Šta je novo?

Battlefield 3

Jedna montaza od mene:

[youtube]RcOT8CTUBKY[/youtube]

kada u bf3 sedne u helikopter neki baja partija je zavrsena, jer helikopter je izuzetno tesko skidati u ovom momentu, nisam od onih sto polude sto neko dere iz helikoptera - svaka mu cast ali generalno ubija zabavu :)

Ja barem veoma lako skinem heli, sem ako neki noob ne sedne u AA, sto je najcesci slucaj. :D Dobrog avio pilota je dosta teze skinuti, pogotovo ako niko u tvom timu ne zna da leti avionom. A inace, jedna od stvari koja je izgleda namerno ubacena je to da je ruska strana (vozila) previse otezana nego americka. Tunguska em sto je spora i teska za voznju (sa boostom), takodje je i mnogo neprecizna i nepregledna. Takodje i ruski tenkovi koji se jedva kontrolisu kad im se doda boost, mada nije toliko strasno kao ona krs tunguska. Cak je i ruski heli je dosta tezi za kontrolu nego americki i cini mi se vise rasipa rakete. Bukvalno ispada da je namerno uradjeno da bi se pokazala americka superiornost. Slepci.

Ne zna se ko pise bolji engleski :d

ja sam vise gledao da igram,a ne da razmisljam kako cu da napisem.
ako cemo iskreno,teze mi ide sa srpskog na engleski,a obrnuto laganica :D

igrao sad za vikend konacno malo, nisam bas neki igrac, ali mi je zabavan ovaj cq :)

jedino ona puska aug a3, da li mi se cini ili je ono kao cheatovanje, nema recoila uopste

Ima i mirnijih pusaka poput AS VAL, m416, ACW-R itd ali.. ima nesto u njoj. Da, koristim je kao defaultnu.. dosta blag recoil, odlicna je.

Odlicna igrica, igrao sam 1 deo ranije, preskocio druge delove i mogu vam reci da sam ocaran igricom.

Kad vidite off - postoji report dugme
Nemojste se nastavljati sa glupim predlozima /pricama

sad znam da igram dobro :D

ide ova poruka

i sad zadnja,naravno zezanje sa moje strane iz jedne pesme od brace bez gaca :D

osecaj kad idu trojica na tebe,ti na njih i vidis ih pre. opalis rafal i dovidjenja djaci :D
sad mozete da mi zavidite,citer sam :D
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/37950669/1/218480221/
Nemoj to vise da radis jer mogu te tako banovati sa servera,a ako je strimovan pb na nekim serverima mozes da budes banovan i od strane pb pa onda zatim imas ban na svim serverima sa tom skriptom za psofke...

Moze li da se namesti da Gamepad sluzi samo za voznju, bez nekih posebnih podesavanja tokom samog igranja, samo se prebacim na gamepad kad sam u vozilu?

Ljudi jel moze mala pomoc, imam problem sa konfiguracijom:

HD6850
AMD Athlon II X2 240 2,81 GHz
4GB RAM-a DDR2

U settings sam sve stavio na low i smanjio sve moguce i opet mi cesto pada FPS. Jel zna neko mozda u cemu je problem?

Imaš dual core procesor, to ti je najveći problem. Uzmi neki X4 i preporodićeš se, bar što se tiče BF3.

Koji je fazon sa ovom slikom:

80e43ff4db445991dfc22924c6f4d341.jpg

Vidim da je sada to defaultni avatar, odnosno, zasto ukinuse BF vojnika.. reko ima li neko posebno znacenje ili formalnost ?

Mislim da ce to biti dobro i razmisljam se da bacim pare za to :D

Evo vec treci put gledam trailer koliko je dobro. :D

Kursk u modernom dobu. :D

E ovo je bojiste a ne ono ***** od CQ koje nisam obrnuo vise od 10tak puta.

jedva cekam da izadje :happy:

Jel još neko ima problem da ga Punkbuster izbacuje? Evo danas mi se prvi put dešava od kad imam igru, na svakih par minuta izbacuje. Probao sam ručno da ga apdejtujem ali ništa

Jel još neko ima problem da ga Punkbuster izbacuje? Evo danas mi se prvi put dešava od kad imam igru, na svakih par minuta izbacuje. Probao sam ručno da ga apdejtujem ali ništa

Ja sam zbog toga odustao da igram, nisam je upalio od kad sam se smorio stim problemom.
Ne znam da li sam ga resio jer opet kazem nisam upalio igru 2. meseca.

Znam da se ti patiš već odavno ali meni se danas prvi put dešava i već me nervira. Mogu da mislim kako je tebi :S:

Ja sam zbog toga odustao da igram, nisam je upalio od kad sam se smorio stim problemom.
Ne znam da li sam ga resio jer opet kazem nisam upalio igru 2. meseca.

Na tvom mestu bi re-instalirao Windows i instalirao samo ono od programa sto treba za igranje i naravno samu igru.Pa onda probao.Ako ti je hardver u redu,onda ne bi smelo da bude problema.Pa posle polako dodajes od programa malo po malo,da vidis sta te zeza.

Na tvom mestu bi re-instalirao Windows i instalirao samo ono od programa sto treba za igranje i naravno samu igru.Pa onda probao.Ako ti je hardver u redu,onda ne bi smelo da bude problema.Pa posle polako dodajes od programa malo po malo,da vidis sta te zeza.

Hehe lakse mi je da kupim drugi komp nego da se ovoliko mucim zbog BF3 :d, salu na stranu do windowsa nije 100%, videces kad klosar reinstalira win da ce ga i dalje zazati :D, probacu veceras kasnije igru pa cu javiti dal jos uvek zeza.

Nazad
Vrh Dno