda postoji neki drugi razlog ali cisto sumnjam.

Pisalo bi onda da je samo za Nemacku, a ne ovako da igracima iz Srbije nije dozvoljeno. ;)

Iz Srbije, iz Srbije...to je stara praksa jos sa BC2. Ja sam vise puta izbacen sto sa Francuskih sto sa Nemackih servera. Verovatno Arapi i siptari drze servere, sta li...

nemam pojma, svega 2-3 puta su me izbacili bas me nesto briga :)

Bas dobro sto nemate pojma, mene, a i jos neke je briga :)

pa ako te izbace sa no serbs alowed servera, idi na neki drugi :)
meni se to jos nijednom nije desilo

jedino kada me kickuje je ako imam 5+ tk :)

Evo da javim kao sto sam i obecao.
Igrao sam danas jednu partiju Caspiana, nije me izbacilo celu partiju, ali jeste na kraju kada sam ja sam izasao. :D
PB je ispisao da sam kokovan od njegove strane iz razloga sto koristim stariju verziju drajvera od one koje su oni prepisali za BF3.
70% da je mi je igra izlecena. :d

Bilo je dosta tema na battlelog forumu zato što igračima iz npr.Austrije ili Češke ili xyz zemlje nije dozvoljeno da igraju na nekom serveru u npr. Nemačkoj ili Holandiji... i upravo je zvanično objašnjenje bilo ovo što je Glenn napisao da su serveri ograničeni na igrače iz zemlje odakle je server. Poruka koja tada izlazi je glupa i ima rasistički prizvuk ali 99% je to to.

Evo da javim kao sto sam i obecao.
Igrao sam danas jednu partiju Caspiana, nije me izbacilo celu partiju, ali jeste na kraju kada sam ja sam izasao. :D
PB je ispisao da sam kokovan od njegove strane iz razloga sto koristim stariju verziju drajvera od one koje su oni prepisali za BF3.
70% da je mi je igra izlecena. :d

A sta si uradio?Jel si reinstalirao windows?Ili te drajvere?

A sta si uradio?Jel si reinstalirao windows?Ili te drajvere?

Ma jok, kakav windows, igra je pocela sama od sebe da zeza, tj. PB da me izbacuje, a drajver je 11.5b dosta je stariji pa zbog toga igra prijavljuje da imam stari drajver, a treba mi taj drajver, igra na njemu radi super.
Znaci nista nisam radio, updajtovao sam igru i startovao je i to je.

Meni pada FPS cim na serveru ima malo vise igraca, da nije mozda zbog toga sto mi je RAM memorija DDR2.

Ovo sam trazio kako je igra izasla (windows automatski prebaci temu iz aero u basic):

Right click (bf.exe) and click Properties
Under the Compatibility tab tick Disable desktop composition.

Ma ne diskonektuju vas radi imena drzave. Serveri se ograde na neki region ili bude samo njihova dzava only te su takve stvari vecinom automatske prvenstveno radi pinga. Nije nista licno.

Ma ne inspirisani su nama pa nas stede da nas sacuvaju da se ne iskvarimo.
NEPOZELJNI1.jpg

Nazad
Vrh Dno