Imam original ovu igricu i odlicna igrica jedino sto mi MNOGO smeta sto nema podpunog unistenja nesto mozes a nesto nemozes da unistis mislio sam da ce to resiti kada izadje exspanzija close guarters ali i to je daleko od toga ova igrica bi bila neuporedivo bolja kada bi sve bilo unistivo imakro i u mini planu. Inace imam jeno pitanje nisam razumeo ali ovo premijum account nisam razumeo to ja sam to mislio da platis i dobijas sve nastavke kako budu izlazili medjutim kada hocu da kupim ono mi izbacuje Back to Karkad koji vec imam i Close Quaters moze neko to da mi objasni ?
da moze da se unisti sve, mogu da zamislim na sta bi neke od cq mapa licilebile bi poljane
![]()
Pa moja zamosao bi bila neka ogromna mapa barem 5 puta veca od najvece mape sa zgradama automobilima kamionima ko grad malo veci pa da i zgrada moze da se rusi brda da se krnje i sve ostalo ko u pravom svetu naravno da umesto 64 bude 128 igraca ili vise na jednoj i na drugoj strani zamislite tokoja ludnica...
Ja nisam upucen koliko bi to masinu zahtevalo to (ali nije da takva masina nemoze da se sastavi ? ) ali da naprave takav nastavak jedan pa ko hoce neka izvoli ko ima jacu masinu neka igra ko ne neka gleda![]()
Za to što ti sporo bežiš iza ćoška nemoj server da kriviš :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari