Ne bih se slozio, igrao sam na kablu 128/64 bez IKAKVIH problema, ali bukvalno!
BTW, ja kupujem sigurno! Nisam igrao par meseci i osecam se kao da nikada nisam igrao igru.![]()
Inace, u Borci ima kablovski provajder Radijus Vektor...
... inače može i preporuka za neki server gde se igra *opušteno* , pošto sam ustvari igru kupio deci , jeste da stariji (12,5 god) igra čak i bolje od mene , ali čisto da ga neko ne smara bezveze , mislim svakakvih ludaka ima ...
Idi na 84.244.162.128 : 16567
To je Prvi srpski ranked Battlefield 2 server!!!
Dobri pingovi,a vecinom na njemu igraju ljudi sa naseg govornog podrucja (psovanje inluded :smoke: )
Svi su dobrodosli :wave:
Idi na 84.244.162.128 : 16567
To je Prvi srpski ranked Battlefield 2 server!!!
Dobri pingovi,a vecinom na njemu igraju ljudi sa naseg govornog podrucja (psovanje inluded :smoke: )
Svi su dobrodosli :wave:
Ma nemamo vremena brate da igramo, to je najvaznije, malo nas ima u klanu a i ovi sto jesu su neaktivni iz raznoraznih razloga...
Evo ja sam konkretno bio sinoc toliko ocajan da sam hteo da dodjem na vas server ali je bio prazan a zasto kazem da sam bio ocajan - pa zato sto, iskreno, ne volim da igram na vasem serveru zato sto razbijate od aviona i helikoptera, znaci svi letite kao ludi i bukvalno ne mogu 2 minuta da prezivim i onda se smorim, necu da ginem samo ko ******. A gradske mape nisam primetio da igrate.
Ortak iz klana ima najdebilniji problem sa igrom za koji sam u zivotu cuo. I to je pocelo da mu se desava od skoro - sto je najsmesnije. Dakle, kada igra u squad-u, lik mu SAM IDE non stop, a kada ne igra u squad-u sve je normalno.
Ima li neko ideju o cemu se radi ili je crna magija u pitanju?
Ma i meni se desava da pocne da mi ide sam, to je bag, i onda ja skocim ili tako nesto i on prestane ali ovde je poenta da se desava SAMO U SQUAD-U kao i da se desava NEPRESTANO.
E bilo je neko dugme koje sam i ja koristio kad sam pocinjao da igram. Isto ga stisnes i nastavis da se kreces u tom smeru. Ali to je bilo sa narodnom verzijom igre i verovatno je bio bugg!Falcon je napisao(la):U BF2 ne postoji takav taster.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari