Šta je novo?

Battlefield 2

Ne bih se slozio, igrao sam na kablu 128/64 bez IKAKVIH problema, ali bukvalno!

BTW, ja kupujem sigurno! Nisam igrao par meseci i osecam se kao da nikada nisam igrao igru. :)

Poslednja izmena:
Ne bih se slozio, igrao sam na kablu 128/64 bez IKAKVIH problema, ali bukvalno!

BTW, ja kupujem sigurno! Nisam igrao par meseci i osecam se kao da nikada nisam igrao igru. :)

Au al` si "izgoreo"! :)
Ovde kod mene nema ni kabla ni ADSL-a, da ne kupujem original pošto sam jš na DialUp-u?
Jel mogu negde da isprobam sa ovom mojom "narodnom" verzijom?

Ma nemoj ni da pokusavas na Dial-Up-u. Inace, u Borci ima kablovski provajder Radijus Vektor, imaju neki moji prijatelji. Sto se tice ADSL-a, sramota je da Borca koja je velegrad za Krnjacu i Kotez nema a ovi imaju.

... inače može i preporuka za neki server gde se igra *opušteno* , pošto sam ustvari igru kupio deci , jeste da stariji (12,5 god) igra čak i bolje od mene , ali čisto da ga neko ne smara bezveze , mislim svakakvih ludaka ima ...

Idi na 84.244.162.128 : 16567

To je Prvi srpski ranked Battlefield 2 server!!!

Dobri pingovi,a vecinom na njemu igraju ljudi sa naseg govornog podrucja (psovanje inluded :smoke: )

Svi su dobrodosli :wave:

Idi na 84.244.162.128 : 16567

To je Prvi srpski ranked Battlefield 2 server!!!

Dobri pingovi,a vecinom na njemu igraju ljudi sa naseg govornog podrucja (psovanje inluded :smoke: )

Svi su dobrodosli :wave:

haha " psovanje inluded " haha covek je pobrljavio od silnih cleymora ;)

Novoosnovani klan =RAKIA= regrutuje nove clanove!!! Svi zainteresovani su dobrodosli!!! Ljudi sa prostora EX-YU su posebno dobrodosli iako vec imamo clanove iz Poljske, Belgije itd. tako da se deklarisemo kao medjunarodni klan. Trudimo se da budemo 100% LEGIT, dakle pozeljno je da svi imamo ORIGINALNU igru (u skladu sa Benchmark forumom :D).

Posetite nas na adresi:

http://rakia.warsboard.com/

P8922285.gif

Poslednja izmena:
Bf2c

Trazim ljude da se pridruze BF2C modu/turniru. Inace ako neznate o ovome, posetite stranicu www.bf2c.com
Ukratko..
- Radi se o modu/turniru gde imaju 6 armija po jedno 80-100 clanova u svakoj armij, totalno oko 500 aktivnih clanova!
- Napravljeno je na vojnoj stkukturi i svaka armija je podeljena na jedinice
- Uglavnom svaka armija ima 5-6 jedinica, 3 jedinice pesadije, 1 za tenkove, 1 za RV i jedna jedinica specijalaca
- Treninzi su oprilike 2 puta nedeljeno, a turniri su takodjer 2 puta nedeljno i traju 6 sati
- Mesano je drustvo, oko 70 posto iz amerike, 30 posto iz Evrope

Momentalno trazimo dobre igrace da nam se prikjuce u armiju 1EU. Mora te biti iskusan BF2 igrac i da ste zainterosvani za timsku igru (citav turnir se zasniva na ovome).
Ako ste zaintersovani posalji te mi PM pa cu vam odgovori sa detaljima. Inace clanstvo se placa oko 10 US na 3 meseca, stoga nije puno. Ako je neko u skripcu za novac, a odlican je igrac postoji mogucnost da se sponzorise (gratis).
Inace ja sam 1Lt. u specijalicima za 1EU, tako da mogu da pomognem da se pridruzite samoj ovoj jedinici. Inace da bi ste se pridruzili SAS jedinici od 1EU mora te biti pozvani....
eto toliko u kratko, ako ste zaintersovani posalji te mi PM...klanovi su takodjer pozvani da se pridruze, i dosta slucajeva mogu bi smesteni u istu jedinicu !!!
hvala,
TheSerb

Ajmo momci, prikljucite nam se pa da oderemo ove iz SJC-a... :d Mislim, jesu mnogo jaki ali ni mi nismo daleko... :D

Poslednja izmena:
Ajmo momci, prikljucite nam se pa da oderemo ove iz SJC-a... :d Mislim, jesu mnogo jaki ali ni mi nismo daleko... :D

@ Civil

Da Stvarno sto nedodjete cesce, nama je najlepse kad igramo sa svojima i imali bi obostranu korist ,)

Ma nemamo vremena brate da igramo, to je najvaznije, malo nas ima u klanu a i ovi sto jesu su neaktivni iz raznoraznih razloga...

Evo ja sam konkretno bio sinoc toliko ocajan da sam hteo da dodjem na vas server ali je bio prazan a zasto kazem da sam bio ocajan - pa zato sto, iskreno, ne volim da igram na vasem serveru zato sto razbijate od aviona i helikoptera, znaci svi letite kao ludi i bukvalno ne mogu 2 minuta da prezivim i onda se smorim, necu da ginem samo ko ******. A gradske mape nisam primetio da igrate.

Ma nemamo vremena brate da igramo, to je najvaznije, malo nas ima u klanu a i ovi sto jesu su neaktivni iz raznoraznih razloga...

Evo ja sam konkretno bio sinoc toliko ocajan da sam hteo da dodjem na vas server ali je bio prazan a zasto kazem da sam bio ocajan - pa zato sto, iskreno, ne volim da igram na vasem serveru zato sto razbijate od aviona i helikoptera, znaci svi letite kao ludi i bukvalno ne mogu 2 minuta da prezivim i onda se smorim, necu da ginem samo ko ******. A gradske mape nisam primetio da igrate.

Igraju se gradske mape i to cesto, ne mogu da ti garantujem za stalno popunjenost servera ali se trudimo da igramo sto cesce mozemo ... ali probaj da se ubacis u neki Squad sjc pa ce ti biti lakse da ispratis prateci Squad.

Probaj malo " izdalje" tj ... Kao Medic da pratis recimo SL-a i da pomognes pucnjavom a ostalo sve dodje sa iskustvom i poznavanjem mapa, sto su igraci iskusniji nisu precizniji nego znaju gde treba da zalegnu i odakle uglavnom dolazi neprijatelj :d

Ma nije problem to sto pricas nego avijacija koje me izludjuje i zbog koje ne mogu normalno da igram (ne umem da letim) a i takodje koliko mi se cini na vasem serveru je uvek ukljuceno igranje bez vozila a ja tako ne volim da igram zato sto sam ja AT. Pored toga jako volim da budem u tenku/APC-u.

Ma protiv aviona i helisa ima leka ali je potreban dobar tim ... a mozes ti da igras i inf only sa AT-em, da vidis kako puca tikva sa raketom na 150 m :d

Al ostavi mi nick iz igre " khm, ako nije civil " pa da te nadjem na serveru ... cisto da ti pravim malo drustvo :,,:

p.s. kad sredim Comp :S:

Ortak iz klana ima najdebilniji problem sa igrom za koji sam u zivotu cuo. I to je pocelo da mu se desava od skoro - sto je najsmesnije. Dakle, kada igra u squad-u, lik mu SAM IDE non stop, a kada ne igra u squad-u sve je normalno.

Ima li neko ideju o cemu se radi ili je crna magija u pitanju?

Ortak iz klana ima najdebilniji problem sa igrom za koji sam u zivotu cuo. I to je pocelo da mu se desava od skoro - sto je najsmesnije. Dakle, kada igra u squad-u, lik mu SAM IDE non stop, a kada ne igra u squad-u sve je normalno.

Ima li neko ideju o cemu se radi ili je crna magija u pitanju?

Poprilicno nepoznat problem, nek isprati da li na svim serverima ili samo na " odredjenim ", takodje nek proba reinstalaciju ,)

Na svim serverima, reinstalirao je igru i isto se desava. Pomislio sam da je mozda otisla tastatura kao sto sam citao u nekoj drugoj temi ali onda bi se to desavalo uvek a ne samo dok je u squad-u...

Jedan lik iz naseg klana je rekao da postoji neki taster kojim se ukljucuje automatsko hodanje... za to prvi put cujem, ne znam da li to moze da ima neke veze ali ne verujem, opet kazem, desava se samo u squad-u!? Nebuloza totalna.

U BF2 ne postoji takav taster.

Meni se takodje desavalo da odjednom idem napred, bez da drzim W ali cim zaginem prestane.
Zaisata cudno.

Ma i meni se desava da pocne da mi ide sam, to je bag, i onda ja skocim ili tako nesto i on prestane ali ovde je poenta da se desava SAMO U SQUAD-U kao i da se desava NEPRESTANO.

Ma i meni se desava da pocne da mi ide sam, to je bag, i onda ja skocim ili tako nesto i on prestane ali ovde je poenta da se desava SAMO U SQUAD-U kao i da se desava NEPRESTANO.

Ovo se i meni desavalo i manifestovalo se tako da se krecem u jednu stranu bez da mogu ista da uradim povodom toga, ali je problem bio vezan za gubljenje paketa. Proveri da li ima packet loss...

Mada, desavalo mi se ponekad, kada u zgradi neko ukljuci Hilti ili sl. mega-potrosac da mi se masina smrzne na sekund :wall:

Falcon je napisao(la):
U BF2 ne postoji takav taster.
E bilo je neko dugme koje sam i ja koristio kad sam pocinjao da igram. Isto ga stisnes i nastavis da se kreces u tom smeru. Ali to je bilo sa narodnom verzijom igre i verovatno je bio bugg!
U svakom slucaju reinstalacije bi trebala da pomogne

I naravno nikako ne sme da koristi stari profil... Znaci neka ne kopira Profiles folder koji se nalazi u C:\Documents and Settings\lalalala\My Documents\Battlefield 2

Pa koja je onda poenta, to i jeste stari profil, zar ne? :) Igru je vec jednom reinstalirao.

@Falcon Samo u squad-u !

Ja sam 99,999% vremena u squadu, pa bi se i meni "mozda" ucinilo da ima veze sa squad-om ali ne vidim nikakvu vezu squad-tripovi

Neka proveri za svaki slucaj packet loss, a moze postovati i na nasem forumu o ovom problemu, mozda neko drugi ima resenje ;)

Vrh Dno