Pa koja je onda poenta, to i jeste stari profil, zar ne?Igru je vec jednom reinstalirao.
:trust: pa napisao sam da NE kopira
Pa koja je onda poenta, to i jeste stari profil, zar ne?Igru je vec jednom reinstalirao.
Postoji! Ja sam imao neki programcic koji je to radio ali se ziv ne secam kako se zvao i odakle mi...
Moze li da se ucita novi CD Key bez reinstalacije? Napomena: nije u pitanju pirat, rec je o originalnoj igru i originalnom kljucu koji bi da ubacim u postojeci BF2.
Do sad si vec mogao da reinstaliras BF2![]()
Use battlefield2_code.exe to re-enter your CDKEY, this can be located in the support folder of where you installed battlefield 2 on your Hard-Drive.
After re-entering your CDKEY you must then reapply the latest patch in order for it to be encrypted into the registry.
Hvala svima. Ne nerviram se jer nista nije ni bilo bas hitno. Cak mi je i neki post obrisan medjuvremenu. Kod ovakvih stvari, ja uvek radim defragmentaciju, prva posle deinstalacije i druga posle instalacije, zato i nisam zurio.
@ Falcon
Ovo mi je trebalo juce! Jos se ja pitam kako to ima CoD2 a nema BF2! Hvala u svakom slucaju.
Nema na cemu, nadam se da ce jos nekome koristiti
Inace, nemojte pokretati taj utility samo da vidite sta radi :d Pojavi se maska gde trazi da se upise CD key. I ako samo stisnete Cancel i zatvorite, program ipak obrise CD key iz registry-a pa je potrebno upisati ga i ponovo pokrenuti patch. Manifestuje se tako sto vam igra izleti na desktop kad pokusate na udjete na bilo koji server.
Posao od 3 minuta, ali opet, svaka skola se placa![]()
Kako da skinem/sprecim pojavljivanje prozora "Message from EA_Download Highway Tampa now" nakon logovanja na server?
Odlican komplet, jos bolja cena! Nazalost kupih letos obican BF2 za 600 dinara. Da li se isplati da dam 2000 dinara za tri dodatka? Kakvi su dodaci, da li valjaju cemu? Da prodam moj BF2 vanila? Ima li zainteresovanih? Navali narode.Ortak i ja juce uzeli po Battlefield 2 sa svim dodacima (Special Forces, Armored Fury,Euro Force) u Tempu za 2000din. Bio je i jedan primerak vanila BF2 za 600din. Ovog za 2000din je bilo oko 6-7 komada. Ako nekome treba...
Hvala im lepo! Znaci treba da im se zali neki redneck amerikanac pa da to uklone!Ne mozes ... Curtesy by EA![]()
Odlican komplet, jos bolja cena! Nazalost kupih letos obican BF2 za 600 dinara. Da li se isplati da dam 2000 dinara za tri dodatka? Kakvi su dodaci, da li valjaju cemu? Da prodam moj BF2 vanila? Ima li zainteresovanih? Navali narode.
Hvala im lepo! Znaci treba da im se zali neki redneck amerikanac pa da to uklone!
Ako dobro vidim filtere, game-monitor ima Special Forces i Euro Forces a nema BF2 vanila nego prikazuje sve kad se mod/expansion polje ostavi prazno. Nema filter da je server "naseljen" i da nije pun. Na Special Forces izadje 299 servera, Euro Forces samo 30 servera, ukljuceno public server i verzija 1.41. E sad sta je naseljeno i sta nije puno ne vidim. Cini mi se da je sve ovo bolje uradjeno u samoj igri. Izgleda da bi vredelo uzeti samo SF.
Bas tako! Raspitujem se u vezi ekspanzija.Pa rekao je čovek da ima vanilu,pita za expanzije.
Bolje mi deluje pack BF2 + SF i da se resim BF2 posto ga vec imam ili solo SF. Slabo su zastupljeni Euro Forces i Armored Fury po serverima.Ortak i ja juce uzeli po Battlefield 2 sa svim dodacima (Special Forces, Armored Fury,Euro Force) u Tempu za 2000din. Bio je i jedan primerak vanila BF2 za 600din. Ovog za 2000din je bilo oko 6-7 komada. Ako nekome treba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari