Šta je novo?

Batman: Arkham Asylum

Ma daj, ovaj review su pisali isti oni koji su Dark Knight gledali bar 10 puta, kojima "Why so serious" pise iznad kreveta i kojima je to najbolji film svih vremena. Previse pristrasno. Verovatno ce igra kao i film biti dobra, ali ne bas toliko da se od nje padne sa stolice.

meni je dark knight verovatno najdosadniji film koji sam u zivotu / pokusao / da odgledam.
i pored najbolje volje sam pogubio zivce od dosade, i ugasio ga od one scene sa jurnjavom u tunelu... sta li je...
porediti dark knight sa bartonovim prvim delom , ili hit ledzera sa dzek nikolsonom , je u najmanju ruku glupo.

Sto se igre tice, kilava , troma , ogranicena , nemastovita . Uzas.
za debile , kao i vecina novih igara... sve su lakse i lakse... politicki korektne - i glupe !

Evo sad cujem da snimaju i rimejk Helrejzera , - ako bude kao dark knight , bolje da ga ne snimaju.

Ipak, ima svaka roba svog kupca, tako da ima i ljudi kojima je DK dobar film, Hit Ledzer sumanut , F.E.A.R strasan ... itd...

vracam se lepo ja , po stoti put ,na Undying... ili na Bioshock

Nemam ni ja narocito visoko misljenje o Dark Knightu al ti ga bas opljuva :d

Sad ce nas BRektum da te razapne na njegovu novu gitaru zbog ovoga :D

Dark Knight je daleko najbolji Bataman film (da sve sam ih gledao, i one iz 90tih). Ne znam o cemu ti pricas ?
Igrao sam demo, igra je odlicna. Jeste malo autmatizovana, ali dal je bolje da igra ide glatko nego da su kontrole uzas pa da ti najveci izazvo igre bude da savladas te kontorle ?
Reci za igru sa prosekom 93 da je djubre je stvarno najveci hejt koji sam skoro cuo! Da sam ja tako nesto napisao popio bi ban iste sekunde.
Nadam se da tvoje pljuvanje niko ne shvata ozbiljno i da se manje vise svi odigrati ovu odlicnu igru.

Niko ti ne brani da igras Bioshock milion puta, ali nemoj da bacas ovako jadan hate ! Mozda neko misli da je debilno igrati istu igru 100 puta, jel si mislio o tome ?

Poslednja izmena:
porediti dark knight sa bartonovim prvim delom , ili hit ledzera sa dzek nikolsonom , je u najmanju ruku glupo.
lol

celebrity-pictures-nicholson-kidding.jpg

Au... kako dobra igra. Malopre sam probao demo (jako je kratak na žalost, ali je 2GB!) i stvarno je odličan! :) Sve od grafike i efekata, do same atmosfere i priče je super urađeno.

Najviše podseća na Hitmena, što nije ni čudo jer je tu Eidos negde ;) i tabanje i lik Betmena su sjajno urađeni. Jedva čekam da se pojavi.

ja oslepeh :)

najgore je sto nemas neku jasnu granicu izmedju nivoa. tu si na ostrvu, vrtis se u krug, kako zavrsis jedan objective stize odma sledeci. ali tako sve ima neki flow kroz pricu da prakticno nemas osecaj da si presao neki nivo i da mozes da zavrsis za danas :). jedno 10 puta sam sebi rekao evo samo jos ovo i gasim :d

Ja sam se bojao da će me smoriti to što se cela igra odvija na jednoj jedinoj lokaciji, ali izgleda da to nije tako strašno kao što mi se činilo.

Ja sam bas odusevljen...stvarno sve reci hvale...i ja jedva cekam da se pojavi...

Naletih skoro na ovaj link http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=92752
Znam da je nex999 ranije postavljao link za skinove ali je on otvarao Tomb Raider HUB gde se takodje nalazilo upustvo za promenu skina ali bez baze skinova za Batman-a.
Ovaj link ima sve skinove na jednom mestu.

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zjrszD19gzQ&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zjrszD19gzQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Jovyland,
ako cujem dobro...

"Given - it's based on comics that generally sucks..."

...prilicno cool pristup za objektivan review.

:Dnetju,netju, zar ne primecujes da je decko disleksican, sve je pobrkao:D

hvala na lepim zeljama, u pravu si.

Moja poenta nije da je Hit ledzer los frajer, recimo, "Brothers Grimm" Terija Gilijama je relativno dobar film.

Takodje Kristijan Bejl je daleko jaca faca od Majkla Kitona, ali nije poenta u tome.

Moja poenta je bila da igre , i filmovi pokazuju tendenciju stalnog opadanja intelektualnih zahteva za njihovo pracenje,
kako bi se priblizili sto vecoj masi mediokriteta.

Najveci broj gledalaca je , statisticki , prosecno inteligentan.
najmanji broj je natprosecan.

Zato se i treba rezijskim izrazom pribliziti ukusu najsireg dela publike, u cilju maksimalnog profita.
A taj deo trazi najnizi vid zabave: eksplozije , kursadzije , veoma plitko i nisko shvatanje dobra , zla , etike i estetike.

tako da se nekom , u odsustvu Dzona Mek Tirnana, Dzona Milijusa ili Dzemsa Kamerona , i moze dopasti Dark Knight ili terminator salvation / ili ne daj boze T3 /

Iz istog razloga je Crysis pucacina, a Far Cry , kao i stari Betmen - poezija.

Poeziju shvataju retki , i oni se danas smatraju budalama.

Sto se tice Ove divne igre, Arkham Asylum , nije iskljuceno da cu je odigrati, iz dosade.
Ali misljenje glede kvaliteta stays the same.

Aaaaaa.. Koliko mi se demo svideo! Razbija koliko je dobar :D

Ovo i nije toliko lose kako sam zamisljao da ce da bude. Koliko god da se igra drzi stripa dobro je. Betmobil je tu (onaj pravi), glasovi, Betmenov pogotovu je odlican, grafika je Ok, Unereal 3 cini mi se:D

Iako od ove igre nista nisam ocekivao, mogu reci da me je demo ipak iznenadio. Najvise me raduje to sto nema nikakve veze sa onim smrdlji..im kvazi filmovima nove HD generacije.. za novo nastale americke HD debile!:p

Mada bice ovo dobro, to je sigurno: Vec je dobila dobre ocjene za konzole. Uglavnom ce se igrati. . Valja ce za ubijanje dosade:D
E a jos kad bi bila i genijalna muzika iz prvog i jos genijalnijeg Betmenovog filma:,,:
http://www.youtube.com/watch?v=wgpmdqUEQRM&feature=related

Poslednja izmena:
Najvise me raduje to sto nema nikakve veze sa onim smrdlji..im kvazi filmovima nove HD generacije.. za novo nastale americke HD debile!
Ja stvarno ne razumem o čemu se ovde radi!!!!!

Ovi "smrdljivi kvazi filmovi nove HD generacije" su nešto najbolje što je moglo da bude napravljeno vezano za Betmen franšizu. Normalno, ti ćeš sada da počneš da se mrštiš, da gunđaš i da se pitaš šta ja tu k.e.njam...

A ja ću samo da ti kažem da kada budeš pročitao ovo, pa ovo, pa onda ovo, a usput bi mogao i ovo, a i ovo tek ćeš onda da shvatši šta se dešava u tim filmovima i zašto su tooooooooloiko dobri.

A do tada slobodno uživaj u Klunijevim bradavicama i budalaštimana Džoela Šumahera.

Neverovatno mi je da neko poredi Dark Knight sa Terminator Salvation.. uozbiljite se, DK je najbolji Batman film..

Poslednja izmena:
Šteta što je Heath Ledger preminuo, čini mi se da je najbolji Joker do sada.

Najveci broj gledalaca je , statisticki , prosecno inteligentan.
najmanji broj je natprosecan.
Poeziju shvataju retki , i oni se danas smatraju budalama.
Kao što već rekoh, ovaj forum je naš bogat jakim stručnjacima :p Ja mislim da je on rekao nešto vrlo pametno, ali je to previše za neše jadne intelekte.

Neverovatno mi je da neko poredi Dark Knight sa Terminator Salvation.. uozbiljite se, DK je najbolji Batman film..

DK je film za lagano nedeljno popodne i nista vise, jedino sto je obogatilo ovu fransizu jeste ulazak CB-a ostalo je blagi mediokritet i dalje ne razumem da su hteli onom nesretnom ledgeru da daju oskara ,) poenta je da bih uvek pre gledao bilo kog terminatora nego batmena

Ova igra nasuprot obecava lepu razbibrigu :)

Poslednja izmena:
nikada nisam voleo kada iz jedne komercijalne i pomalo povrsne strip fransize kao sto je batman pokusavaju da naprave filozofsko delo i eto taj DK ispade mnogo uman film...:wc:
istina je da nisam uspeo da odgledam do kraja film koliko me je smorilo sve to a jedini batman koji sam mogao da gledam je onaj gde je Jack Nicholson Joker jer je film pogodio duh stripa...Nasuprot tome ne razumem zasto je uloga Hit Ledger-a tako posebna - po meni je odglumio dobro ali sama uloga je promasaj i tome je kriv reziser jer Joker je pre svega zabavan negativac a ne mracan lik.

Poslednja izmena:
Najbolji betmen film je onaj sa dzek nikolsonom.Odnosno onaj prvi betmen gde se pojavljuje joker,ostali su prosek a realno ni ovaj novi terminator nije nesto posebno:) (bar meni)

Najbolji betmen film je onaj sa dzek nikolsonom.Odnosno onaj prvi betmen gde se pojavljuje joker,ostali su prosek a realno ni ovaj novi terminator nije nesto posebno:) (bar meni)

Tacno tako. I tema iz tog prvog Betmana je daleko bolja od The Dark Knight muzike. Mada je Kristijan Bejl ipak daleko bolji glumac od Majkla Kitona.

Novi Terminator je glupost kao i T3. Inace jako bitna stvar vezana za nove filmove i njihov (ne)kvalitet. Vecina ima dobar budzet, kvalitetne glumce ali sve to daju nekom reditelju pocetniku i zbog toga ti filmovi ispadnu prosek u najboljem slucaju.

meh,pretvori se tema o igri u temu o filmu...zaebite sve,dk jeste najbolji betmen do sada,i porediti h.l. sa dz.n. je totalno pointless,jednostavno je scenario takav u oba filma da su glumci morali na drugaciji nacin da pristupe ulozi,s tim sto je h.l. stvarno pomerio malo granice po pitanju davanja licnosti nekom imaginary liku(drugi glumac koji me stalno tako odusevljava je dzonu dep)
od svih filmova koje sam pogledao u bioskopu poslednjih par god(a pogledao sam gotovo svaki) ima svega par koji su ostavili bas pozitivan utisak na mene,a dk je jedan od njih
anyway, wtf sa kursadzijama i ovime? damn it, inteligencija naseg naroda je stvarno zabrinjavajuca znajuci kakav uspeh pink postize, ali sta da se radi....na zalost protiv vecine se ne moze, ali ne kapiram sta radi to u istom koshu sa komentarom o filmu
i sad pojavi se neka do ja'a igra, i odjednom je se svi mrgode kako je to batman i pocnu da se prisecaju ne znam kog vise filma cisto kako bi pljucnuli igru i dali negativan komentar...inace,demo je vise nego ql :)

Nazad
Vrh Dno