Dobio si 4 dvd-a, 4 s/n, itd? Ja se nisam registrovao online. Da li se registracijom nesto dobija? Oruzje koje imam vise je nego dovoljno. Ovo za SF sam napisao samo zbog dodatnih servera. Sam BF2 vanila, ukljuceni filteri bez lozinke, ista verzija, naseljen, nepopunjen, isti mod i naravno punkbuster, prepodne izbaci 400-500 a uvece 900-1000 servera. Bez filtera naseljen i nepopunjen brojka je oko 3000. E sad komplet je odlicna kupovina, bez daljnjeg. Prosao si skoro dz, dobio si 3 ekpanzije i brdo otkljucavanja za MP. Nazalost nije bilo ovog kompleta letos po ovoj ceni.Da budem iskren, Armored Fury i Euroforce jos nisam probao, posto moraju da se registruju online da bi moglo da se igra. A meni stalno prijavljuje neku gresku. Inace, Euroforce donosi jednu novu armiju i sedam novih oruzja, sto je po meni dovoljan razlog da se umesto BF2+SF uzme BF2 Complete Collection. Sto se tice servera, u igri mi prijavljuje preko 2000 bez SF, sto je meni vise nego dovoljno.
Ne bi SF bio skuplji od BF2 - 600 din. Mozda se i pojave ekspanzije u prodaji. Ili ako neko hoce da podelimo komplet, na vise delova ako moze/treba.Aj ako neko naleti samo na SF, neka javi, trazi se...![]()
Poslednja izmena: