Šta je novo?

Banka Poštanska Štedionica (bivša MTS Banka) (2024)

Ja sa zavoda imam ubacenu karticu samo koja mi je izdata i vidi se stanje na njoj u tom delu za kartice. Ali samog računa sa brojem nema u aplikaciji. Jeli tebi tako? To su oni da kažem službeni računi za isplate državnih organa kao što je i Nac Služ za zap?
Nemam karticu. Nije reizdata posle isteka, a službenica mi je rekla da bi morala da ide kao zamena i da im platim 200 dinara. Klošari! Podići ću u poštici gde nema velike gužve, ali zašto da se cimam ako sam po starom mogao posle tog prvog podizanja u ekspozituri da odradim interni prenos na tekući i dignem svojom Dinom.

Video sam u demo opciju "zahtev za dodatnu karticu", u pravoj verziji toga nema

Nemam karticu. Nije reizdata posle isteka, a službenica mi je rekla da bi morala da ide kao zamena i da im platim 200 dinara. Klošari! Podići ću u poštici gde nema velike gužve, ali zašto da se cimam ako sam po starom mogao posle tog prvog podizanja u ekspozituri da odradim interni prenos na tekući i dignem svojom Dinom.
Aahaha cirkus

• Like
Reagovanja: uji
Izgleda da vise nemaju u ponudi Racun plus ili ja ne mogu da ga nadjem na sajtu?!?

Da, to sam i ja primetio. Očigledno stari korisnici mogu još da ga koriste, ali da li će ga vratiti u ponudu za nove korisnike, pitanje je.

Na https://www.posted.co.rs/stanovnistvo/eservisi/internet-bankarstvo.html stoji:

Сва плаћања (до 300.000 динара) се тарифирају по јединственој накнади од 15 динара (студентски и платни рачун са основним услугама 10 динара), а за износе преко 300.000 динара се наплаћује накнада од 0,06% од износа (макс 3.000 динара).

Ni reči o računu plus, za koji nema naknade.

Meni ne radi logovanje na ebanking preko računara. Ne prihvata user i pass koje sam koristio za Mts banku.

Meni radi app, dobio sam uplatu, legla je uredno, ali nisam dobio sms o prilivu sredstava, bivsa mts sam

Цркло 🥲

Prilozi

• Screenshot 2025-02-18 at 11.45.35 AM.png
    Screenshot 2025-02-18 at 11.45.35 AM.png
    160.4 KB · Pregleda: 121
Dobio korisnički centar i poslali mi novu šifru. Ali sad imam problem kod kreiranja pina. Ukucam pin, ponovim ga i ništa se ne dešava.

pa upravo to i pitam, odakle mi korisničko ime i lozinka kad nisam nikad to imao do sad, u staru app sam ulazio automatski samo sam kucao 5-cifreni broj... sad na ovoj novoj kad idem na zaboravljena lozinka pa ukucam mejl, ništa mi ne stiže, probao sam nekoliko puta....
Pa jesi imao stari racun kod mts banke ? Prosto neverovatno 😅🤔😂

@Naci Nisam, imam samo običan račun u Poštanskoj, od avgusta možda ili septembra prošle godine

@Naci pa nemam drugu samo ova jedna u app store, a onaj link za homebanking što je neko gore izbacio neće ni da otvori

Prilozi

• 1739876340633300108543692313823.jpg
    1739876340633300108543692313823.jpg
    157.9 KB · Pregleda: 99
Разлог замјене 😄 ијекавица.

Него да поновим питање, да ли још неко има проблем да му се невиди неки од рачуна? Мени се не види рачун који су ми отворили приликом доделе оних бесплатних акција и на коме имам неколико хиљада динара. Сада га нема иако сам имао приступ том рачуну на старој homeb@nking апликацији.

Prilozi

• Screenshot_20250218-120118.png
    Screenshot_20250218-120118.png
    22.1 KB · Pregleda: 70
u menjačnici ima sve valute ali kad klikneš na tvoj račun na detalje tu nema

pa imao sam ja nekad i dolare pa ih sad nema na listi kod mene

Koleginica ima specifičan problem. Imala je homebanking na namenskom računu. Kada unese svoje stare podatke, izađe joj da unese nove. Stigne OTP, ona unese, ali onda dobije authorization failed. Da li ti računi nisu preneti ili šta je, ne znam, ali je ta poruka mogla da bude malčice konstruktivnija.
Sistem prepoznaje da ona postoji, ali ne dozvoljava da prođe taj korak. Na starom sistemu je vršila sva moguća plaćanja.

Gledam recun ne vidim ni jednu transakciju. Reko ok prebacili sa 360 na 200.

Ajd da testiram dal radi uplate na racun, pustim sebi sa rfb na pbs 500 din, logujem se i vidim sve transakcije sad i od proslih godina :D ne znam jel su oni namerili u medjuvremenu ili sto sam poslao 500 din da potera sinhronizaciju 😂

Izgleda da nas čitaju i prate ovde 😄
1000016847.jpg

Nazad
Vrh Dno