Šta je novo?

Batman: Arkham Asylum

Zavrsih igru, samo cu reci da je remek delo i ozbiljan kandidat za igru godine.

Ni jedan jedini bag, sa fizikom na High, stvarno zalim ljude koji su se mucili sa onom osakacenom verzijom.

Nazalost, morao sam da reinstaliram sistem, tako da sam izgubio Games For Windows offline profil. Mrzi me da krecem od starta, a stvarno me silno interesuje kraj, tako da bi mi mnogo znacilo ako bi neko mogao da mi pomogne po ovom pitanju. :) Jel postoji neka opcija da vratim predjasnji profil?

Ja je predjoh sinoc.. Jedina zamerka mi je The Joker! :) Mnogo je lak na kraju!

Da li neko sa Ati kartom odigrao finalnu igru bez problema.Ne piatm ovo, da bih nekog zavitlavao, jer ciu mozda predji kod crvenih.

Prijatno sam iznenadjen igrom :)

Grafika je odlicna, atmosfera je pogodjena - betmenovska stripska.
Umesto klasicne krljacine combat sistem i resavanje zadataka je prilicno inevntivno odradjeno, mozes i da se makljas ali i da se sunjas, letis...Igra ima pricu i porwed stroge linearnosti...u svakom slucaju igra dokazuje da dobro osmisljen koncept moze da uspe. Ocena 8.2

hahhaha ocena 8.2 ... ali onih 0.2 me odusevilo ! strucni ziri lol .
Moja ocena je 9.7 !

Da li neko sa Ati kartom odigrao finalnu igru bez problema.Ne piatm ovo, da bih nekog zavitlavao, jer ciu mozda predji kod crvenih.

Odigrao sam ja na 4890 celu igru bez problema sa max grafikom i 80fps. Sada na Nvidiji (zeleni) je jos bolje zbog Fizike . Tako da , moze na ATIju ali Nvidia is the way its meant to be played ! Igram opet lol , na HArd ovaj put .. opasna igra ... stavljam je u kos sa Wulverinom

Poslednja izmena:
Odigrao sam ja na 4890 celu igru bez problema sa max grafikom i 80fps. Sada na Nvidiji (zeleni) je jos bolje zbog Fizike . Tako da , moze na ATIju ali Nvidia is the way its meant to be played ! Igram opet lol , na HArd ovaj put .. opasna igra ... stavljam je u kos sa Wulverinom

Isto ovde, bez problema ;)

hahhaha ocena 8.2 ... ali onih 0.2 me odusevilo ! strucni ziri lol .
Moja ocena je 9.7 !

tebi je smesno a ja sam se bas razmisljao da li da dam 8.3 ali ipak na kraju mi se ucinilo da bi to bilo previse...Cak, iz sadanje perspektive, nakon nedelju dana dao bih 8.1.
Zato sto je uspela na kraju da me smori ona makljaza..previse konzolaski za moj ukus:D

evo pikam vec mozda 5h igru,lepo uradjena i kao i sve ut3 igre optimizovana....ima ponekad dosadnih delova gde idem iz tacke A u tacku B pa opet nazad i sl,ali ako se to zanemari igra je super
a ona Jockerova mala,uf....da mi tako neka padne saka :D

e i da,pored wolverina definitivno najbolja igra bazirana na stripskom baji

meni Wukota nije bio dosadan ni u jednom trenutku , nabijen je akcijom non-stop ,kad izvalis sve poteze divno tabanje pocinje. I u Bat-u sam odusevljen hard modom , dobijes po 10+ protivnika od jednom da bijes , a nece da umru lako i udaraju kao sivonje, napeto je masu.

oke,presao....dunno,malo mi kratko trajala....mada valjda su hteli da strpaju celu radnju bukvalno u jednu noc
bas dobra igra...ali nisam odusevljen niti sam dobio najmanju zelju da je predjem jos jednom

Ne znam kako vama, ali mene onaj detective mod mnogo nervira. Stalno prebacujem između regularnog koji lepše izgleda i detective kada nešto tražim.

^ 4850,full hd,sve na maxu...nikakvih problema

Preso sam celu igru bez ikakvih problema sa radeon 4670.

Game of the Year. Sve je savrsheno osim zadnjeg bossfight-a.

Da, vidim da se tu dosta slazemo, kraj sa Jokerom mi bas kvari utisak. Vise me je namucila Ivy, ona je trebala da bude final boss(ica) :)

Da, vidim da se tu dosta slazemo, kraj sa Jokerom mi bas kvari utisak. Vise me je namucila Ivy, ona je trebala da bude final boss(ica) :)
Pa Joker je više master mind nego muscle. Logično da Ivy sa svojim supermoćima bude zeznutija.

http://www.youtube.com/watch?v=cL0p1SfyEdk

5.19 nikako ovaj glupi betmen da mi sidje sa tog zida sve sam tipke tipko i nece pa nece:wall::wall:
Sve isto uradim ko tu i moj nece betmen dole pa nece sta tu treba stisnuti boze dragiii:wall::wall:

Poslednja izmena:
Zavrsih ravno na 60% kraj.Normalno igro sam sa Fizikom;):D

Ja sam instalacijom Patcha 1.1 samo sebi doneo probleme. Sve je radilo sjajno do tada, a potom je igrica počela da puca svaki čas. Probao sam nekoliko lekića, potom izgubio strpljenje, ugasio PhysX i uspeo da završim igru. Igrica je pucala i dalje ali dosta ređe. Očigledno je da je pogrešan lekić u pitanju. Stoga je moj savet da ako niste sigruni da vam kombinacija Patch + lekić rade, ostavite je bez fizike.
P.S. Igrao sam na nVidiji, naravno.

Ja nisam koristio nikakav lekic za 1.1 i opet sam imao bagova. Mislim da je do samog patch-a za fiziku. Neki put radi savrseno, neki put jednostavno kao da procesor preuzme fiziku i padne framerate na 10 a neki put izbaci iz igre. Doduse, retko su se desavali ovi bagovi ali opet njihovo pojavljivanje je zestoko iritiralo.

Ma FizikS suck, igrajte igru zbog igre i price a ne zbog par dimcica, papirica i zavesa :p

I smanjite detalje na low :p

on topic: i ja zavrsih, bez primetnih bugova...
batman.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno