Šta je novo?

Batman: Arkham Asylum

E sad mi ne radi save!:mad:

igra je stvarno vrhunska, vrlo sam zadovoljan i pricom i grafikom i kako mi radi na ovoj konfiguraciji, znac sve na high, bez aa, 16x10 fps je oko 60 :) divota! aa nesto nisam mogao da podesim iz catalista a da mi se svidi, kao da nekako izgleda jos bednije nego bez njega....

Sta je tacno PhysX, za sta sluzi ? Da li 9600GT podrzava to jer mi igra prijavljuje da ne podrzava ali mi ipak da da ga ukljucim.

Sta je stereoscopic 3D (opcija u igri za koju kaze da je disabled u Nvidia CP-u) ?

Sta je tacno PhysX, za sta sluzi ? Da li 9600GT podrzava to jer mi igra prijavljuje da ne podrzava ali mi ipak da da ga ukljucim.

Sta je stereoscopic 3D (opcija u igri za koju kaze da je disabled u Nvidia CP-u) ?

PhysX je Fizika , znaci specijalna obrada proracuna kako da se objekti ponasaju kad si u kontaktu sa njima bla bla... a da li 9600 podrzava to ne znam ...
a stereoscopic 3D je Opcija za hmm 3D , potrebni su ti cvikeri od 400$ i monitor koji podrzava 120Hz , ukljucis tu opciju i gledas tvog batmana da stolu u 3d okolini kako razbija glave zatvorenicima :D

Naravno da 9600gt podrzava PhysX, ali nije dovoljan za lepo igranje...

Ovde ti je lepo prikazano šta je i šta može PhysX u Batmanu: http://www.youtube.com/watch?v=6GyKCM-Bpuw&feature=player_embedded
I da, 9600GT podržava fiziku, i Batmana možeš da odigraš bez problema sa fizikom na medium.
Stereoscopic 3D je za ove fancy nVIDIA naočare koje dočaravaju igru kao u 3D,a pošto ih nemaš onda je opcija disabled.

Poslednja izmena:
Neko je pominjao nivo ku kome treba da deaktiviram dzokerovu bombu u onoj biblioteci. Srusim luster, deaktiviram bombu i spasim onu dvojicu sto su vezana i zada mi zadatak da pronadjem neka dokumenta. Da stvar bude jos gora ja sam vec presao betmena i tacno znam gde su dokumenta, ali sad ih nema na tom mestu. Kada ukljucim detective mod, uopste nema onih otisaka kako bih na osnovu njih mogao pronaci dokumenta. Vidim da pricate o kancelariji dr Young, navodno ako se preskoci da nema otisaka. U kom je delu zapravo ta kancelarija ?

I ja sam se zaglavio tu, samo se vrati to glavnog hola gde je ona velika statua sa stepenicama sa obe strane, idi levo i kroz vrata u kancelariju Dr Young.
Ja presao igru danas konacno (malo slobodnog vremena), mogu reci da je igra extra i da je ne propustite. Za mene igra godine pored Street Fighter-a IV. ;)

Da li postoji mogucnost da se zezne nesto ako se unistalira D2D verzija i instalira nova, "ponovo-napunjena" verzija... ? Pre svega mislim na windows live, jer sam na nekim forumima procitao da se desavaju problemi tipa da nema "save" i slicno... MOlim odgovor !!!

live kao i u svim igrama, radi. samo kreiraj offline profil i radi save game.

Moze mala pomoc.Imam 1.1 patch i ide mi normalno uvodni deo kada pratim Dzokera sve do trenutka kada treba da pocne igra i izbaci mi gresku,probao sam sve,physx obrisao pa ponovo insatlirao,patchovao sto puta i ne znam vise sta da radim.

Moze mala pomoc.Imam 1.1 patch i ide mi normalno uvodni deo kada pratim Dzokera sve do trenutka kada treba da pocne igra i izbaci mi gresku,probao sam sve,physx obrisao pa ponovo insatlirao,patchovao sto puta i ne znam vise sta da radim.

Mozda ti i pomognemo ako nam kazes nesto vise o gresci? :)

ekstra igrica, danas sam je presao bas mi je legla. nije dosadna, atmosfera odlicna, tekst odlican, ma sve mi se svidelo :) jedna od boljih u poslednje vreme! kad sam zavrsio bio sam na 72% znaci ima jos dosta da se cunja i lunja :)

da pitan jos samo: da li je neki od chalenge-a sa scarecrow-om? odnosno mogu li to da odigram jos koji put? posto kod mene nema ni jedan takav chalange, a taj deo igre mi je nekako bas simpatican :)

Poslednja izmena:
Mozda ti i pomognemo ako nam kazes nesto vise o gresci? :)

Ovo mi izbacuje:
General protection fault
History;QA_APPROVED_BUILD_OCTOBER_2008_177051 19.08.2009 13:45:35 FMOD:42200/42200 Game
GImage::GImage0 Address=0xa11367(filename not found)
GImage::GImage0 Address=0xa00e9a(filename not found)
To mi izbaci posle uvodnog dela i kada treba da pocnem sa igrom izbaci gresku a zvuk u pozadini cujem

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Kažu da je to ovo:
"It's blatantly an issue loading the "Games for Windows Live" client."

i ovo u nastavku:
"I think you mentioned you already tried to reinstall GFWL, but uninstall it anyway again, and run this one."
http://www.microsoft.com/downloads/...DB-0765-4980-9C1B-8F781AD50BD0&displaylang=en

E sad....

E da,evo i link odakle sam citirao:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=11314672
Znaci da obrisem Games for Windows Live koji imam, i da instaliram ovaj?

Tako kažu tamo....ali mislim da ne bi trebalo mnogo da se nadaš.
Probaj i sa nekim drugim lekom umesto onoga koji si koristio.

Poslednja izmena:
Molim i drugi put :)

Mislim da je moj i tvoj problem isti, samo meni ne javlja poruku o gresci vec se samo vrata ne otvaraju kada treba da pocne igra.
Mozda bi nam pomoglo kada bi nam neko na pm ili vec kako poslao svoj save, odmah po pocetku igre, da prodjemo ta prokleta vrata :wall:.
U svakom slucaju hvala..

Mislim da je moj i tvoj problem isti, samo meni ne javlja poruku o gresci vec se samo vrata ne otvaraju kada treba da pocne igra.
Mozda bi nam pomoglo kada bi nam neko na pm ili vec kako poslao svoj save, odmah po pocetku igre, da prodjemo ta prokleta vrata :wall:.
U svakom slucaju hvala..

Kakav sam baksuz. Kada iskljucim physx igra radi i ja prelazim normalno.Medjutim,kada je ukljucen physx sve radi dok ne dodjem do prvog filma i tu me izbaci sa vec pomenutom greskom.I sada mi se i ne igra kada ne moze da radi onak0o kako ja hocu,tuga

Meni nema veze sa fizikom, okreni obrni nemogu da prodjem ta vrata..

Čoveče....nemoj da te mrzi,instaliraj ove novije i probaj, onda ćeš bar i baš,za sigurno znati.
Pa uz Patch v1.1 i daju ove drivere PhysX 9.09.0814 za install,sigurno nije za džabe.

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ujf6P6iGcfc[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Vrh Dno