Šta je novo?

Battlefield 3

Ne rece mi niko, mogu li se vozila voziti sa gamepadom?

Mogu ali ces samo sa avionima imati koristi od gamepada

A moze li se upucati neko onda sa gamepadom, ako moram brzo da izadjem i nemam vremena da se prebacim na mis/tastaturu? :)

Aj dodajte me ko igra, mada jos nemam spreman komp.. (jel moram i na Originu i Battlelogu da jurim prijatelje?)

BorisLozacPC

Uf, kud baš tebe da dodajemo :p

Samo na battlelogu, na Originu nema potrebe

Ako neko nije upratio (mada jos nema na BF sajtu):

New 'Aftermath' Expansion Details

6161e912e0313faf9c52a9108fda00c0.jpg

The fourth expansion to the Battlefield 3 world has been tightly guarded, until now. EA has recently updated the landing page for Aftermath with some new concept art and some details that have been previously kept tight lipped.

Set amongst the shattered districts, streets and surrounding villages of a post-earthquake Tehran, Battlefield 3: Aftermath depicts a continuing struggle for supremacy and survival amongst the devastation.

With operational capacity severely compromised the opposing forces must adapt and engage in vertical and horizontal urban combat amongst the dust and rubble with cracks and fissures in the terrain providing unexpected cover and paths to objectives. Additional support comes in the form of heavily modified troop transports and civilian vehicles specially adapted to deliver deadly force to the enemy.

KEY FEATURES INCLUDE:

• Urban warfare on four new maps
  • New game mode
  • New assignments, achievements/trophies and dog tags
  • New heavily modified military and civilian vehicles - ingenuity and firepower combined
  • Fight through the dust and rubble, use the earthquake damaged terrain to your tactical advantage

A release date for this expansion is still to be determined.

http://battlefieldo.com/threads/new-aftermath-expansion-details.7028/

Poslednja izmena:
Eh nisam vidio.. . .

Bila bi fora da ti ne naplate B2K kad uzimas premium ako vec imas pre orderovano, ali EA..

Malo je 5 ekspanzija, jedno 8 su trebali, po 25 eura..

20evra po DLC-u, lepo oni to deru..

Na kraju sam uzeo Premium za nekih 40€.

Dodajte me u battlelogu vi koji aktivno igrate, imam 30ak nekativnih...

ID: atirage

Verujem da je ovaj "Premium" model ono sto ce svi veliki igraci krenuti da praktikuju, narocito sa sledecom generacijom konzola.

nego, IFV (lav25 ili btr) sa AP municijom, da li mi se cini ili je to jace od tenka
do juce sam vozi reactive armor, thermal vision (nekad smoke) i atgm launchere, juce zamenio atgm za onu ap municiju, i ono je ludilo, pogotovu ako jos imas nekog eng na turretu koji izlazi da popravlja... ono konstanto puca, jedan na jedan tenk nema sanse, cak i bez da me neko popravlja, prvo prebacim na 2 ap, pucaj onda 1 obicna municija, dok nju pucam ap je napunjen, vrati na 2 i ponovo sve :) samo ides okolo i bam bam bam...
ok, mozda ste znali za ovo, ja ne :)

Poslednja izmena:
Ja koliko znam DLC nikada nije presao 15€, mozda u skladu sa tim da si naletio na 20$ i slicno. Takodjer kako vidis, karkand koji je izasao kada i igra je iste cijene kao i CQ koji je nedavno izaso. JEdino su spustali cijenu karkanda na rasprodaju, za 7€ si mogao uzeti.

Dajte neka podesavanja za grafiku, rezolucija i AA ne toliko bitno, bitno mi je da bude smooth, maalo mi se onako prelamaju teksture, jedva primetno ali ako moze i to da se ponisti bilo bi fino.. Sa VSync-om u igri se bas lome, off je bolje.

Dajte neka podesavanja za grafiku, rezolucija i AA ne toliko bitno, bitno mi je da bude smooth, maalo mi se onako prelamaju teksture, jedva primetno ali ako moze i to da se ponisti bilo bi fino.. Sa VSync-om u igri se bas lome, off je bolje.

HD rez, sve detalje na high, naravno AA iskljucen;)

Kako mislis lome se sa Vsyncom? Inace, senke i HBAO najvise ubijaju performanse, a takodje i mesh quality. Smanji to sve na medium/high, texture na high i to je to. Ono sa vegetacijom i terenom mozes slobodno da odsrafis, a effects quality ja recimo drzim na low, posto mi tako osvetljenje deluje prirodnije i nije previse izrazen HDR.

Vise lome nego kad ga ugasim, nesto sam cackao sad je skroz dobro, probacu i tako sto si napisao..

[youtube]G-RQZPOJX7E[/youtube]

I dalje mi se lome teksture vise nego sto bi voleo, ima li neke sanse da to ubijem.. trazio bi na google al pojma nemam kako se to kaze :)

Nazad
Vrh Dno