Šta je novo?

Batman: Arkham Asylum

Izasao "Napunjeni"

7.90 GB (8,484,876,011 bytes)

Poslednja izmena:
Reloaded verzija nema one bagove itd...? Probao neko, nek prenese utiske

Pa živimo u Srbiji, nemamo gigabitne konenkcije :d

Dzaba ste chekali, ne radi fizika ni ovde. 'Besh fiziku, raspalite po AA, leti sve u 16 (aa) :D

Ali bitno je da mozes preci normalno igru, a ne ona cuda kombinacije sa gravitacijom da bi preleteo nevidljivi zid...

Ja je vala presh'o normalno bez ijednog jedinog bug-a, ctd, itd. Samo ti treba Fix#2. ;)

Poslednja izmena:
Koliko sam ja razumeo fizika će stići kroz patch koji će se pojaviti 15. septembra.

Official launch date is 15th for US, so until then some parts of the game wont be fully active :D

Poslednja izmena:
jer moze mala pomoc zaglavio sam na 18% igre odnosno trazim Dr.Young u biblioteci tamo sam sve one likove potamanio,otkacio luster,oslobodio zatvorenike da nebi eksplodirala dzokerova bomba ono iskocila bokserska rukavica iz kutije i sad se vrtim vec 2 sata po biblioteci ne mogu da provalim gde dalje treba da se ide

jer moze mala pomoc zaglavio sam na 18% igre odnosno trazim Dr.Young u biblioteci tamo sam sve one likove potamanio,otkacio luster,oslobodio zatvorenike da nebi eksplodirala dzokerova bomba ono iskocila bokserska rukavica iz kutije i sad se vrtim vec 2 sata po biblioteci ne mogu da provalim gde dalje treba da se ide

Upali detective mod i prati tragove koji će te odvesti do police sa knjigama na donjem nivou i tu ćeš naći nešto.

Upali detective mod i prati tragove koji će te odvesti do police sa knjigama na donjem nivou i tu ćeš naći nešto.

reseno ja sam na pocetku tog nivoa otiso odmah desno u biblioteku a nisam primetio vrata koja idu levo do dr young kancelarije u svakom slucaju hvala

Rade li stari save-ovi ?

Ja instaliram ovu novu verziju, i jel zna neko kako se pali PhysX i da li uopste moze ?

Ako je nema u opcijama, ne može...Skinuo sam juče novu ver, ali nisam instalirao da ne zeznem save -igram ponovo na hard:p. Aj javi jel ima ili nema...

I ja sam ga skinuo. Evo sad bi trebao da proverim.
Nego jedno pitanje. Da li gornji link spada u warez pošto ga na host sajtovima brišu samo takо?

Nema fizike, ista je verzija ko ona pre, sve je isto, samo valjda radi grapple normalno...
Sad cu da skinem Patch...

I ja sam ga skinuo. Evo sad bi trebao da proverim.
Nego jedno pitanje. Da li gornji link spada u warez pošto ga na host sajtovima brišu samo takо?

Pa u pitanju je patch, a ne krek, tako da nije warez...ispravite me ako gresim? :)

Radi ovaj patch lepo, stavio sam PhysX na High i igrao malo i evo nekih efekata.

Prilozi

• ShippingPC-BmGame 2009-09-15 13-44-50-37.jpg
    ShippingPC-BmGame 2009-09-15 13-44-50-37.jpg
    268.2 KB · Pregleda: 150
  • ShippingPC-BmGame 2009-09-15 13-49-31-22.jpg
    ShippingPC-BmGame 2009-09-15 13-49-31-22.jpg
    191.9 KB · Pregleda: 133
  • ShippingPC-BmGame 2009-09-15 14-06-31-92.jpg
    ShippingPC-BmGame 2009-09-15 14-06-31-92.jpg
    254.4 KB · Pregleda: 130
Znači vreme je da se krene sa Batmanom. :)

da citao, ali ova mi je pri roooci da otmem, ovaj pozajmim na 'testiranje' fize, mora se ipak proveriti dali sve to fercera, nema nekih bagova, jel:D

E taman se ponadam da ću da igram ko čovek kad problem. Prilikom pokušaja startovanja igre javlja se greška. Tuga. Video sam po stranim forumima da ima još ljudi sa ovim problemom. Da li je još neko naišao na problem. Inače ovo je probano na Win XP-u?

Ja na W7 64bit nikakve greske nemam, sa instaliranim patch-om i upaljenim PhysX...

Vrh Dno