Šta je novo?

Battlefield 2

Da budem iskren, Armored Fury i Euroforce jos nisam probao, posto moraju da se registruju online da bi moglo da se igra. A meni stalno prijavljuje neku gresku. Inace, Euroforce donosi jednu novu armiju i sedam novih oruzja, sto je po meni dovoljan razlog da se umesto BF2+SF uzme BF2 Complete Collection. Sto se tice servera, u igri mi prijavljuje preko 2000 bez SF, sto je meni vise nego dovoljno.
Dobio si 4 dvd-a, 4 s/n, itd? Ja se nisam registrovao online. Da li se registracijom nesto dobija? Oruzje koje imam vise je nego dovoljno. Ovo za SF sam napisao samo zbog dodatnih servera. Sam BF2 vanila, ukljuceni filteri bez lozinke, ista verzija, naseljen, nepopunjen, isti mod i naravno punkbuster, prepodne izbaci 400-500 a uvece 900-1000 servera. Bez filtera naseljen i nepopunjen brojka je oko 3000. E sad komplet je odlicna kupovina, bez daljnjeg. Prosao si skoro dz, dobio si 3 ekpanzije i brdo otkljucavanja za MP. Nazalost nije bilo ovog kompleta letos po ovoj ceni.
Aj ako neko naleti samo na SF, neka javi, trazi se... :)
Ne bi SF bio skuplji od BF2 - 600 din. Mozda se i pojave ekspanzije u prodaji. Ili ako neko hoce da podelimo komplet, na vise delova ako moze/treba.

Poslednja izmena:
Ne, dobio sam jedan DVD na kome se nalazi sve. Po jedan s/n za BF2, SF i Booster Pack (Armored Fury i Euroforce). U pravu si za servere, kada se upale filteri, ostaje oko 300-500.

Ne, dobio sam jedan DVD na kome se nalazi sve. Po jedan s/n za BF2, SF i Booster Pack (Armored Fury i Euroforce). U pravu si za servere, kada se upale filteri, ostaje oko 300-500.
Ostaje da se vidi cena SF i tog Booster pack-a ako se pojave pojedinacno u prodaji. Znaci komplet moze da se podeli na 3 dela. Neko zainteresovan?

Igram trenutno obican BF2 pa me zanima sta se dobija sa SF jel cu i dalje moci igrati na serverima gde sad igram ili je to druga igra?

Poslednja izmena:
SF je ista igra samo kao dodatak, igra se posebno ... znaci ne mozes igrati vanilu na sf serverima i obratno ... dobija se raznovrsnost, nova oruzja pored kojih i njeno velicanstvo G36E ( sto je vec neko pomenuo ). ostalo je maltene isto

Ortak i ja juce uzeli po Battlefield 2 sa svim dodacima (Special Forces, Armored Fury,Euro Force) u Tempu za 2000din. Bio je i jedan primerak vanila BF2 za 600din. Ovog za 2000din je bilo oko 6-7 komada. Ako nekome treba...

Da li neko zna gde u Novom Sadu ima da se kupi BF2 po ovim cenama, posto ga u novosadskom Tempu nema.
Poz.

video sam ga i u Dunavskoj na pocetku u onoj radnji sto prodaje muzicke diskove (prodaju i igre), mislim da je full bio 2400din...Ali to je bilo pre 2-3 meseca, mozda je jeftiniji sad. Ima i u merkuru da se kupi video igara ali su im rang 15 igre ~4000 i vise din...

Ajde vise kupujte pa da napravimo neki NS klan ... da sibamo ove BG lamere :d :d :d

600 dindzi skupo ... ihhhhh ajde gx ako ces igrati ... castim ja Vanilu ;) a ti plati negde pivce

Poslednja izmena:
600 dindzi skupo ... ihhhhh ajde gx ako ces igrati ... castim ja Vanilu ;) a ti plati negde pivce

:D Pa nije skupo 600dindzi, skupo je 2400 dindzi :) Nisam video vanilu nigde ! Ali aj kad vec oces da castis necu se buniti :D Igracu naravno, nadjemo se na pivcu pa cemo se dogovoriti za ostatak hehehe, i tako ja na pivce nikad ne idem za manje od 800 din :) NAstavicemo na PM-u, samo, fali nam jedan sa AMD sistemom da nam dodaje snajper, mi sa intelima smo sad u hendikepu :D

Overkill:

dobrodosao si :D :bottle:

Poslednja izmena:
@ gx

Onda dogovoreno ... ;)

hocemo nazvati " klan " ... " Vajdasag " :d:d:d :eyebrows: khm khm ...

primamo i OverKill-a ... svakako nije " native BG " :D a i fali nam pilota :bottle:

Bre niste me shvatili...mislio sam ono ja protiv vas :D
Jeste da nisam native BG...kada malo bolje razmislim nisam ni native SR :D...e sad za odredjenu kolicinu piva morao bih da razmislim :)

jeste, prvo piva pa onda u helikopter :D Al ajde, probacemo i to :wave:

Treba mi originalna EA mapa Gulf of Oman. Mozda neki link ili ako moze neko da upload-je, treba bas EA mapa.

Skinuo sam sa battlefield2.filefront.com mapu Gulf of Oman gde je SP 16, 32 i 64. Originalnu mapu nisam sacuvao, tu je SP 16. PB trazi "unmodified content", ne mogu na server.

Reinstaliraj igru.

Pa to ti je najbrze i najbezbolnije

Danas usao u igru posle nekog vremena i vidim da mi serveri crveni reinstalirao igru stavio patch 1.4 ono opet isto. Nisam ni znao da je izasla 1.41 verzija samo mi lose sto sad zbog neke sitne prepravke moram da skidam 530 mb. Kako da nisu napravili 1.4 to 1.41.

Danas usao u igru posle nekog vremena i vidim da mi serveri crveni reinstalirao igru stavio patch 1.4 ono opet isto. Nisam ni znao da je izasla 1.41 verzija samo mi lose sto sad zbog neke sitne prepravke moram da skidam 530 mb. Kako da nisu napravili 1.4 to 1.41.
Pa taj patch je izašao pre cirka godinu dana :zgran:
To ½neko vreme½ kod tebe baš potrajalo :D

Haha :) Nisam znao. Onda je server na kome sam igrao pre mesec dana sad tek stavio 1.41 posto mi je crven ili je nesto drugo u pitanju?

Prilikom on-line igranja BF2 blokira nekad cesto nekad povremeno (zamrzne slika, zvuk sekca, itd...), najcesce izgubim vezu sa serverom ali nije redak crash na desktop ili cak restart racunara. Desava se i da se samo monitor ugasi. Probao sam sa / bez overkloka g.kartice, CPU uvek default. To se desava samo kod BF2. Da li je ovo cesta pojava? Koji su moguci uzroci (sama igra, veza, racunar, itd...)? Da li i koliko cesto se to vama desava?

Da ti nije slabo napajanje?

LC 6550GP. Ali sve drugo dobro radi, pored ostalog prime95, orthos, TAT, 3DMark, itd...

Poslednja izmena:
a da nemas mozda ADSL modem ? Oce to ADSL modem da radi kad veza nije ogranicena tj. upload... Recimo ljudima se desava da ako koriste eMule i upale DC smrzne komp ili ode u restart lol :D

Nazad
Vrh Dno