Šta je novo?

Banka Intesa

unapredjuju ekspoziture kao i app...

Danas nisam mogao da uplatim na karticu, pa su onda sklonili pristup karticama, a bogami sad ne mogu da se ulogujem. Android. Jos neko?

Radi preko weba za sad.

Jacsam prvo uspeo da se ulogujem ali nisam mogao da pristupim karticama.
A sada ne mogu uopste da se ulogujem.
Android

Danas se mučim sa plaćanjima što preko interneta, što preko mobilne aplikacije. Pre par dana se osvežila mobilna aplikacija. Ima li još neko probleme?

Procitas bar prvi post iznad tvog i sve ti se kaze.

Bogami , danas je dugo, bas dugo bilo problema. Tek uvece se normalizovala situacija.

Danas je bio haos, imam utisak da nikada ovako nije bilo.. Sve do 3 sata haos, nit pristup karticama nit moguca placanja.

Sto bi rekli, slusamo vase zelje i zahteve, izlazimo korisnicima u susret, jer smo mi to trazili 😀

I pokriveni iznosi su drastično smanjeni.

Pa realno jeste. Jedan od razloga što sam prešao na Magnificu jer dosta putujem a Mastercard gold omogućava zdravstveno celoj mojoj porodici. Ja uopšte nisam ni koristio kreditnu zbog rata.
Dodje mi da predjem na niži paket.

U pravu si,nije to putno osiguranje jer te ne osigurava banka nego ,nekad DDOR, a sada ne znam ko je.

zar nije to osiguranje samo za neke specijalne boleštine? Nisam imao pojma da je šire, ako je šire.

Такође од 01.02.2026. године полиса додатног здравственог осигурање ће важити само за власнике Интеза Хит платног рачуна, док за чланове уже породице више неће важити.

Uz mastercard gold koji ide uz magnifica godišnje putno osiguranje za sebe i clanove porodice.
Nije to to osiguranje, imam ja na amex gold za ceo svet putno osiguranje (master gold ima samo evropu), ovo je uz račun. Kao što i piše na linku. Ali svakako je pokrivenost besmislena i bila.

p.s. meni i dalje ne radi potvrda sa telefona. Ne pada mu na pamet a nisam imao dovoljno isplata da me ne mrzi da se arčim sa supportom.

1764870184648.png

E, sada ne znam šta ide uz MasterCard Gold i VISA Platinum, mislim da je uz njih išlo za ceo Svet, moram da pogledam. Mada, verovatno će za par dana stići mail da se i tu ukida.

Op op
ponovo radi ovaj djavo

1764870952966.png

Kolege, dok ne dobijem savetnicu, zna li neko zasto mi automat za uplatu pazara izbacije "vasa kartica nije autorizovana"? U pitanju prvi pokusaj uplate pazara na inteza vizu biz...

Kolege, dok ne dobijem savetnicu, zna li neko zasto mi automat za uplatu pazara izbacije "vasa kartica nije autorizovana"? U pitanju prvi pokusaj uplate pazara na inteza vizu biz...

Ako je pazar, za pravna lica, po default, samo osnovna kartica tj prva koja je izdata, može da se koristi za identifikaciju na automatu. Dodatne kartice je potrebno prijaviti za tu namenu. Tako su nama objasnili, jer je moja radila od starta, a ostale ne rade.
Imamo onu belo/zelenu, iz vremena kada identifikacija nije mogla platnom karticom, pa ako neko drugi predaje, ponese nju.

Ovo što je @strahinjas naveo takodje zvuči smisleno i sasvim je realno da je potrebno da to jedno plaćanje bude sa PIN. Kao, da se aktivira kartica.

Nazad
Vrh Dno