NightCrawler
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 1,025
Zvao sam CC, kaže sve u redu sa karticom i računom, bankomati su online.Ja sam jutros uplatio, N Bgd, Goce Delčeva
Ne znaju šta je. Proveriće ali tek od ponedeljka.
Zvao sam CC, kaže sve u redu sa karticom i računom, bankomati su online.Ja sam jutros uplatio, N Bgd, Goce Delčeva
Ne bi trebalo. Meni je 19.9 stigla nova kartica (stara je 09/25), i to na kućnu adresu (tako sam ja preusmerio).Ističe mi kartica krajem meseca, u app mi stoji već tipa mesec dana da je nova u izradi i da ću biti obavešten kad bude gotova.
Kad to bude gotovo obično, neće valjda zadnji dan da čekaju?
Danas uplatio, bankomat u Dušanovoj, DorćolProbao sad na 3 bankomata da upaltim EUR nisam uspeo.
Priprema sistema, i izbaci mi karticu na sva tri bankomata![]()
Jel se naplaćuje ta opcija slanja na kućnu adresu?Ne bi trebalo. Meni je 19.9 stigla nova kartica (stara je 09/25), i to na kućnu adresu (tako sam ja preusmerio).
Nešto simbolično tipa 50tak dinara za troškove slanja običnom poštom.Jel se naplaćuje ta opcija slanja na kućnu adresu?
Meni jesu.Jel vam skinuto odrzavanje? Meni vec drugi mesec nije,da me nisu zaboravili,majku mu.😂
Meni su prosle nedelje urucili novu u poslovnici posle isteka i odmah su mi je i aktivirali. Inace sam mogao da prodjem kao ti posto sam slabo upucen oko toga.Istekla mi Visa Internet kartica, danas sam preuzeo novu. Medjutim vidim sada da mi treba Mobi aplikacija da aktiviram karticu? Ja tu aplikaciju ne koristim, znaci sad opet moram da se setam do banke za QR kod za registraciju u Mobi aplikaciju? Nije mogla da mi kaze na salteru kad mi dala novu karticu, da uzmem i QR kod za aplikaciju. Zamajavanje naroda da se seta po salterima, i karticu su mogli na adresu da mi posalju. A taj QR kod za aplikaciju da i ne govorimo.
Sa sve tri nije skinuto. Ja nisam taj lik koji sklanja sve sa deviznog pa vraca.Odakle ti nije skinuto održavanje? Ako je sa Intesine Visa virtuon onda ne skidaju uopšte ako na računu nema bar 1 evro, ako prodje period oko prvog sa recimo 50 centi, ne skidaju retroaktivno
Kada banka podržava instant, a ti odabereš standard, PayPal svakako prebaci instant pa kako god. Banka ga je i ranije podržavala, samo što su od skoro sredili da novac bude automatski raspoloživ. U Erste takođe ide odmah. Poštanska od prelaska na novi core sistem je uvela praksu knjiženja istog radnog dana, dok kod Rajfajzena se čeka do sutradan i provizija od 0.5% obračunava kao zasebna stavka kao da je na tom terminalu obavljena kupovina. Međutim, iako je u tom slučaju provizija banke trošak, prijavljuje se celokupan iznos koji je prvobitno legao na račun, pošto ga notifikacija do knjiženja tako i prikazuje.Ponudilo mi se da bude instant transfer (1% fee) i ono klasicno 2-3 dana isto 1% fee. Kliknuo sam na to drugo i novac mi je bio prebacen na devizni racun za manje od minuta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari