Šta je novo?

Batman: Arkham Asylum

zaglavio sam kod 3 scarecrow kad nagazim na onaj kavez sto propada,kako se izvlacim odate (ja mislim da treba da se ukljuci ono F da mogu da se izvucem do drugog kaveza al mi to F stalno precrtano) neznam jer to neku bug u igrici ili ima neki drugi nacin da se to predje

zaglavio sam kod 3 scarecrow kad nagazim na onaj kavez sto propada,kako se izvlacim odate (ja mislim da treba da se ukljuci ono F da mogu da se izvucem do drugog kaveza al mi to F stalno precrtano) neznam jer to neku bug u igrici ili ima neki drugi nacin da se to predje

Takav sam ja imao problem u onoj d2d verziji, menjanje gravity-a je pomoglo.

Nije ti dobra verzija...
Ja sam ovu novu sa pAtch-om za PhysX presao bez i jednog jedinog baga...

Planiram da skinem doticnu igru , pa me interesuje da li je bolje igrati na dzojstik ili na tastaturu ???

Nisam probao ali mislim da je svejedno. Mada mozes biti precizniji misem kao u slucaju Resident Evil-a 5.

hmm sa Drugom verzijom bez patcha uopste nisam imao taj problem,cim skocis na prvi kavez i tu gde si kad propadnes pokaze ti "F" onaj mamlaz me tri puta uvatio na putu do gore xD
-------------------
Btw Presao sam je na normal , 71% gotovo, sada cu na Hard :laugh:
znam da sam dosadan ali samo vraziji procesor cekam :wall:

Ma bolje je Batmena igrati tastaturom i misem, bas su kontrole ekstra...

Jesi li igrao sa dzojstikom? Daleko je bolje nego sa tastaturom. Ionako u igri ti nije potrena nikakva preciznost.

Jel ovaj UT3 engine osetljiv na OC - zamrzne se i ispadne u win posle 10 min...?

Osetljiv je na nestabilan OC verovatno :)

@Kuzma X

Nisam probao sa dzojstikom, ali meni je sasvim ok na tastaturi...

Pa i nije bas nestabilan OC -Shift i kriza rade po vise sati bez problema....nemam pojma

Ne znam onda zasto ti crashuje... Nije ti do OC-a mozda...

Ja se zaglavih u Arkham mansion posle pada onog lustera, ne mogu da nadjem dokumenta od one doktorke - gde su?

Poslednja izmena:
U biblioteci, tamo gde su ono dvoje bili zavezani, upali Vision onaj i pogledaj po knjigama tu dole, na jednoj ce biti otisak i nju uzmes...

Poslednja izmena:
Da, nasao i ja sinoc Walkthrough, problem je sto ja nisam bio u njenoj kancelariji tako da moj Batman ne zna za otiske :wall:
Sad moram da se vratim i da nadjem taj office od Dr. Young ili kako vec :mad:

Da, nasao i ja sinoc Walkthrough, problem je sto ja nisam bio u njenoj kancelariji tako da moj Batman ne zna za otiske :wall:
Sad moram da se vratim i da nadjem taj office od Dr. Young ili kako vec :mad:

Ubih se trazeci otiske po biblioteci, jer nisam bio u njenoj kancelariji. Gde se inace nalazi?

Mislim da mi je promakao ovaj otvor na ventilaciji gore:
72zu2u.jpg

Da li se preko njega dolazi do office-a?

Cuj ga...da idi tamo i imas mogucnost da sam brises dupli post

Dobro bre sta se palis, ti mislis da ja imam vremena da citam sve to? Neki od nas moraju nesto i da rade ;)
Hvala za tip :banana: Ovo se vidi iz aviona ali ocigledno posle 5 sati igranja paznja popusta. Note to myself: "Ne igrati duze od 3 sata" :D

Poslednja izmena:
lol ne palim se, moja greska pa ne stavljam smajli, Avo ga jedan Street Fighteru:D
P.S uvek citam ono sto me zanima, logicno mi nekako;):D

Poslednja izmena:
jos ima ljudi koji nisu bar jednom presli? :S
ja ga obrnuo u nekih 40 sati max( 3 dana) U petak poceo u nedelju zavrsio pa sad ne znam tacne sate :)))

Ja sad krecem, za dan presao 30-40% sto mi je ok ;)

Da li se ova igra moze igrati non-x360 gamepadom? Uopste mi ne detektuje moj gamepad. Ni u lauuncheru gde se binduju kontole, ni u samoj igri.

Ima li pomoci?

Zavisi koji ti je dzojstik. Neke ne vidi igra. Za njih mozes da probas da upotrebis program joy to key:

http://www.electracode.com/4/joy2key/JoyToKey English Version.htm

Sa njim mozes da podesis da se dzostik ponasa kao mis i tastatura. Ja sam licno sa ovim programom i nekim prostim PS2 kontrolerom igrao Doom 3 na PC-u. Jeste komplikovan ali kad ga podesis, radi savrseno

Ili uzmi neki novi Saitek, oni imaju ta podesavanja u svom softveru. Tj. njihov softver im omogucava emulaciju misa i tastature, podesavanje profila i jos dosta toga. Mislim , imam Saitek rumble pad i radi savrseno preko emulacije. Jedino nemas vibracije tako.

Kada pokupis secret mapu, na mapi se javljaju zeleni znaci pitanja koji se krecu. O cemu se radi ?

Batman: Arkham Asylum commits 2.5 million
http://www.gamespot.com/news/6228786.html

"....single-player add-on to the game's Challenge mode. (A PC version is expected later this year.) The add-on included two new maps: Totally Insane caters to action-oriented players, presenting hordes of psychotic inmates that Batman must trounce. Nocturnal Hunter takes the opposite tack, tasking players with staying stealthy while picking off Joker's goons."

Igra mi crashuje odmah na pocetku , kada sam u liftu sa Jokerom . Dobijem lepi blue screen i resetuje komp .

Imam ovu noviju verziju . . . Jer mozda zbog Physicsa , ili sta vise? Imam najnovije drajvere . Komp mi i vise nego prelazi preporucene zahteve .

Ako je do lekica , PM .

Hvala unapred :)

EDIT: Evo sada dobijam blue screen na svaki minut - dva . . .

Poslednja izmena:
Vrh Dno