Šta je novo?

Batman: Arkham Asylum

Odglumeo je vrhunski.

:party:

Uopste ne vidim razlog da dodelu oskara smatram pravim vrednovanjem glume, i ne razumem da neko ko glumi zlocu iz crtanih filmova i stripova na osnovu iste dobije oskara ... Mogli su isto tako da dodele oskara i za negativca hekmena u Supermenu ... mada je glupo porediti pravog glumca - hekmena sa balavcem ledgerom ... ,)

Takva vrsta filmova spada u zabavu ( losu ) i po meni nijedan akter ne bi smeo po default -u da dobije oskara osim ceo film za efekte i slicno ...

Lupas gluposti..

Ja stvarno ne razumem o čemu se ovde radi!!!!!

Ovi "smrdljivi kvazi filmovi nove HD generacije" su nešto najbolje što je moglo da bude napravljeno vezano za Betmen franšizu. Normalno, ti ćeš sada da počneš da se mrštiš, da gunđaš i da se pitaš šta ja tu k.e.njam...

A ja ću samo da ti kažem da kada budeš pročitao ovo, pa ovo, pa onda ovo, a usput bi mogao i ovo, a i ovo tek ćeš onda da shvatši šta se dešava u tim filmovima i zašto su tooooooooloiko dobri.

A do tada slobodno uživaj u Klunijevim bradavicama i budalaštimana Džoela Šumahera.

Sledeci put cu morati da te pitam da li smijem da iznesem svoje misljenje.:test: Ako nisi znao svi mi imamo razlicite ukuse, tako da su meni svi Betmenovi filmovi za malu decu, a jedino mi se svidja 1 Betmen sa Dzek Niklsonom. Taj film ima nesto stripski u sebi i ne naginje realnosti, a niti previse infantilnosti(kao sto su to bili 3 i 4 dio). A ovi novi Betmeni su nekako preozbiljno shvaceni od strane reditelja (a i gledalaca koji ga dizu u nebesa kao da je neko kultno ostavrenje), nema nikakve stilizacije sve je nekako "suvo" i dosadno za takav tip filmova.

I zato je ova igra dobra, zbog toga sto ima atmosferu stripa, i nije preozbiljno shvacena i realna.

:party:

Uopste ne vidim razlog da dodelu oskara smatram pravim vrednovanjem glume, i ne razumem da neko ko glumi zlocu iz crtanih filmova i stripova na osnovu iste dobije oskara ... Mogli su isto tako da dodele oskara i za negativca hekmena u Supermenu ... mada je glupo porediti pravog glumca - hekmena sa balavcem ledgerom ... ,)

Pateticni amerikanci, bolesna nacija-da taj nesretnik nije umro ne bi ni dobio oskara, garant:smoke:

Poslednja izmena:
;) Pa ne, kakve veze ima cime se film bavi, moze film da bude uzas totalni, ali da neki glumac odradi vrhunsku ulogu, zasto da ne dobije oskara u tom slucaju? Inace i ja smatram dodelu Oskara kao totalnu farsu, ako Christoph Walz (Inglorious Basterds) ne dobije jednog, onda stvarno.. :) Ali ne mogu reci da ga Heath Ledger nije zasluzio, to sto je nazalost preminuo je uticalo dosta na oskara, ali i ovako mislim da je skroz zasluzeno.. aj dosta o filmovima.

Poslednja izmena:
Dosta o filmovima i glumackim sposobnostima, vratite temi, a ona je igra - Batman: Arkham Asylum.

Upravo je iznosim iz prodavnice.... samo da nije prazna kutija bez diska :)

Batman Arkham Asylum READNFO Direct2Drive-TL

Malo iznad 8GB :)

Problemi sa sejvanjem igre,nema ni physx bolje pričekati dok ne izađe igra 15.09

Poslednja izmena:
Problemi sa sejvanjem igre,nema ni physx bolje pričekati dok ne izađe igra 15.09
A kruži i verzija sa lošim lekom + ako i ona ima istu tu falinku onda double trouble.
Džabe od čekanja druge medicine ako ima i druge problematike.

Znači dva loša primerka.
Beware lads.

Poslednja izmena:
Igracu ovu ako moze, a za 2 nedelje cu lako ponovo uzeti sta god da izadje...

Poslednja izmena:
Izasao je fix za snimanje igre [samo na checkpointovima], PhysX se moze upaliti preko INI-a, ali treba sacekati novi crack. Ovaj je prepun bug-ova.

Koliko vidim igra se pojavila ?
Ne radi physx, nema save-a ?
~ 7.94 Gb.

Ja sam pokusao da skinem, al dostigao neki download limit i ***...

Meni stize za dva sata. Pa cu da probam da li radi i kako.

Ne radi glide u igri, tako da mislim bar po onome sto sam procitao da moze da se igra desetak minuta dok se ne stigne do nekog dela gde treba glide... Nista vise od demo-a za sada necete videti...
Trebalo bi novi crack to da resi...

Poslednja izmena:
Ma izbacice vec neki fix. Isto je bilo i za Assassin's Creed, pa se pojavio fix.

Poslednja izmena:
Šta god da je - budženja i fixeve za "poštapanje" mi ne pada na pamet da probam - samo gubim živce.
Dosta mi je zjbvanja i gubljenja vremena na gluposti.
Čekaću "pametniju" verziju pa ću onda da igram kao čovek :)

Poslednja izmena:
Skinuo, instalirao i... problemi. Igra mi puca, nestabilno je do bola.
U 90% slucajeva ne mogu ni da prodjem meni - cekam bolju verziju.

P.S. U pitanju je ovo: Batman.Arkham.Asylum.READNFO.Direct2Drive-TL

Minor Warnings. You create an offline profile but for some reason it does not
recognize that you
are indeed logged in. So it asks do you want to continue playing the game. It
won't be saved. JUST go for it.

U can pause the game. Come out of full screen. Minimize it do your other stuff

OR The game itself keeps on self saving at various checkpoints. U will continue
the story no matter what.

Poslednja izmena:
^Kad si vec skinuo, pojavio se neki glidefix vidim da ima na Wbb-u i kazu da radi.

Jutros :D

Budi srecan, ustedeo sam ti par sati downloada i 8 GB protoka :D

'Fala, ipak cu sacekati jos par nedelja, iovako mi se ni ne igra ovo :)

Nazad
Vrh Dno