Šta je novo?

Batman: Arkham Asylum

Za sve zainteresovane pojavio se novi lek koji rešava sve probleme. Jedina mana je što nije kompatibilan sa starim save-ovima pa igra mora da se počne ponovo.

Poslednja izmena:
Evo i kritičnog mesta :)
4WiP3S6umn.jpg

Meni je ovde nevidljivi zid . Mogu samo levo ili desno pa dole, a tada nema izlaza jer su resetke na podu zatvorene.
Pitanje je da li ce na finalnoj verziji igre, raditi ovi nasi save-ovi?

Ljudi sta odje treba da se radi?
au tebi bas na ne zgodnom mestu ne radi kuka...trebas da se zakacis ne tu gde pokazujes nego jos malo desno na onu platformu...cak i ako "ukljucis lebdenje" nisam siguran koliko ce ti pomoci jer ce te verovatno scarecrow ugledati...

Ljudi cekajte fianal release, ne mucite se sa ovim cudom, za par dana je zvanican datum izlaska igre...

Poslednja izmena:
Prica se da je novi fix 2 poprilicno oslobodjen bagova i da physx radi kada se u ini fajlu stavi 2. Nisam probao (i necu), samo javljam nekim nestrpljivim fanaticima. :)

Zavrsio sam i ja igru. Onaj problematicni deo sam presao uspomoc gravity, a kasnije sam iskoristio onaj save. Meni je igra extra, nijednog trenutka nije dosadna. Jedino mi se ne svidja bas sam kraj, i one silne borbe ali ok. Sve u svemu, kandidat za igru godine.

Ја играм на Xbox-у, тако да не могу да будем сигуран, али игра је прављена за џојпед, морала би да буде удобнија тако за играње.

Ja sam demo igrao džojpedu i sve je bilo ok, osim što kada držiš napred on trči nazadi i obrnuto, a nema nigde u opcijama da se to rotira :mad:

Fix 2 i dalje ima bug-ova, ali mnogo vaznije je sto je izasao trainer sa kojim mozete da lebdite u bilo kom pravcu. Nema vishe mucenja sa skakanjem. :)

download and run trainer #3 by KelSat from
http://m0001.gamecopyworld.com/game...shtml#Batman: Arkham Asylum v1.0 +4 TRAINER 3
stand directly in front of the vent then press and hold button "+" on your numpad till you grab the vent entry.

Upalite letenje sa NUM7, onda sa ostalim num tasterima odletite gde treba, i onda sa nuim7 ugasite letenje :D

Poslednja izmena:
Fix 2 i dalje ima bug-ova, ali mnogo vaznije je sto je izasao trainer sa kojim mozete da lebdite u bilo kom pravcu. Nema vishe mucenja sa skakanjem. :)

Upalite letenje sa NUM7, onda sa ostalim num tasterima odletite gde treba, i onda sa nuim7 ugasite letenje :D

Probao sam bio taj trener ali nije pomogao, jer igra uvek puca posle nekih 10-15 sekundi kad se upali, a kad treba da snimi onda zablokira.

Stigao sam do samog kraja ( po Alex-ovom) uputstvu za upotrebu. Presao invisible wall, odradio poison Ivy, titane i kad sam stigao do Jokera, posle 2h, metodom uzaludnih pokusaja, batalio igru.
Nema veze, pogledacu kraj ( kao u latino serijama na Pinku), negde na youtube-u.
Ende.
Cekam shift.

Pazi kad su PhysX zaštitili securom zaštitom, c c c c c.

Stigao sam do samog kraja ( po Alex-ovom) uputstvu za upotrebu. Presao invisible wall, odradio poison Ivy, titane i kad sam stigao do Jokera, posle 2h, metodom uzaludnih pokusaja, batalio igru.
Nema veze, pogledacu kraj ( kao u latino serijama na Pinku), negde na youtube-u.
Ende.
Cekam shift.

Hehe koji si ti kralj, igra se jos nije ni pojavila a ti vec ende :d.

Namjerno ostavili zamku u Arkham PC verziji

Programeri uvijek traže nove i agresivnije načine da zaštite svoj sadržaj. Posljednja vijest je vezana za Batman: Arkham Asylum, koji navodno sadržava grešku koju na programeri namjerno ostavili da bi zaštitili naslov od od onih korisnika koji igraju piratsku verziju igre na PC platformi.

Iz priča koje smo vidjeli na Edios forumima, programeri su priznali postojanje ove zamke koja uzrokuje Batmanov pad u rupu sa otrovnim plinom gdje i umire, samo da bi zaštitili svoj proizvod.

Također je rečeno da PC verzija Batman: Arkham Asylum na tržište neće stići prije 15. septembra.

^ Tako nesto smo vec videli :) mada je vrlo zanimljivo. Verujem da ce se naci resenje i za to.

Stigoh do
Botanical Gardena
, igra je odlicna! Stvarno se vidi da su onih 4-5 meseci delay-a iskoristili da uglancaju igru do maximuma.

Poslednja izmena:
Ja sam je za vikend prosli presao i meni je VRH stvarno najbolja igra ove godine...sve pohvale...

Evo šta ste vi igrali i zašto je igra "procurela" 2 nedelje ranije :d

In a post on the game's official message board a person writes about how he is having issues with the game's glide control of Batman. A response from Eidos' admin to the issue is pretty straightforward: "The problem you have encountered is a hook in the copy protection, to catch out people who try and download cracked versions of the game for free. It's not a bug in the game's code, it's a bug in your moral code."

Poslednja izmena:
a taj lik je bas kralj :) buni se proizvodjacu kako mu ne radi krekovana igra :) a naravno da se znalo da su bugovi namerni...

Sa ili bez bez bug-a gomila ljudi je igru , uz malo gimnastike, zavrsila.
I pazi foru, bug na 90% igre.

Kad se ocekuje prava verzija? Nije valjda tek 17.?

Jel neko na kraju uspeo da pokrene fiziku?

Ja sam demo igrao džojpedu i sve je bilo ok, osim što kada držiš napred on trči nazadi i obrnuto, a nema nigde u opcijama da se to rotira :mad:

Standardna boljka za vas smrtnike koji nemate Xbox 360 kompatibilan džojped :)

Ili saitek rumble pad. Ili uopste bilo koji novi saitek. Svaki je od njih programabilan i rade savrseno. Jesu skuplji, ali opravdavaju cenu.

Ja licno na Saitek Rumble Pad-u, mogu da igram i strategije , jeste teze ,ali moze. Tako da za te igre iz treceg lica nije problem. Bionic Commando sam preko dzojstika presao.

Nazad
Vrh Dno