Šta je novo?

Batman: Arkham Asylum

Lepo radi na 8800gt i 6000 amd 2x3ghz sve na max i fizika na high bez AA,FPS max 102 ,average 52, min 26, Rez 1280x1024:D:d

Poslednja izmena:
Ja sam probao oba leka i sa physix igra nije fluidna kao bez... moze se igrati bez problema , vecina verovatno ni ne primete ali definitivno za fizku ce nam trebat derivat GF100 ....

Ja sam probao oba leka i sa physix igra nije fluidna kao bez... moze se igrati bez problema , vecina verovatno ni ne primete ali definitivno za fizku ce nam trebat derivat GF100 ....

Ja spremio lovu:D mada ovo super radi na 8800gt:D

ma dajte ljudi ja bas juce probao sve na max, phisic na very high, 1980x1080 i ide mi 20fps za ovom masinom i ovim ubudjalim procesorom, inace sa jacim procesorom ide 45, 50fps koliko se secam , posto sam nosio na testiranje GPU sto je sasvim ok :D

PhysX je Fizika , znaci specijalna obrada proracuna kako da se objekti ponasaju kad si u kontaktu sa njima bla bla... a da li 9600 podrzava to ne znam ...
a stereoscopic 3D je Opcija za hmm 3D , potrebni su ti cvikeri od 400$ i monitor koji podrzava 120Hz , ukljucis tu opciju i gledas tvog batmana da stolu u 3d okolini kako razbija glave zatvorenicima :D

Tacno vezano za naocare. 3D Naocare mogu da se nadju u Win Winu u Immo Centru i kostaju negde oko 32000, proizvodjac je Nvidia. Monitor je Samsung 2233RZ i on je negde oko 29000 dinara, isto Win Win.

Poslednja izmena:
Ljudi jel resio neko problem kada se drugi put susretnes sa velikim strasilom, pa ne mozes da zakacis posle. Cuo sam da su namerno ubacili ovaj bug programeri. Inace, radi se o verziji za PC.

[YOUTUBE]ujf6P6iGcfc[/YOUTUBE]
posto sam pogresno stavio link gore evo ispravke.

Malo im secka špica početni meni.. :)

Pređoh igru sinoć, rešio sam 240/240 Ridlerovih zagonetki, otkrio ko je duh Arkhama, sad ću da se bacim na izazove. Oni sa Jokerom su posebno blesavi...

Sto nema opcije za PhysiX,jeli to do cracka ili graficke imam 8800gt?

Treba ti patch na verziju 1.1 sa odgovarajućim lekom. Inicijalna release verzija nema podršku za PhysX.

^Radi fino, valjda...

Upravo zavrsio. Na 80%... Igra ispade odlicna. I sto je danas retkost, nije kratka. Poslednjih par nivoa sam presao na 1920*1080, smanjio AA na 2 i iskljucio vsync, 8800GT se mucio u odredjenim trenucima, ali opet hrabro izdrzao do kraja :D

Ubedljivo najbolja igra sa strip junakom.

Kazem ja, extra igra. I ima dosta da se igra. Koja je fora sa onim trofejima, ja poceo da skupljam, jel se dobija nesto?

Nista posebno, otkljucavas karaktere iz igre (da ih gledas u meniju u 3d), challenge modove, biografije Batmanovih neprijatelja.

Kazem ja, extra igra. I ima dosta da se igra. Koja je fora sa onim trofejima, ja poceo da skupljam, jel se dobija nesto?

Isplati se jer dobijaš dodatni XP koji trošiš na nadogradnje. Ako malo bolje pojuriš zagonetke daleko pre kraja ćeš imati sve nasvirano.

Inače, izazovi iz DLCa su mnogo bolesniji. Ima jedan gde se u nedogled spawnuju luđaci i poenta je što duže izdržati. Ko baš voli izazov, malo trči po sobi dok se soba ne napuni e onda kreće pokolj. Bez problema se izvede 40X combo.

Prijatno sam iznenadjen igrom :)

Grafika je odlicna, atmosfera je pogodjena - betmenovska stripska.
Umesto klasicne krljacine combat sistem i resavanje zadataka je prilicno inevntivno odradjeno, mozes i da se makljas ali i da se sunjas, letis...Igra ima pricu i porwed stroge linearnosti...u svakom slucaju igra dokazuje da dobro osmisljen koncept moze da uspe. Ocena 8.2

Ne mogu nikako da resim probem sa skeniranjem onih upitnika. Stalno mi se pojavljuje "solution partially detected". U cemu je caka ?

Caka je da staneš na pravo mesto i kameru okreneš tako da se tačka (koja je obično na nekom drugom zidu) nalazi na pravom mestu, kao da je deo upitnika i onda skeniraš.

kako da resim problem kada ne postoji mogucnost koriscenja grapple-a?
evo i gde.
kaos rip verzija.

Poslednja izmena:
Evo malo sam se igrao sa podesavanjima pa da podelim sa ostalom decom.
Masina iz podpisa.
OS Vista Ultimate 32bit
Cpu Q6600 2.4 OC na 3.0
8800GT 512mb SLI bez overclock-a
instaliran patch 1.1
ukljucena physics
GPU Driver (v190.38) WHQL

Prilozi

• Batman 1.jpg
    Batman 1.jpg
    64.7 KB · Pregleda: 74
  • Batman 1.1.jpg
    Batman 1.1.jpg
    89.6 KB · Pregleda: 69
  • Batman 2.jpg
    Batman 2.jpg
    67.5 KB · Pregleda: 74
  • Batman 2.1.jpg
    Batman 2.1.jpg
    89.7 KB · Pregleda: 67
Poslednja izmena:
Nastavak

komentari i predlozi za podesavanja dobrodosli

Prilozi

• Batman 3.jpg
    Batman 3.jpg
    67.1 KB · Pregleda: 48
  • Batman 3.1.jpg
    Batman 3.1.jpg
    89 KB · Pregleda: 47
  • Batman 4.jpg
    Batman 4.jpg
    66.8 KB · Pregleda: 47
  • Batman 4.1.jpg
    Batman 4.1.jpg
    88.8 KB · Pregleda: 46
Caka je da staneš na pravo mesto i kameru okreneš tako da se tačka (koja je obično na nekom drugom zidu) nalazi na pravom mestu, kao da je deo upitnika i onda skeniraš.

Ne vredi, tacku ne mogu nikako da nadjem. AKo ima na youtube skeniranje bilo kog upitnika bio bih zahvalan na takvom linku.

EDIT: Nema veze, ukapirao sam :>

Poslednja izmena:
Ja instaliram patch 1.1 ali kad pokrenem igru stoji mi da je verzija 1.0. Nikakav lek ne pomaze. Takodje meni onaj glitch (kako li se vec zove) uopste ne radi. Kad pritisnim space prilikom skoka Batman se samo trza nesto i sporo pada. Imam ATI karticu.

edit: problem sa letenjem resen novim lekom, verzija 1.0 je ostala

Poslednja izmena:
Ja instaliram patch 1.1 ali kad pokrenem igru stoji mi da je verzija 1.0. Nikakav lek ne pomaze. Takodje meni onaj glitch (kako li se vec zove) uopste ne radi. Kad pritisnim space prilikom skoka Batman se samo trza nesto i sporo pada. Imam ATI karticu.

edit: problem sa letenjem resen novim lekom, verzija 1.0 je ostala

ja sam bez problema stavio Patch 1.1 i iskoristio stari lek i radi, pokazuje da je ver. 1.1 kad upalim igru .

ali imam Nvidia gaficke

@Donpaya: Tebi bi bilo bolje da ne drzish kartice u SLi, nego da ih koristish odvojeno - jednu za grafiku, drugu za fiziku. Mislim da bi bile bolje performanse. Dodushe ne znam kako bi radilo sa 4XAA.

@Donpaya: Tebi bi bilo bolje da ne drzish kartice u SLi, nego da ih koristish odvojeno - jednu za grafiku, drugu za fiziku. Mislim da bi bile bolje performanse. Dodushe ne znam kako bi radilo sa 4XAA.

aj daj neki link kako da nateram da jedna radi samo fiziku a druga grafiku

Igra mi je uzasno trzala dok nisam prebacio physx sa normal na high... Sve ostalo na max + 2xAA...
Win7 + 186.91 driveri...

Vrh Dno