Meni je jednostavno nakon 4 sata igra izašla na desktop i nema više sejvova, sve od početka.
Baci quick batrang na njega [Q] kad krene da trci na tebe. On ce udariti u zid i bice stunovan na par sekundi, pridji i kreni da ga bijes, i posle par udaraca Betmenko ce mu skociti na ledja i skinuti jedan deo onog "poison jetpack-a". Do that 3-4 times.
Eidos and Warner Bros. Interactive Entertainment have released the first patch for Batman: Arkham Asylum, updating the PC version of this game developed by Rocksteady Studios to version 1.1. The patch should now be available on Games for Windows LIVE, among other things adding PhysX support to the game. Mirrors: GH, Patches Scroll, FileFront, SI, MegaRapidShare.
[YOUTUBE]6GyKCM-Bpuw[/YOUTUBE]
ja je zavrsio i krenuo da cistim zagonetke... ali koliko vidim nakom svih ociscenih na odredjenoj parceli nema neke dodatne price/informacije ?
PS: za physix treba minimum gtx260 ili 2x 9600gt jedna za grafiku druga za fiziku... igrao sam ja sa 8800GT sa fizikom ali je pad FPS ponekad prevelik...
Hmmmm koju rezoluciju korisitis ja na primer sve na high bez aa sa fizikom na high na 1280x1024 imam 51 average fps a minimalni je 28 sto je dosta dobro za 8800gt![]()
Da i stavi drajver 191.00 ja sam dobio 7fps s tim drajverom http://www.guru3d.com/news/nvidia-forceware-191-00-whql-released/
e sad sto se tice igre (igrao nekih 20min) sa physix GPU nisam zadovoljan igra "secka" u pojedinim trenucima, usporava... lici mi na neoptimizaciju i da za fiziku treba dedicated GPU ili bolja optimizacija sa jacim GPU-em koji ce da tera u grafiku i fiziku... znaci oseca se neki lag
Ja imam problem jedan
Kada stignem do dela kada se po treci put borim sa Scarecrow i stignem do dela gde se nalaze kao neka 2 ogromna mehanizma i ja tu treba da se uz pomocu onog grapple (na F) popnem gore.Ali nigde nema opcije da to uradim.Jel zna neko kako ovo da popravim?
Ja imam problem jedan
Kada stignem do dela kada se po treci put borim sa Scarecrow i stignem do dela gde se nalaze kao neka 2 ogromna mehanizma i ja tu treba da se uz pomocu onog grapple (na F) popnem gore.Ali nigde nema opcije da to uradim.Jel zna neko kako ovo da popravim?
Jel moze neko da mi posalje na PM leak koji sredjuje odredjene bagove??:crash::wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari