Šta je novo?

Battlefield 2

Hehe, pa nas server kako da ga promasim:d

nikolaf7 je napisao(la):
Hehe, pa nas server kako da ga promasim:d
HAHAHA :D E nemas pojma koliko si upravu :beat:
Svuda nas ima :eyebrows: Kad sad nisam umro od smeha nikad necu...
(Pencha)

Poslednja izmena:
Sta je to sa ovim glupim account serverom? Ovih dana malo malo pa ne mogu da se ulogujem. I to traje po nekoliko sati. Evo ceo dan bez uspeha. Jel zna neko o cemu se radi?

Jel moze u Singleplayeru.

Jel mogu mape za Battlefield 2: Armored Fury, iBattlefield 2: Pecial forses da se igraju off line u singleplayer modu kao Battlefield 2 misije.

igra mi se bf2 kuci u singleplayeru,al vidim da je izasao i bf 2142 pa koji od ova dva da uzmem (najbitniji mi je gameplay) ??

Ni jedan Battlefield nije zanimljiv u SP-u. Nemoj da bacas pare na original (ako si planirao original da uzmes) da bi ubijao botove.

BF2 je bolji...bar za mene...a i bolje radi.Za BF2142 nisam ni siguran da postoji single-player, bar ne bez dodatnih akcija tipa editovanje ini.ja ili tako nesto.

au brate, 60din za dva DVD-a pa uzmi oba pa probaj sam pa oceni. U BF2 u SP ima vise vozila, vise botova, drugacije je...dok je BF2142 drugacije izbalansiran, skoro da nema vozila ili su krsh, biti pesadinac je kao imati cir na zelucu, ocu reci - boli, a botovi kad sednu u mech-a jako tesko izlaze napolje...

U povoju je novi klan za ljude sa prostora bivse Jugoslavije a i za sve ostale zainteresovanje. Tu je i novi forum. Gledamo da svi imamo originale, ali nije obavezno. Cista zabava je u pitanju, bez ikakvih obaveza. Pridruzite nam se!

=RAKIA=

http://battlefield.justforum.net/index.forum

Prilozi

• rakia.gif
    rakia.gif
    33.4 KB · Pregleda: 63
moje skromno pitanje ... dali može BF2 da se natera nekako da radi u rezoluciji 1680*1050 (native za moj monitor) , ovo skaliranje mi se ne sviđa ...

Imam jos jedan problem sto se tice same igre... imao sam otvoren nalog pod jednim imenom i kada god ubacim prefix i kliknem LOGIN on mi kaze da mi nije tacna sifra!? Bez prefixa udje normalno. Onda sam obrisao taj nalog i pokusao da napravim minimum DESET razlicitih naloga (slicnih) koji BILION posto nisu zauzeti ali mi on stalno prijavljuje da su ti nick-ovi zauzeti. To je apsolutno nemoguce. A imam i ortaka koji moze da proveri koji sve nick-ovi postoje na prvih nekoliko slova ili tako nesto. Sta se desava?

Onda sam pozeleo da povratim onaj nick sto nije hteo da radi sa prefixom, ali sada opet nece!?!? Upisem TACNU sifru ali nece!?

Posebna prica je to sto sifra ne moze da se povrati! Ima opcija FORGET PASSWORD i kada na to kliknem on me baci na valjda gamespy sajt i trazi mi IGN nick i email!? Alo bre, pa koji su to majmuni, mogu li IKAKO da provalim koja mi je sifra na tom nicku?

Poslednja izmena od urednika:
Poslednja izmena:
Nisam pratio ovu temu od pocetka (a nema sanse sada da citam 26 strana) i izvinjavam se ako je vec bilo.

BF2 1.002442 + AMD x2 + Ati 1300PRO i problem je sto igra (sa sve uvodnom spicom) ide 2x ubrzano. Hm, kako usporiti na normalnu brzinu???

Mozda zato sto ti je procesor x2. :d Ne, stvarno, cuo sam da igra secka i ide sporo ali da ide brzo to stvarno prvi put cujem. :) Za pocetak instaliraj poslednji patch 1.41. njega svakako moras da imas da bi mogao da igras na serverima sirom sveta.

Evo probao sam ponovo i sve je 2x ubrzano, tenk ide ko da je avion, kad pritisnem shift da trcim dobijem hiperpogon.... i uz to nista ne secka :) ali ne moze da se igra :(

Nadam se da je neko imao slicno iskustvo, pa da ga podeli samnom.....

PS: Skunuo sam patch i instalirao ali sada igra nece ni da krene :( Crn ekran na 1 sekundu i vrati me u windows.

Poslednja izmena:
np, proveri prvo da li radi, pa javi , mozda jos neko ima ovakav probelm pa mu bude koristilo...

Evo sada radi normalno. Inace, control panel/system/devices/procesors pa onda roll back driver, restart i radi :)

Tx gx-x i tx google ;)

evo i ja sam pazario bf2-deluxe edition , pa naravno odma par pitanja ...

kad se sve instalira igra je 1.1.2878-710.0 što bi trebalo da je verzija sa patch-em 1.3 , ja imam full patch 1.4 , ali je problem što nigde ne mogu da nađem 1.4 -> 1.41 , nije valjda da mora da se skida full 1.41 (mada nije ni to problem za 512/512)... ajde dajte savet ... inače može i preporuka za neki server gde se igra *opušteno* , pošto sam ustvari igru kupio deci , jeste da stariji (12,5 god) igra čak i bolje od mene , ali čisto da ga neko ne smara bezveze , mislim svakakvih ludaka ima ...

Hm, cudno da je igra odmah na 1.3... a jos cudnije je to sto ne postoji 1.4 -> 1.41. a najcudnije je to sto cujem da sa 1.41 moze da se pregazi bilo koji patch, sto obicno ne moze, vec mora ili poslednji na "cisto" ili samo nadogradnja... potvrdi molim te da li si uspeo da pregazis 1.3 patch sa 1.41.

Ne znam na sta mislis kada kazes "opusteno" da igra i kada kazes da ne zelis da ga neko smara... sta ima neko da ga smara, neka on igra svoju igru i bas ga briga... nigde ne moze da se bude 100% zasticen od budala na internetu, toga uvek ima. Jedino da igra off-line ali to onda nije to. :)

1.41 je *prošo* najnormalnije , tako da može ... samo mi je malo čudno što su pingovi dosta veliki , tj mnogo veći nego npr u gtr , rfactor , itd ... tamo retko imam ping preko 200 , dok je ovde retko koji ISPOD 200 ... inače bio je na par servera i sve je bilo OK , čak nije bio ni najgori ...

Pa ping zavisi od servera a ne od igre. Bogami, tesko da ces ovu igru da igras na pingu od 200. Mislim da je 100 kraaaajnja granica. Ali posto imas original, neces imati apsolutno nikakvih problema da nadjes server koji ti odgovara.

evo i ja sam pazario bf2-deluxe edition , pa naravno odma par pitanja ...

kad se sve instalira igra je 1.1.2878-710.0 što bi trebalo da je verzija sa patch-em 1.3 , ja imam full patch 1.4 , ali je problem što nigde ne mogu da nađem 1.4 -> 1.41 , nije valjda da mora da se skida full 1.41 (mada nije ni to problem za 512/512)... ajde dajte savet ... inače može i preporuka za neki server gde se igra *opušteno* , pošto sam ustvari igru kupio deci , jeste da stariji (12,5 god) igra čak i bolje od mene , ali čisto da ga neko ne smara bezveze , mislim svakakvih ludaka ima ...

Imas mini prelaz na http://burek.freehostia.com/downloads/30.html.
Poz.

Kakva konekcija mi treba za igranje onLine?

Treba ti punih 256/64 KB/s. Najmanji ADSL paket će ti vršiti posao, ali imaj na umu da je to u stvari 200/50 KB/s i da ćeš zbog toga imati povremena štucanja i neprijatnosti.

Nazad
Vrh Dno