Šta je novo?

Batman: Arkham Asylum

Ima dima i bez PhysX-a, ali radi sporo. Konzole nece imati te efekte.

^
tacno deda,a 'gde ima dima i vatra postoji'.
Ovde pocinje lagano da se zakuvava, ko sto je bilo sa ME .Dakle, ko 'oce podrsku i koji detalj vise - nvidia *** ,ko nece tu su ati i kutija:D. Vec cujem price 'sta fizika, sta aa', pa onda, 'igra je njesra' itd. Iskreno nemam nista protiv, ali ja bih licno kipeo da sam on the dark side. Ovako- imam osmeh koji ostavlja karmin na usima:D Nvidia - makes you younger

Poslednja izmena:
E preterali su sa ovim physx detaljima. Ispade da do sada nismo videli maglu destrukciju predmeta itd. čist marketing odnosno namerno kraćenje detalja za vlasnike ATI kartica.

P.S. "Ako želite da vidite maglu kupite nvidia GPU-ove.",)

Ili koristite drugorazredne ATi proizvode :D :D :d

Ko se osetio uvredjenim i pogodjenim, pravac Bench House :D :D :d

Ili koristite drugorazredne ATi proizvode :D :D :d

Pa uvek bih pre dao 40 evra manje za grafiku istih performansi iz suprotnog tabora zarad jednog detalja kao što je gledanje u maglu:p. A i vlasnici nvidia kartica jos uvek nemaju pravo na DX 10.1 detalje ako ćemo da sitničarimo.;)

P.S. Jedva čekam kad će full igra da izađe ovo je prva igra sa Batmanom da liči na nešto. Još samo da su uradili jurnjavu po gradu sa batmobilom bila bi ekstra, barem jedan nivo.

Dodatna karta za PhysX (9600gt) radi cuda ovdje :) Duplo veci framerate.

Ono sto mi se ovdje svidja su stealth elementi. Igra te tjera da ih koristis sto je veliki plus. Finalna verzija mislim da ce biti i vise izazovna.

A i vlasnici nvidia kartica jos uvek nemaju pravo na DX 10.1 detalje ako ćemo da sitničarimo.;)

I nije ti neki izgovor za tešenje :d
Dobar je broj igara koji šljaka sa fizikom,a koliko ih ima urađenih sa DX 10.1?
(osim ovih http://www.shacknews.com/onearticle.x/54373 )

"Here is a list of physx supported games":
http://www.nzone.com/object/nzone_physxgames_home.html

supportedgames-thumb.jpg

Poslednja izmena:
Probao demo...meni OK radi i sa PhysX na high i 2xMSAA. Jedino treba iskljuciti vsync.

Gameplay - onako...malko mi je bzvz jer se likovi biju besomucnim kliktanjem, ali je OK deo sa "silent" napadom, mada je tu sve "nacrtano" kako da se neprijatelji neutralisu, nema nekog mozganja. Mada ima vise nacina da se savladaju, to je dobro.

Cutscene nisu realtime render, sto je malko razocaravajuce...fizika fino radi, prosto mi zao sto nemam neku bombu ili nesto slicno da bacam na plocice i stakla:D

Poslednja izmena:
ja sam stavio sve na Very High i Psyhx isto na High 4xAA na rezoluciji 1680x10150 i ide od 45 do 60 fps-a.
Nije li to preslab rezultat za moj komp, ili je igra toliko zahtjevna.

Games Master UK(OCENA 9.6)

....."Arkham Asylum is a game with the power to utterly captivate you and can stand proudly alongside modern classics such as "Resident Evil 4", "Gears of War," and "BioShock"...Simply put, Batman: Arkham Asylum is a masterpiece. [Sept 2009, p.66]

To say the review is positive would be to severely understate the meaning of the word. The review claims that Arkham is "Not only the best Batman game ever, but one of the finest adventures of its generation." When listing the positive and negative points of the game, Games Master only has one negative: "It has no end."

gamesmaster-arkham.jpg

cccc, vec vidim kako ce ponovo da krene prica o ocenama. No, svaka reklama je dobra reklama, za dobrim betmenom prasina se dize itd. Mislim da nece dobiti manju ocenu od 9.0 na 'priznatijim' sajtovima.

Ma daj, ovaj review su pisali isti oni koji su Dark Knight gledali bar 10 puta, kojima "Why so serious" pise iznad kreveta i kojima je to najbolji film svih vremena. Previse pristrasno. Verovatno ce igra kao i film biti dobra, ali ne bas toliko da se od nje padne sa stolice.

Review čega,demoa?
Ova igra nije izašla još,tek za dve nedelje izlazi za konzole.
Ne razumem :trust:

P.S. Taj review se pojavio na Metacriticu još 6.8.2009 znači i pre demoa.

Poslednja izmena:
Naravno, bio sam sarkastičan.

I onda će neko da kaže kako neki časopisi i sajtovi dobijaju igre na review pre datuma izlaska.
Baš su samo oni dobili celu igru i niko više.Mislim stvarno...
Mrzim te reviewe na slepo.

Poslednja izmena:
ja sam stavio sve na Very High i Psyhx isto na High 4xAA na rezoluciji 1680x10150 i ide od 45 do 60 fps-a.
Nije li to preslab rezultat za moj komp, ili je igra toliko zahtjevna.

Zasto preslab ...?

U svakom slucaju, ako hoces jos vise fps-a, vidi sa iskljucenim v-syncom i probaj sa ovim linijama, pa im promeni vrednosti, mozda dobijes vise fps-a ali i cepanje slike po horizontali:

bSmoothFrameRate=TRUE
MinSmoothedFrameRate=24.000000
MaxSmoothedFrameRate=62.000000

U c:users/ime/documents/eidos/batman a a demo/bm game/config , fajl bmengine.ini

Hahah, e ko moze da ne voli PC ...

ixh2kn.jpg

nowkl0.jpg

29qb60y.jpg

Sada je pravi Dark Knight :D

Sve sto vam treba za mod je ovo.

Jao, sto sad izgleda manji u ramenima:D. Nesto mi dodje da mu modujem roze zecije cipelice , srce sa strelom na grudima i naravno odelo sa tufnicama:D Salim se, do yaya je...

ne mogu da verujem ce posle duzeg perioda izaci neka dobra igrica, hvala bogu, smorih me vise i fo3 i stalker cs, can't wait!! :D

E odlično.Bio sam veliki skeptik po pitanju ove igre,ali sada mogu na osnovu ovoga da se nadam dobroj igri.
Napokon :)

Igra ce da bude dobra, to se vidi i iz demoa (iako je on jako kratak). Mene najvishe interesuju gadgeti i bossovi, kao i zagonetke Riddlera.

Nazad
Vrh Dno