Šta je novo?

Battlefield 3

Instaliraj fraps i pomocu njega na F10 uslikaj i okaci da vidimo.

Ne razumete na sta mislim, nista ne fali teksturama nego kad pomeram pogled levo desno onako se lome, kako bre ne znate o cemu pricam :)

Pa pobogu ukljuci vsync. I spusti konzolu i za svaki slucaj proveri da li je Renderdevice.triplebufferingenable 1 i Render.ForceVSyncEnable 1.

Znam za Vsync i palio sam ga i nije htelo, malopre ponovo upalim i hoce :D Tu prvu komandu sam ukucao, drugu ne prepoznaje..

Pa fino vam je ovo na PC-u :) Jos nisam naleteo na neke bagove, mislim da sam nasao idealan odnos grafike i glatkoce.. nedostaju mi vibracije sa konzole doduse.. :p

Mislim da sam najzad pronasao problem kod mene, zbog cega me je PB kikovao.
Koristim program koji se zove Memory Cleaner i izgleda da ga PB ne podnosi. :D
Samo mi nije jasno kako je pre radio sa njim a sad nece.

Još samo da se vratim u staru formu. :D

Koja je fora sa ovim milion tiketa serverima, partije od po 2 sata, jedva sam nasao jedan sa 600.

To je za one koji vole da igraju jednu te istu mapu, a vole i puno poena po partiji da izvuku. Ortak je tako uzeo 230.000 poena u jednoj partiji ako se sećam dobro, kaže da je igrao satima Senu...

Previse, izgubim volju da zavrsim partiju..

Imam original ovu igricu i odlicna igrica jedino sto mi MNOGO smeta sto nema podpunog unistenja nesto mozes a nesto nemozes da unistis mislio sam da ce to resiti kada izadje exspanzija close guarters ali i to je daleko od toga ova igrica bi bila neuporedivo bolja kada bi sve bilo unistivo imakro i u mini planu. Inace imam jeno pitanje nisam razumeo ali ovo premijum account nisam razumeo to ja sam to mislio da platis i dobijas sve nastavke kako budu izlazili medjutim kada hocu da kupim ono mi izbacuje Back to Karkad koji vec imam i Close Quaters moze neko to da mi objasni ?

Poslednja izmena:
Pa ostale ekspanzije ćeš dobiti kad izadju, još nisu izašle

Imam original ovu igricu i odlicna igrica jedino sto mi MNOGO smeta sto nema podpunog unistenja nesto mozes a nesto nemozes da unistis mislio sam da ce to resiti kada izadje exspanzija close guarters ali i to je daleko od toga ova igrica bi bila neuporedivo bolja kada bi sve bilo unistivo imakro i u mini planu. Inace imam jeno pitanje nisam razumeo ali ovo premijum account nisam razumeo to ja sam to mislio da platis i dobijas sve nastavke kako budu izlazili medjutim kada hocu da kupim ono mi izbacuje Back to Karkad koji vec imam i Close Quaters moze neko to da mi objasni ?

To potpuno unistenje sa ne-prekalkulisanom fizikom zahteva veliku hardwersku snagu i nece biti skorije implementirano u multi igre. A i sa level design strane postoje granice sta sme i sta ne sme da bude unisteno, tako da opet moraju da postoje neki kompromisi...

Poslednja izmena:
da moze da se unisti sve, mogu da zamislim na sta bi neke od cq mapa licile :) bile bi poljane :)

da moze da se unisti sve, mogu da zamislim na sta bi neke od cq mapa licile :) bile bi poljane :)

Pa moja zamosao bi bila neka ogromna mapa barem 5 puta veca od najvece mape sa zgradama automobilima kamionima ko grad malo veci pa da i zgrada moze da se rusi brda da se krnje i sve ostalo ko u pravom svetu naravno da umesto 64 bude 128 igraca ili vise na jednoj i na drugoj strani zamislite to :) koja ludnica...

Ja nisam upucen koliko bi to masinu zahtevalo to (ali nije da takva masina nemoze da se sastavi ? ) ali da naprave takav nastavak jedan pa ko hoce neka izvoli ko ima jacu masinu neka igra ko ne neka gleda :D

Pa moja zamosao bi bila neka ogromna mapa barem 5 puta veca od najvece mape sa zgradama automobilima kamionima ko grad malo veci pa da i zgrada moze da se rusi brda da se krnje i sve ostalo ko u pravom svetu naravno da umesto 64 bude 128 igraca ili vise na jednoj i na drugoj strani zamislite to :) koja ludnica...

Ja nisam upucen koliko bi to masinu zahtevalo to (ali nije da takva masina nemoze da se sastavi ? ) ali da naprave takav nastavak jedan pa ko hoce neka izvoli ko ima jacu masinu neka igra ko ne neka gleda :D

Takva masina se IMO ne moze sastavi u maloprodaji. Mozda da progutaju super-računari i slicno al ise na tome ne igra. Sve ti je jasno kakvu mašinu moras imati da guras Karkand mapu na max settingsima gdje ima najvise destrukcije a nekoliko zgrada mozes unistiti do temelja gdje je opet destrukcija gruba i skriptovana.

Mozda za nekih dvadesetak godina budemo imali mape sa mnogo zgrada koje se mogu do temelja srusiti. ALi ce i tada izgled-grafika biti na prvom mjestu pa ce opet destrukcija biti umanjena radi bolje grafike itd tako da destrukcija jeste prisutna u BF naslovu ali za sada nije prioritet.

Poslednja izmena:
a mislim da je u toj totalnoj destrukcija mapi, jos vazniji i server koje ce sve to da izracuna, klijent manje vise samo crta grafiku, fizika (kakva god da je) i sva ostala racunanja radi server

lol pa ne mogu da naprave valjan server ni za 64 igraca a kamoli 128, i dalje ima onih momenata da se sklonis iza coska i onda te stigne metak

Za to što ti sporo bežiš iza ćoška nemoj server da kriviš :d

jesu i vama posle onog updatea juce nesteo onaj drugi red achivementa za premium, one kamuflaze za puske? sve ih otkljucao osim one za scar, ostalo mi jos da oborim jos jednu letelicu AT raketom. i oborio je juce, kad posle partije, prc, nema... :(

Za to što ti sporo bežiš iza ćoška nemoj server da kriviš :d

pa pazi nije nemoguce :) znaci da je on u stvari poceo da puca na mene i pre nego sto se to kod mene prikazalo na ekranu... meni je sve to rofl u 2012. godini al jebg naviknes se valjda ;)

Što se pre navikneš na bugove, pre ćeš da uživaš u igri ;)

Fino, jos kad bi mogao nekako komande da namestim a da ne moram da zapocnem neku partiju, kako dobro zamisljeno :D

Moje komande su sledece: :D
Kretanje normalno na WASD, F je Grenade Launcher i RPG-SMAW, Q je standarne komande, 3. minucija i pomoc, mause3 ili ti utisnuti skrol je bacenje bombe, mause4 je gadget1 (defibrilator, repear tools), mause5 knife.

Poslednja izmena:
Vrh Dno