Šta je novo?

Batman: Arkham Asylum

Kako se prolazi ova soba ?
Nema sanse da smislim nesto, mada vidim onaj vazduh iz ventilacije.

Kako se prolazi ova soba ?
Nema sanse da smislim nesto, mada vidim onaj vazduh iz ventilacije.

Ovako je to odradio user TheBear - njegov citat sa drugog foruma:

"Da upozorim sve, postoji ozbiljniji bag, gde ne moze da se prodje kroz ventilacioni otvor jer je na zidu a nece da se zakaci onom kukom za njega...
Postoji nacin da se predje taj deo, tako sto se gravitacija u igri postavi na 0,5 umesto na -1000 pomocu DefaultEngine fajla, i onda se otpluta kroz vazduh do tog otvora, i kada se prodje malo treba da se ide i kada igra sacuva Checkpoint, iskljucite, vratite gravitaciju na -1000 i nastavite, posle sve normalno radi..."

I na dalje ćeš imati krš bagova sa kukom.
Ja strpljivo čekam "pravu" verziju.I zbog kuke i motike,a i zbog fizike.

Poslednja izmena:
Ovako je to odradio user TheBear - njegov citat sa drugog foruma:

"Da upozorim sve, postoji ozbiljniji bag, gde ne moze da se prodje kroz ventilacioni otvor jer je na zidu a nece da se zakaci onom kukom za njega...
Postoji nacin da se predje taj deo, tako sto se gravitacija u igri postavi na 0,5 umesto na -1000 pomocu DefaultEngine fajla, i onda se otpluta kroz vazduh do tog otvora, i kada se prodje malo treba da se ide i kada igra sacuva Checkpoint, iskljucite, vratite gravitaciju na -1000 i nastavite, posle sve normalno radi..."

I na dalje ćeš imati krš bagova sa kukom.
Ja strpljivo čekam "pravu" verziju.I zbog kuke i motike,a i zbog fizike.

Hvala. Nista bez varanja.
Ne nadjos ni u jednom fajlu rec gravity ?

Poslednja izmena:
Ima Gravity moze da se odradi, doduse ja sam tu sobu presao bez gravity-a, imas na suprotnoj strani na plafonu otvor za ventilaciju i tuda valjda treba da se prodje dalje,ja sam to presao bez gravitacije...
Tek kasnije ima bagova te vrste, ali mogu se preci sa gravitacijom...

Evo ovde sam ti obelezio gde je otvor zaventilaciju kroz koji treba da se popne...

Prilozi

• ShippingPC-BmGame 2009-09-05 23-10-23-94.jpg
    ShippingPC-BmGame 2009-09-05 23-10-23-94.jpg
    327.2 KB · Pregleda: 72
Poslednja izmena:
Ova verzija ne moze da se predje, ja sam stigao do botanical gardens kad treba fight sa Poison Ivy da bude i baguje, nema neprijatelja, a kad se udje u sobu gde bi ona trebala da bue samo crnilo i betmen pada, kao da nema prostorije...
Steta, ja sam mislio da cu zavrsiti...

Ima Gravity moze da se odradi, doduse ja sam tu sobu presao bez gravity-a, imas na suprotnoj strani na plafonu otvor za ventilaciju i tuda valjda treba da se prodje dalje,ja sam to presao bez gravitacije...

Evo ovde sam ti obelezio gde je otvor zaventilaciju kroz koji treba da se popne...

To sam video odmah po ulasku u nov, ali nema sanse da se zakacim sa onom kukom.
Znaci spasiti se na tom nivou (Poison ivy) i sacekati finalni proizvod.

Poslednja izmena:
Ma igra totalno tu zabaguje, znaci nema neprijatelja nema nicega, Samo mozes da se setas po bastama ne mozes da izadjes ima kao nevidljivi zid... A kad udjes tamo gde bi trebao da bude boss fight samo padnes kao da nema prosorije... Ja cu skinuti finalnu verziju i preci opet uz PhysX...

Poslednja izmena:
Evo i kritičnog mesta :)
4WiP3S6umn.jpg

U Dr. Joyce nivou cak i sa gravity nema sanse za prelazak. Jer save pre toga je u ventilaciji. Ako se tada ukuca ono sa gravity, Batman samo stoji jer prakticno lebdi, a otvor za ventilaciju je premali da bi se dodatno sagnuo.
:mad:

Ja sam sve presao sa jedanput ili dvaput koriscenja gravity fore, sve do tog predzadnjeg nivoa kad treba da bude boss fight sa Poison Ivy, tu se sve poremetilo i ne moze da se popravi, pokusao sam da skinem i neki save sa neta, ali kad ga zamenim umesto mog pise corupted save...

Evo ovo mi se desava i nema dalje (inace bi ovaj nivo trebao da bude pun nekih otrovnih biljaka i po hodnicima ali toga nema):

[youtube]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/E5a14ewD83w&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/E5a14ewD83w&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]

Poslednja izmena:
Ja sam sve presao sa jedanput ili dvaput koriscenja gravity fore, sve do tog predzadnjeg nivoa kad treba da bude boss fight sa Poison Ivy, tu se sve poremetilo i ne moze da se popravi, pokusao sam da skinem i neki save sa neta, ali kad ga zamenim umesto mog pise corupted save...

Evo ovo mi se desava i nema dalje (inace bi ovaj nivo trebao da bude pun nekih otrovnih biljaka i po hodnicima ali toga nema):

[youtube]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/E5a14ewD83w&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/E5a14ewD83w&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]

Mozes da okacis tvoj save negde ?

Ja sam stigao do onog dela kad udjem Arkham Mansion pa je sve crveno od onih biljaka i predjem "provaliju" i tu mi se zakuca(35%).A inace meni nije mogao da se zakaci samo na 3 mesta u igrici,a jedino mesto koje sam morao da prodjem a koje nije moglo je bilo ono kod Botanical Gardena kad treba da se prodje kroz onaj vent da bi se stigao u centar zgrade...valjda sam dobro objasnio a tu sam koristio ono za letenje :D
A igrica je inace FENOMENALNA mnogo sam se zarazio ceo dan sam je igrao...nema sanse da cu docekati 15 sept. :) :) :)

Poslednja izmena od urednika:
Zakucavalo mi se zbog fizike resio sam taj problem i stigao sam do onog ne vidljivog zida...pa sad i ja cekam neku normalnu verziju...

Kako se prelazio ovo ? Mogu dole da se spustim Da li i ovde treba da se zezam sa gravity ?

FENOMENALNA IGRA...odavno nisam igrao nesto zabavnije ...ne racunajuci matori i jos uvek najbolji grid :)

Ljudi jel' može mala pomoć oko ovog nivoa, ceo dan se vrtim ali nikako da ga pređem. Hvala.

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    163.4 KB · Pregleda: 121
Ljudi jel' može mala pomoć oko ovog nivoa, ceo dan se vrtim ali nikako da ga pređem. Hvala.

Trebalo bi da se zakačiš za desnu ivicu ali pošto se aktivirao trigger sad ne postoji način. Da li si probao da restartuješ igru?
Na kraju ti ostaje da probaš onaj fazon sa promenom vrednosti gravity na 0.5 u ini fajlu.

Meni je tu radilo sve, te borbe sa Scarcrow-om sam presao bez bagova...

Ne mogu da docekam final verziju i predjem opet ko covek uz PhysX.

Poslednja izmena:
Meni je tu radilo sve, te borbe sa Scarcrow-om sam presao bez bagova...

Ne mogu da docekam final verziju i predjem opet ko covek uz PhysX.

Aj da odvalim glupost. Kako biste znali da ovde nema PhysX, a da niste procitali ?

Pa nema: Cloth Simulation (ona platna sto vise), Dynamic Paper, Destructible Objects (plocice sto mogu da se unistavaju), nema dima i pare iz cevi...

Grafika je fantasticna, ali igra je totalno glupa, kao i recimo detalj da ne mozes da sutnes protivnika, da te rokaju onim masinkama kao da je color sprej itd... Lepo, a glupo bih ja kratko opisao igru, lokacije nezanimljive oni podrumi i slicno...

Poslednja izmena:
Kako mislis ne mozes da sutnes, mislis kad je na zemlji ?

Kako mislis ne mozes da sutnes, mislis kad je na zemlji ?

Pa kad je na zemlji, ne mozes nogom da ga zavalis, da ne pricamo sto svakog treba da lupas pola sata da bi ga sredio, izem ti ja takvog betmena... Jedino sto se meni dopalo jeste sto moze betmen da visi naglavacke kao slepi mis to im je vrhunac u igri.

Oruzija betmenova uopste nisu ubojita ja mislim da treba onim shurikenom 10 puta minimum (ne znam nisam imao zivaca vise da ih gadjam *benim drangulijama) nekoga da pogodis da bi ga ubio, bez veze... A tek one kanalizacije 1000 puta prezvakana lokacija u milionima igara...

Poslednja izmena:
Ako je neko ljubitelj Batmena i ostalih junaka, taj ce igrati sa uzivanjem, po meni je igra jako dobro uradjena, to kada padne neprijatelj trebalo bi da se osamuti na ctrl, sto je problem pri nekim veci borbama, inace kasnije kad se nadogradi combo i neki novi udarci moze veoma lako da se sredi njih desetak kad pocnu da napadaju... Kasnije moze i "shuriken" da se nadogradi da bude jaci i da baca 3 odjednom...
A lokacije, pa to je Arkham Asylum, po meni je sve kako treba uradjeno...

Poslednja izmena:
Ljudi moze pomoc ?
Imam windows 7 , grafika je ati 4870 512mb Powercolor, procesor Phenom 9850 , i pokusavam da igram Batman-a koga sam skinuo a prethodno igrao demo na XP sp3, ali ona Nvidia PhysX mi ocigledno pravi problem,......po pokretanju igre , slika se zamrzava uglavnom vec na meniju ili posle par sekundi samog igranja.....posle toga uglavnom mi ostaje reset racunara i konfuzija :(
Ako neko zna....molim za pomoc !!!!
Hvala

Nemoj to PhysX=1, to ne funkcionise, a mozda ti je zbog toga blokiralo... Ova verzija nema PhysX, i ne moze da se upali...

Poslednja izmena:
Vrh Dno