Ja sam probao oba leka i sa physix igra nije fluidna kao bez... moze se igrati bez problema , vecina verovatno ni ne primete ali definitivno za fizku ce nam trebat derivat GF100 ....
PhysX je Fizika , znaci specijalna obrada proracuna kako da se objekti ponasaju kad si u kontaktu sa njima bla bla... a da li 9600 podrzava to ne znam ...
a stereoscopic 3D je Opcija za hmm 3D , potrebni su ti cvikeri od 400$ i monitor koji podrzava 120Hz , ukljucis tu opciju i gledas tvog batmana da stolu u 3d okolini kako razbija glave zatvorenicima![]()
Kazem ja, extra igra. I ima dosta da se igra. Koja je fora sa onim trofejima, ja poceo da skupljam, jel se dobija nesto?
Caka je da staneš na pravo mesto i kameru okreneš tako da se tačka (koja je obično na nekom drugom zidu) nalazi na pravom mestu, kao da je deo upitnika i onda skeniraš.
Ja instaliram patch 1.1 ali kad pokrenem igru stoji mi da je verzija 1.0. Nikakav lek ne pomaze. Takodje meni onaj glitch (kako li se vec zove) uopste ne radi. Kad pritisnim space prilikom skoka Batman se samo trza nesto i sporo pada. Imam ATI karticu.
edit: problem sa letenjem resen novim lekom, verzija 1.0 je ostala
@Donpaya: Tebi bi bilo bolje da ne drzish kartice u SLi, nego da ih koristish odvojeno - jednu za grafiku, drugu za fiziku. Mislim da bi bile bolje performanse. Dodushe ne znam kako bi radilo sa 4XAA.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari