Šta je novo?

Battlefield 2

Covek je reinstalirao citav Win zbog toga i sada radi... :trust:

@Overkill Znaci, po tebi covek treba da batali svoj BF2 nick koji je gradio ko zna koliko? Nisam siguran da se razumemo. :) Ali sada mu radi i to je jedino vazno.

Poslednja izmena:
Overkill ti je napisao da ne koristiš nalog koji ti se nalazi u MyDocuments/BF2 folderu, već da izbrišeš taj sa HD-a, uđeš u igru i na Retrive Account (povratiš isti nalog sa neta). Tada ti igra napravi isti taj u MyDocumentsu, ali bez pokvarenih fajlova kojih je bilo u starom.

Uff...dobro je...vec sam pomislio da cu ostati ne shvacen :D Salu na stranu bitno je da sada radi.

Moze li da se ucita novi CD Key bez reinstalacije? Napomena: nije u pitanju pirat, rec je o originalnoj igru i originalnom kljucu koji bi da ubacim u postojeci BF2.

Postoji! Ja sam imao neki programcic koji je to radio ali se ziv ne secam kako se zvao i odakle mi...

Do sad si vec mogao da reinstaliras BF2 :p

Do sad si vec mogao da reinstaliras BF2 :p

Planirao sam za vikend, verovatno nedelja. Do onda cekam da vidim postoji li drugi nacin. Nije to meni bas hitno, radi BF2 i ovako i to dobro. Ne mogu bas sve da napisem. Od nedelje radice bez greske! Ako prodje ovo s kljucem i ranije.

@ vojans

Hvala za kljuc. Posle x9392 nesto je bas dugacak niz, mnogo duzi nego kad bi ja ukucao x9392novicdkey. Da li je to to?

do sad si mogao bar 20x da reinstaliraš BF2

Najlaksi nacin je reinstall ne vidim razloga da se nerviras toliko ,) ne gubis nista reinstaliranjem ... ??

Use battlefield2_code.exe to re-enter your CDKEY, this can be located in the support folder of where you installed battlefield 2 on your Hard-Drive.
After re-entering your CDKEY you must then reapply the latest patch in order for it to be encrypted into the registry.

:smoke:

Hvala svima. Ne nerviram se jer nista nije ni bilo bas hitno. Cak mi je i neki post obrisan medjuvremenu. Kod ovakvih stvari, ja uvek radim defragmentaciju, prva posle deinstalacije i druga posle instalacije, zato i nisam zurio.

@ Falcon
Ovo mi je trebalo juce! Jos se ja pitam kako to ima CoD2 a nema BF2! Hvala u svakom slucaju.

Hvala svima. Ne nerviram se jer nista nije ni bilo bas hitno. Cak mi je i neki post obrisan medjuvremenu. Kod ovakvih stvari, ja uvek radim defragmentaciju, prva posle deinstalacije i druga posle instalacije, zato i nisam zurio.

Ja bas zbog toga drzim BF2 na posebnoj particiji od 10GB, na pocetku drugog HD-a :D Umesto deinstalacije radim full format, a defragmentacija se jako brzo zavrsi. Plus, mape se jako brzo ucitavaju, samim tim sto igra nije na istom disku na kojem su OS i page file. A i 2GB memorije itekako znaci za ovu igru. U 99% slucajeva mi se prvom ucita mapa, i vrlo cesto vec dignem jednu zastavicu dok se ne ucita ostalima.

@ Falcon
Ovo mi je trebalo juce! Jos se ja pitam kako to ima CoD2 a nema BF2! Hvala u svakom slucaju.

Nema na cemu, nadam se da ce jos nekome koristiti ;)
Inace, nemojte pokretati taj utility samo da vidite sta radi :d Pojavi se maska gde trazi da se upise CD key. I ako samo stisnete Cancel i zatvorite, program ipak obrise CD key iz registry-a pa je potrebno upisati ga i ponovo pokrenuti patch. Manifestuje se tako sto vam igra izleti na desktop kad pokusate na udjete na bilo koji server.

Posao od 3 minuta, ali opet, svaka skola se placa :D

Nema na cemu, nadam se da ce jos nekome koristiti ;)
Inace, nemojte pokretati taj utility samo da vidite sta radi :d Pojavi se maska gde trazi da se upise CD key. I ako samo stisnete Cancel i zatvorite, program ipak obrise CD key iz registry-a pa je potrebno upisati ga i ponovo pokrenuti patch. Manifestuje se tako sto vam igra izleti na desktop kad pokusate na udjete na bilo koji server.

Posao od 3 minuta, ali opet, svaka skola se placa :D

Pazi kad sam bas ovo i uradio! Otvorim ja da pogledam sta je to, vidim prozor za ucitavanje cd key-a i zatvorim posto mi vise ne treba jer je pala deinstalacija/instalacija. Dobro je da sam procitao post na vreme . Pa ovo je neuporedivo bolje reseno u CoD2. Kakvi papci!

Nesto slicno oko HDD sam i ja planirao. A BF2 je inace na maloj particiji.

Kako da skinem/sprecim pojavljivanje prozora "Message from EA_Download Highway Tampa now" nakon logovanja na server?

Ortak i ja juce uzeli po Battlefield 2 sa svim dodacima (Special Forces, Armored Fury,Euro Force) u Tempu za 2000din. Bio je i jedan primerak vanila BF2 za 600din. Ovog za 2000din je bilo oko 6-7 komada. Ako nekome treba...

Ortak i ja juce uzeli po Battlefield 2 sa svim dodacima (Special Forces, Armored Fury,Euro Force) u Tempu za 2000din. Bio je i jedan primerak vanila BF2 za 600din. Ovog za 2000din je bilo oko 6-7 komada. Ako nekome treba...
Odlican komplet, jos bolja cena! Nazalost kupih letos obican BF2 za 600 dinara. Da li se isplati da dam 2000 dinara za tri dodatka? Kakvi su dodaci, da li valjaju cemu? Da prodam moj BF2 vanila? Ima li zainteresovanih? Navali narode.
Ne mozes ... Curtesy by EA :p
Hvala im lepo! Znaci treba da im se zali neki redneck amerikanac pa da to uklone!

Odlican komplet, jos bolja cena! Nazalost kupih letos obican BF2 za 600 dinara. Da li se isplati da dam 2000 dinara za tri dodatka? Kakvi su dodaci, da li valjaju cemu? Da prodam moj BF2 vanila? Ima li zainteresovanih? Navali narode.

Hvala im lepo! Znaci treba da im se zali neki redneck amerikanac pa da to uklone!

Treba ti Special Forces da bi omogućio unlock još po jedne vrste oružja za svaku klasu.A među njih spadaju i ½njihova veličanstva½ G36E i FN2000 :D To ti je jedino bitno u celoj priči sa dodacima,ostalo je stvar ukusa.
Ova druga dva nisam igrao pošto imam deluxe verziju (vanila+SF),ali mislim da nisu nešto popularni u širim masama.Što se tiče SF imaju realno 2 eventualno 3 mape koje su se primile u ½narodu½,Warlord,Ghost Town i eventualno Iron Gator.

Special Forces, Armored Fury,Euro Force su manje popularni od vanile i samim tim ima manje servera. Generalno nisu losi ti nastavci...tako da ako imas visak love...znas sta ti je ciniti :)

Koliko je to dodatnih servera? Meni sad redovno izlazi od 450 do 1000 servera.

Ako dobro vidim filtere, game-monitor ima Special Forces i Euro Forces a nema BF2 vanila nego prikazuje sve kad se mod/expansion polje ostavi prazno. Nema filter da je server "naseljen" i da nije pun. Na Special Forces izadje 299 servera, Euro Forces samo 30 servera, ukljuceno public server i verzija 1.41. E sad sta je naseljeno i sta nije puno ne vidim. Cini mi se da je sve ovo bolje uradjeno u samoj igri. Izgleda da bi vredelo uzeti samo SF.

Ako dobro vidim filtere, game-monitor ima Special Forces i Euro Forces a nema BF2 vanila nego prikazuje sve kad se mod/expansion polje ostavi prazno. Nema filter da je server "naseljen" i da nije pun. Na Special Forces izadje 299 servera, Euro Forces samo 30 servera, ukljuceno public server i verzija 1.41. E sad sta je naseljeno i sta nije puno ne vidim. Cini mi se da je sve ovo bolje uradjeno u samoj igri. Izgleda da bi vredelo uzeti samo SF.

Aman covece ... ne more SF only ... Vanila is " must have " i kad ta dva dela savladas onda se igraj dalje do mile volje ... a to ti je aproksimativno od 6 - 12 meseci ;) :D

Pa rekao je čovek da ima vanilu,pita za expanzije.
Bas tako! Raspitujem se u vezi ekspanzija.
Bolje mi deluje pack BF2 + SF i da se resim BF2 posto ga vec imam ili solo SF. Slabo su zastupljeni Euro Forces i Armored Fury po serverima.

Da budem iskren, Armored Fury i Euroforce jos nisam probao, posto moraju da se registruju online da bi moglo da se igra. A meni stalno prijavljuje neku gresku. Inace, Euroforce donosi jednu novu armiju i sedam novih oruzja, sto je po meni dovoljan razlog da se umesto BF2+SF uzme BF2 Complete Collection. Sto se tice servera, u igri mi prijavljuje preko 2000 bez SF, sto je meni vise nego dovoljno.

Aj ako neko naleti samo na SF, neka javi, trazi se... :)

Nazad
Vrh Dno