Šta je novo?

Batman: Arkham Asylum

Ne radi. Najnoviji fix je bagovit strasno.

Nema vajde dok ne stigne prava verzija. Inace kada ukljucim fiziku, igra krene da mi se usporava. Izgleda da mi je graficka slaba.

ok, igram skoro tri sata i jedva skupih snage da prekinem. Sa novim lekom save radi, glide radi, sve klizi ko u demou-u, igra je genijalna, physx NE RADI, niti ce raditi sa ovim release-om. Steta za fiziku, ja i dalje odusevljen, aj zdraaavo.

Nisam toliko očajan, ima da čekam full verziju koliko god je potrebno.

ok, igram skoro tri sata i jedva skupih snage da prekinem. Sa novim lekom save radi, glide radi, sve klizi ko u demou-u, igra je genijalna, physx NE RADI, niti ce raditi sa ovim release-om. Steta za fiziku, ja i dalje odusevljen, aj zdraaavo.

Kako bre ne radi fizika kad sam je ja ukljucio. Pojavljuje se magla koja se pomera kako likovi prolaze kroz nju. Moras samo da ukljucis iz ini fajla.

Pominju se po netu neka moguća rešenja za PhysX. Dakle potrebno je određene dll-ove zameniti sa onima iz demo verzije i sve bi trebalo da radi OK. Ja još nisam nabavio igru a ako neko želi da proba evo liste fajlova koje treba zameniti sa onim iz demo-a.
Root Dir:
BmGDFBinary

Binaries Dir:
All 4 apex .dlls
BmLauncherUtils.dll
bink32.dll (since the one in the demo is newer)
libresample.dll
NxCooking.dll
PhysXExtensions.dll
UE3ShaderCompileWorker.exe
And then all 7 wxmsw28... dlls

Poslednja izmena:
Ma PhysX je lepo videti, ali malo dima i neki papiri sto lete po podu i razbijene plocice, mogu i bez toga da igram. Bolje i to nego da cekam 2 nedelje...

Ko zna šta je ovo leakovalo, i da li probleme izaziva leak ili lek, situacija podseća na ono kada se svojevremeno Assassins Creed pojavio mesec dana ranije, pa niko nije mogao u Jerusalim :)
Ili sa Sims 3 gde se ispostavilo da je leakovala beta verzija.

Igra izlazi 18. septembra...

Poslednja izmena:
@rAMA
Leak je, uopšte nema physx dll-ova, u setup-u(koji nema veze sa lekom) takodje nema opcije za zikufi. Ona varijanta sa kopiranjem fajlova iz demo-a moguce da radi, ali sad nisam u mogucnosti da probam...ako ste strpljivi cekajte, ja ne mogu , kad stigne fizika preci ce se jos jednom na very hard... Inace, osetno i primetno mi fali.

Evo igram, ovo, igra je super odradjena, jedino sto nema su PhysX efekti ostalo radi sa novim crack-om...

Par slika, sve na maximumu bez AA:

Igram je vec 2-3 sata i igra je odlicna, sve je extra odradjeno, grafika odlicna i bez physX, u 1680x1050 sa 4xAA i na max. sa Vsync ide oko 60FPS, padne na 50 ponekad... Lepo optimizovano a prelepo izgleda, akcija, glasovna gluma sve je kako treba...
Vredi probati, preporuka svima...

Odigrao sam prva 2 sata, igra je savrshenstvo.

Kazu da ce na 2. bitci sa scarecrow-om biti jedan bug, ali moguce ga je preci uz malo izmene podesavanja gravitacije u INI fajlovima :D

Instalirao sam je i igram je bez problema. Sve ide jako glatko. Jedino imam problem sto sam na 2% zaglavio na nekom nivou iz koga nema izlaza. Dosao sam do nekog zavezanog lika, pobio neke pankerei sta dalje?
A i nije me odusevila, ne volim igre iz III lica.

Poslednja izmena:
@borab
Jel može još koji detalj vezan za lokaciju. Ja sam siguran da sam prešao taj deo ali jedini koji je bio vezan bio je neki doktor u Medical krilu.

Ukoliko vam se desi da se javi neki trigger (a desiće se) evo kako se to rešava :)
Okay guys, I have found a way to get into the bugged vent in the northern corridor

Set the gravity from -1000 to 1 in BmGame\Config\DefaultGame.ini, this will make you float. Go to the vent at the door, now float around the room until you get low enough to get under the lamp, bounce off the lamp until you are low enough to get through the door of the cell.

Float up to the vent and bounce up and down from the wall until you get in, go to the next room and exit the game, set gravity to -1000. Done!

Worked for me but took some time. This may work for other vents too, I don't know.

Treba da trazis ventilacione otvore ili vrata, meni stvarno nije bio problem nikada, sem jednog dela gde treba da nadjem beleske Doktorke Young, one su u biblioteci a ja nisam uocavao njene otiske na nekoj debeloj knjizi, jedino sam se tu bio malo izgubio...

Inace presao sam Scarecrow-a drugi nivo sa njim i nije bio ni jedan jedini bag...

Poslednja izmena:
Bagovao mi je sa graple ikonicom na izlasku iz Batcave-a ali presao sam lako taj deo sa gravity fix-om. Malopre sam stigao i do one ventilacije pre Dr.Young. Same thing...

Meni nije bagovalo nista na tim mestima... Jedino u jednom delu kad pobedim onu Jokerovu devojku Harley Quinn i zatvorim je u kavez, tu u blizini moze da se uzme Ridlerov trofej, i kad ga uzmem budem zatvoren i probijem zid onom penom (eksplozivom), i tu bi trebalo da idem na gore sa kukom ali F ne pomaze nece nigde da se zakaci, tako da taj trofej nisam uzeo, jedino to drugih problema nisam imao...

Meni igra blokira na samom pocetku, kad Jokera uvode u neku prostoriju, vrata se ne otvaraju, svi cekamo ali nema nade.. neki bag u skriptu ili sta vec.. Ima li neko slicnih problema

Poslednja izmena:
Gde konkretno treba da bude problem? Stigao sam do dela kad treba spasiti 3 doktora i to obavio i dotle nisam imao apsolutno nikakvih problema. Jel to dolazi kasnije?

Igrai nema nekih problema, sem onog F gde treba da se koristi kuka kod ventlacionih otvora, mni se 2 putadesilo da nece da se zakaci kukom, tu treba preko .ini fajla da se podesi gravitacija na 1 i dase skoci i lebdi do tog otvora i kad se prodje opet preko ini fajla treba vratiti gravitaciju na -1000 (tako je po default-u)... Meni se to desilo prvi put u Botanical Gardens delu, kad treba da nadjem tajnu Dzokerovu labaratoriju...

@ EBlackadder

Nije ti dobar crack, imas updated crack da skines koji resava glide problem, blokiranje...

Poslednja izmena:
Gde konkretno treba da bude problem? Stigao sam do dela kad treba spasiti 3 doktora i to obavio i dotle nisam imao apsolutno nikakvih problema. Jel to dolazi kasnije?

Dolazi dosta kasnije. Ja sam na 25% i još nisam imao problema. Dešavalo mi se da nema grappling znaka tj. da se najverovatnije aktivirao trigger ali posle restarta igre sve je radilo normalno.
Koliko sam čitao po forumima najveći bag je na oko 40% u okviru misije kad treba da sprečiš Ivy u nečemu. Trebalo bi da je to ovaj famozni vent na slici.
1579.jpg

Ne znam, ja sam na skoro 40% ako vec i nisam... I nisam taj otvor video, ja sam imao problem sa drugim otvorom u Botanical Gardens kad treba neku Dzokerovu labaratoriju da nadjem...
Inace moze to da se predje sa gravitacijom, postavi se na 1 umesto na -1000 i odlebdis do otvora...
A sada igram deo kada treba da nadjem nesto za Ivy a to se nalazi u jazbini Killer Croc-a...

Ljudi a zašto vi uopšte testirate osakaćenu beta verziju, zar je toliko teško sačekati 2 nedelje? :)

Meni ostalo jos 3 nivoa da predjem pa mi zao da cekam 2 nedelje :)

ALi kad izadje finalna verzija, skidam je naravno i prelazim opet uz PhysX, za ovakvu igru vredi ponovo igrati, jako je zanimljiva i moze se igrati na razlicite nacine...

Poslednja izmena:
Drustvo, treba mi pomoc... Nikako da namestim physx da radi. Uradim sve kao u uputstvu, odem u My documents, pa u Eidos, pa na BmGame, pa Config, pa na UserEngine, promenim vrednost na 1, save-ujem. Nakon toga udjem u folder igre, podignem Launcher i opet nema opcije za Physx, tj. prazno je. Ima li neko ideju kako da resim to?

Koristim Windows 7 64bit, imam Nvidia 8800GT (koja podrzava physx), i 4GB RAM.

Drustvo, treba mi pomoc... Nikako da namestim physx da radi. Uradim sve kao u uputstvu, odem u My documents, pa u Eidos, pa na BmGame, pa Config, pa na UserEngine, promenim vrednost na 1, save-ujem. Nakon toga udjem u folder igre, podignem Launcher i opet nema opcije za Physx, tj. prazno je. Ima li neko ideju kako da resim to?

Koristim Windows 7 64bit, imam Nvidia 8800GT (koja podrzava physx), i 4GB RAM.

E ovako.
Svrha promene vrednosti na 1 je aktiviranje PhysX-a direktno tj. bez luncher-a. Problem je što u ovoj verziji PhysiX ne radi kako treba i svi eventualni fiksevi koji se mogu naći po netu ne daju rezultate.
Najbolje bi bilo sačekati retail verziju ali ako ne možeš da se strpiš igranje bez PhysX-a je jedino rešenje za sada.

Ljudi a zašto vi uopšte testirate osakaćenu beta verziju, zar je toliko teško sačekati 2 nedelje? :)

Stvarno smo neverovatni. Aj' što 99,9% ljudi piratuje igru, al' što ne mogu da sačekaju ni full varijantu...

Nazad
Vrh Dno