Šta je novo?

Batman: Arkham Asylum

Meni sa patchom prijavljuje da moja grafička ne podržava PhysX. Međutim, mogu da ga uključim i vidim da radi. Svašta. Možda je problem u kombinaciji patcha i akhm. no-cd patcha koji je rađen za verziju 1.0.

Da li če uopče izaći igra sa PhysX-om ili se mora posebno skidati taj patch.

Morace posebno ja mislim, citao sa na netu neki lik kaze kupio igru u prodavnici i nema PhysX...

Sve na high sem fizike koja je na Normal. AA isključen. Drajveri 190.62

Prilozi

• BAA Bench.JPG
    BAA Bench.JPG
    91 KB · Pregleda: 151
Super, lepe vesti. :)

Ozezicu ga na 40" :)

Poslednja izmena:
Igra je daleko od lose samo sto ja ne volim ovakve igre pa je mozda necu preci ali evo igram je na 4% sam:type:

Posle svega što ste ispisali nema razloga da tupim,jednostavno
sjajna igra.

Ja se izvinjavam ali moram ponovo da postavim isto pitanje. Ovo mi se desavalo i u prvoj verziji i sada. U uvodnom introu, dok jos idu imena likova koji su pravili gamu, Betmen prati jokera, spusta se niz lift, ide prema nekoj prostoriji koja je zatvorena iza nekih staklenih vrata, ta vrata se ne otvaraju i tu cekamo u nedogled. Izgleda da je skripta zaglupela ili sta. Sta bi moglo da mi pravi problem. Mozda Avira koja je lek prepoznala kao troj.gen (stavio sam ignore), da nije do verzije drajvera - u sta licno ne verujem (imam omega 182). Bas nemam nikakvu ideju. Molim za pomoc, mozda neko ima slican problem. A inace graficki sve do tada radi savrseno..

Ja se izvinjavam ali moram ponovo da postavim isto pitanje. Ovo mi se desavalo i u prvoj verziji i sada. U uvodnom introu, dok jos idu imena likova koji su pravili gamu, Betmen prati jokera, spusta se niz lift, ide prema nekoj prostoriji koja je zatvorena iza nekih staklenih vrata, ta vrata se ne otvaraju i tu cekamo u nedogled. Izgleda da je skripta zaglupela ili sta. Sta bi moglo da mi pravi problem. Mozda Avira koja je lek prepoznala kao troj.gen (stavio sam ignore), da nije do verzije drajvera - u sta licno ne verujem (imam omega 182). Bas nemam nikakvu ideju. Molim za pomoc, mozda neko ima slican problem. A inace graficki sve do tada radi savrseno..

Ukljuci scener mod i vidi gde treba da ides.
Sta se postize sa tim Omega/Gama driverima?

Da je Avira problem, tesko da bi pokrenuo igru.

Ja igram sa PhysX i presao sam 21% sada, a resavam i Riddlerove zagonetke sto pre nisam, meni radi bez ikakvih bagova. Samo sto je malo zahtevna sa PhysX na High, pogotvo kad je mnogo dima.

Jesam. To se može videti na dnu prozora na screen-u koji sam postavio.
hehe,sad vidim i ja :wall: nego,stavio sam ista podesavanja kao i ti,a imam mnogo veci frame rate,pa mi bilo cudno (imamo iste graf 8800GT,jedino mi je proc na 4Ghz) mora da sam nesto iskljucio :)

ovo je prva igra u kojoj mi se svidja izgled "novog" Unreal engina,jako malo sam igrao,pa ne bih da komentarisem gameplay.

Neće pa neće, prokleta vrata...:wall:

Kada pokrenem igricu, izleti mi ovaj prozor. Instaliran patch.

U cemu je problem ?

Poslednja izmena:
Nije ti dobro instalirana, kre*ovana, ili je nesto do tvog sistema... Probaj reinstall igre, a i PhysX ne moze da se upali sa 8600GT koliko sam ja upucen, tako da ti crack i nije potreban...

Sve na high sem fizike koja je na Normal. AA isključen. Drajveri 190.62
Ovako je kod mene - isti driver - sa fizikom,i bez fizike
(razlika u efektima sa i bez fizike je velika - naravno lepše je i zahtevnije sa uključenom fizikom) :

EDIT: Igra stvarno nije teška na najvećem stepenu težine - i na tom hard kako je igram je tek malo izazovna u nekim trenucima.

Prilozi

• Untitled 2.jpg
    Untitled 2.jpg
    64.8 KB · Pregleda: 87
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    43.2 KB · Pregleda: 88
  • Untitled 3.jpg
    Untitled 3.jpg
    44.6 KB · Pregleda: 75
Poslednja izmena:
Samo da javim da mi je patch stvarao problem. Bez patcha se igra pokrece bez probelma.

Tek sa fizikom na high se vide svi efekti, na normal upola manje. ;)

Bez NVidia grafike definitivno nema smisla pokušavati bilo šta...
U onom benchmark-u kada sam uključio u ini fajlu PhysX da ide preko CPU-a, sa normal fizikom imam average 16 FPS, dok je bez fizike 59 (zbog vsync-a koji ograničava na 60). Nisam ni pokušavao na high.

Poslednja izmena:
Hehe, ja sa PhysX na High i ostalo na max u 1680x1050 bez AA imam oko 49FPS, a bez fizike sa istim podesavanjima 115 FPS average !
Ja ovo igram sad bez fizike jer je duplo bolji FPS i nema nikakvih padova frejmrejta, dok kad je fizika upaljena i ima dima pada i na 30...

Ja sam presao napokon, oko 72% mi je bilo na kraju jer sam resavao i zagonetke i otkljucao mnogo onih likova biografija...

Ja sam probao sinoc i mogu reci da je igra stvarno dobra, nije za dzabe dobila ocenu 9 od 10 :)
Jedino me je zeznuo patch sa kojim nisam mogao da snimim poziciju pa sam 3 sata igrao uzalud :( Ima li neke sanse da nadjem neki save na netu da ne igram opet od pocetka? Imao sam i drugi patch na kome radi save ali ga nisam aktivirao odmah.

Hm za nvidijase stavite drajver 191.00 ja sam dobio 8fps vise u ovoj igri average sa fizikom na high imo sam 43 sad imam 51 :wave:

Nazad
Vrh Dno